سلام به همه.
كم كم من هم دارم وارد جمع مي شم.
-من براي sign برنامه ها گوشيم رو هك كردم.
تا حالا تمام برنامه ها رو نصب كرده.برنامه هاي مر بوط به شتاب سنج رو هم نصب مي كنه ولي اجرا نمي كنه.(rotetme...)
به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟
Printable View
سلام به همه.
كم كم من هم دارم وارد جمع مي شم.
-من براي sign برنامه ها گوشيم رو هك كردم.
تا حالا تمام برنامه ها رو نصب كرده.برنامه هاي مر بوط به شتاب سنج رو هم نصب مي كنه ولي اجرا نمي كنه.(rotetme...)
به نظر شما مشكل از كجاست؟؟؟
براي اجراي بازي هاي N-gage بايد نرم افزارش رو نصب كرد؟؟؟
Gps گوشيم رو فعال كردم (garmin) ولي زياد حال نمي ده.نرم افزار با حالتريم در اين رابطه هست؟؟؟
شما به rotate me احتیاج نداری ..... چون ان82 به ضورت پیشفرض قابلیت چرخش خودکار رو داره ....نقل قول:
در حال :::: پلاگین شتاب سنج رو نصب کردی ؟؟؟
================================================== =========
تو تالار N-Gage همه چیز هست :نقل قول:
گارمین برای کسانی که تو تهران هستن به درد میخوره .... چون نقشه تهران خوب و کاملی داره ....کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=263
برنامه smartcom هم هست که به نظر من از گارمین بهتره .... ::::
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219137
با سلامنقل قول:
يعني قبل از آپديت با اين روش كه گفتم هك كردي؟ قبل از هك جواب ميداد؟ بعد كه آپديت كردي پريد...؟
حيف...يه اميد داشتم اونم نشد...
ممنونم ازت..
خب الان كه گوشيت آپ شده...و كلاينت انگيج هم داري....ميشه يه بازي كرك شده رو تست كني ببيني نصب ميشه يا نه...؟ اگه بشه من آپ ميكنم...
قبل از آپ کاملا جواب میداد هرچند یه روش کاملا مسخره هست چون برای تعغییر وضعیت باید گوشی ریست بشه !!!! و بعد از آپدیت با حک کاملا خداحافظی کرد.
با این روش اصلا حک نکن چون دیگه تموم تمومه دیگه هیچ کاری نمیتونی بکنی من الان هیچ چیزی نمیتونم حتی نصب کنم . نمیدونم چرا چون میزنه file corped یه همچین چیزی دیگه وقت نکردم ببینم چرا اگر فایل هم خراب باشه چرا توی گوشی خودم میتونم نصب کنم ؟ ولی فایل سرور رو با اینکه توی bin کپی کردم ولی عملا هیچ کاری نمیتونم بکنم . به نظرم بهترین روش برای خلاصی از ساین همون روش binda هست . خوب من قبلش میخواستم از binda استفاده کنم ولی دیگه به خاطر دوستان این ریسک رو کردم که جواب نداد .
با تشکر
سلامنقل قول:
فكر كنم منظور من رو خوب متوجه نشديد.:5:
من نرم افزار هاي معرفي شده در باره ي شتاب سنج رو نصب كردم ولي اجرا نمي شه.
بیا تو تاپیک خودش تا جوابتو بدم : .... :11:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=219981
سلام دوستان راستی یه سوال اینfp1 چیه وبه چه کاری میاد؟؟؟
راستش یکی از دوستان ازم پرسید نتونستم خوب جوابشو بدم....
Feature Pack 1 یا همون Fp1 ویرایشی از سیمباین هست .....نقل قول:
سیمباین 9.2 رو میگن : fp1
سیمباین 9.3 هم fp2 هست .... ( مثل N78 و N96 )
سلام...
مجید جون میدونم ولی میخوام بدونم چه فرقی میکنن کاراییاشون چیه؟؟؟
سلام
من قبلا" 3250 داشتم ولي بازي ها و برنامه هاي جاوا روش صدا نداشتن . حالا با N82 هم همين مشكلو دارم . كسي نميدونه بايد چيكارش كنم ؟
دوست من شما باید پروفایلت رو جنرال کنی ، و اگرم جنراله ، برو تو قسمت پروفایل یه دونه پروفایل جدید درست کن اکتیوش کن ، حالا اگر صداش راه افتاد ، باید بری ت وپروفایل جنرال از سایلنت درش بیاری ...
جل الخالق !!:18:نقل قول:
پروفايلم جنرال بود و همه ي صدا ها بجز keypad tones و warning tones توش فعال بود .
warning tones رو فعال كردم صداش درست شد !!
آقا دمت گرم . وقتي اينو گفتي اولش فكر كردم وقتي گوشي سايلنت نيست بايد صداش در بياد و ربطي به پروفايل نبايد داشته باشه ، ولي وقتي ديدم واقعا" ربط داره خيلي تعجب كردم .
مرسي داداش . :40:
دوستان من 82 ندارم ولی به مدت یک زنگ فیزیک 1.5 ساعته مال دوستم دستم بود(!) و متوجه شدم فونتش خیلی درشته.هیچ راهی نداره درست کردنش؟خودش هم ذله شده.میگه نورمالش همین جوریه.
توی تنظیمات گوشی تغییر اندازه ی فونت داره!کوچیکترین حالتش واقعا کوچیک میکنه!!!!!!مگر اینکه شما بزرگ بین باشید!!!
میری توی:tools-setting-general-personalisati..-display-fontsize---smallنقل قول:
دوستان من 82 ندارم ولی به مدت یک زنگ فیزیک 1.5 ساعته مال دوستم دستم بود(!) و متوجه شدم فونتش خیلی درشته.هیچ راهی نداره درست کردنش؟خودش هم ذله شده.میگه نورمالش همین جوریه.
خدمت شما...
دوست عزيز شما با چه تضميني اين حرفها رو مي زنيد؟نقل قول:
گوشیه من کاملا فنلاندیه اصله......
راحتم گیر اوردم...
خوب از اين قسمت نتيجه مي گيريم كه در حال حاضر هيچ n82 ديگه اي در بازار وجود نداره كه ساخت فلاند باشهنقل قول:
هیچ قضیه خاصی نداره دوست من شما الان نمیتونید دیگه فلاند پیدا کنید و البته توی علائدین هست ولی همشون فلاند شده هستند یعنی برچسب ساخت چین رو میکنن و برچسب فلاند رو میچسبونن و اصلا امکان نداره شما فلاند گیر بیاری پس اگر خواستی بخری بدون که چینی هست اما مسئله ای که پیش میاد اینکه شما موقعی که میخواهید گوشی رو بفروش برسونید خوب طبیعتا برچسب فلاند رو راحتر میتونید آب کنید . برای این برچسب فلاند فروشنده ها تقریبا 5 تا 15 روی گوشی میکشن .
و دوباره تاكيد بر عدم فلاندي بودن n82 هاي موجود.نقل قول:
و این رو هم بگم که خود فلاند این گوشی رو تنها 2 الی 3 بیشتر تولید نکرد و بعد داد چین که تولید بکنه و البته تحت لیسانس نوکیا و جدیدا هم ساخت هند هم اومده ولی من توی علائدین ندیدم چون روی لیبل زده بود چین یا فلاند که قضیه فلاند رو هم گفتم .
نكته مبهم ساخت 2 الي 3 چه واحدي ؟
عدد ؟
اين نكته رو نمي تونم نظري بدم چون N82 من كه فروردين ماه امسال خريداري شده رنگ درب باتري اون كرم رنگ هستش پس با اين حساب گوشي من فلاند هستش.نقل قول:
چیزی که از خود مغازه دارها و اطلعات اینترنت بر میاد که کل n82 های مشکی ساخت چین هستند چون تقریبا 4 ماه بعد از تولید رنگ نقره ای اومد و در مورد رنگ نقره ای هم بگم که اصل فلاند با اینکه نقره ای هست اما پشت گوشی سفید ( تقریبا شیری رنگ ) هست اما ساخت چین که من دیدم پشت گوشی تقریبا خاکستری رنگ شده وگرنه دیگه هیچ تفاوت ظاهری ندارن چون تحت لیسانس هست .
اما يه سوال پس علت تفاوت قيمت بين چين و فلاند در چي هستش؟
اتفاقا دوست عزيز پست شما سرشار از سوالات و ابهامات فراوان براي من هستش.نقل قول:
فکر نکنم دیگه سوالی باشه .
در کل همه گوشی ها ساخت چین هستن پس خودت روآزار نده البته من هم چین رو دارم هم فلاند و در کارائی تفاوتی ندیدم و جالبه بدونید که SPMARK به گوشی چینی امتیاز بالاتری میده . ولی در اجرای برنامه دایویکس پلیر دچار ضعف میشه و به خوبی نمیتونه اون رو اجرا کنه .
چطور شما به اون دو سه عدد يا هر چيز ديگه اي از N82 كه فلاند ساخته دسترسي پيدا كرديد؟
البته با وجود اين ادعا:
نقل قول:
پس خودت روآزار نده البته من هم چین رو دارم هم فلاند و در کارائی تفاوتی ندیدم
---------------------------------------------البته دوست عزيز من فقط قصدم سوال كردن هستش چون من هم مثل باقي دوستان اين گوشي رو دارم و شايد به اسم فلاند به من فروخته باشن و من دلم ميخواد افراد با تجربه به من كمك كنند.
و در هر صورت اگه لطف كني و يه عكس از هر دو نوع گوشي چيني و فلاندي بزاري فكر كنم به خيلي از دوستان كمك بزرگي مي كني.
ممنونم:10:
بچه ها سلام.
من يه مشكلي دارم با نصب آنتي ويروس.
هركاري مي كنم نمي تونم نصب كنم روي گوشيم.
از هر نوع آنتي ويروسي كه استفاده مي كنم ميگه قابليت اجراي نرم افزار ممكن نيست!!! همه آنتي ويروس مخصوص N82 هستن.
والا نمي دونم چي كار كنم.
بعضی از مغازه دار ها توی اعلائدین می گن که چینی با لیبل فلاند 390 فلاندش هم دارم 420 یعنی دروغ می گن؟؟؟؟
منم همین رو میگم ولی باز حرف خودش رو میزنه .:19::2:نقل قول:
با سلام
به نظرتون چه تضمینی میتونم بدم من فقط چیزهایی رو که توی علائدین دیدم گفتم .نقل قول:
دوست عزيز شما با چه تضميني اين حرفها رو مي زنيد؟
ببخشید منظور من ماه بود . البته شاید بعضی دوستا بگن که ما وقتی کد#0000#* رو میزنیم تاریخ بعد از این سه ماه رو میزنه و گوشی ما هم فلاند هست پس درست نیست ولی باید بگم اون تاریخ مربوط به ساخت فریمر گوشی هست . در ضمن ورژن های 20 هم مطمئنا ساخت فلاند نیستند .نقل قول:
نكته مبهم ساخت 2 الي 3 چه واحدي ؟
عدد ؟
در اصل تفاوتی نباید باشه ولی فروشنده تفاوت قرار میدن .نقل قول:
اما يه سوال پس علت تفاوت قيمت بين چين و فلاند در چي هستش؟
خوب هر سوالی بود بپرس یا جواب میدم یا دوستان جواب میدن یا من اشتباه کردم و میگم ببخشید ؛نقل قول:
اتفاقا دوست عزيز پست شما سرشار از سوالات و ابهامات فراوان براي من هستش.
چطور شما به اون دو سه عدد يا هر چيز ديگه اي از N82 كه فلاند ساخته دسترسي پيدا كرديد؟
اطلعات اینترنت و خواهش میکنم منبع رو نخواهید چون باید کلی سرج بزن تا پیدا کنم ولی توی همین کلوپ هم فکر کنم دوستان بهش اشاره کردن .
با توجه به اینکه شما میفرمائید فروردین خریداری کردین باید بگم هنوز اونوقت چینش نیومده بود پس برای شما اصل هست به احتمال خیلی زیاد.نقل قول:
---------------------------------------------
البته دوست عزيز من فقط قصدم سوال كردن هستش چون من هم مثل باقي دوستان اين گوشي رو دارم و شايد به اسم فلاند به من فروخته باشن و من دلم ميخواد افراد با تجربه به من كمك كنند.
و در هر صورت اگه لطف كني و يه عكس از هر دو نوع گوشي چيني و فلاندي بزاري فكر كنم به خيلي از دوستان كمك بزرگي مي كني.
راستش من یه نقره ای اصل فلاند دارم و یه مشکی فلاند شده و فکر نکنم عکسشون رو بزارم مشکلی رو حل کنه ولی از لیبلشون براتون میزارم البته امروز نه چون یک سری کار دارم و باید برم دانشگاه .
با تشکر
سلام دوستان.
راستش n82 من از همون اولي كه خريدم يه مشكل داشت و اونم توي عملكرد دوربينش بود!
من هم زياد بهش اهميت نمي دادم. اما اين چند وقته خيلي حاد شده.
اين مشكل زماني اتفاق مي افته كه بعد از چند بار عكاسي گوشي در حالت دوربين هنگ مي كنه.يعني دوربين كار ميكنه اما فريم فوكوس و تنظيمات مشاهده نمي شن و عملا نمي تونم عكاسي كنم.بعد از بستن كاور خارجي لنز اون كاور داخلي كه بايد بسته بشه همونجور باز باقي مي مونه!!!!
گاهي اوقات هم دكمه شاتر كار نمي كنه.
به نظرتون عيب كار از كجاست؟
ممكنه ويروس باشه؟
ممنونم ميشم كمكم كنيد:11:
رضا جون سیمبین 9.1 و 9.2 و .... ویروس نمیگیرن
چند تا کار میگم بکن :
1. بدون مموری کارت باهاش ور برو ببین بازم اینجوری میشه
اگه نشد
2. گوشیتو یه بار ریست کارخونه بکن (البته بک آپ یادت نره)
اگه نشد
3. گوشیتو یا ببر فلش کن یا خودت اگه Adsl داری آپدیتش کن
من هم گاهی این مشکل رو دارم!فقط نرم افزاریه!چون پروسس این دوربین کار حضرت فیله!گاهی وقتها یه مشکلاتی در عملکرد پشت سرهم و سریع پیش میاد!به خصوص اگه گوشیت رو پر از نرم افزار و فایل کرده باشی!!
نه بازم به نظر من مشکل گوشیش شخصیه (ینی یه مشکل از کارکردن رضا با گوشی)که فکر کنم تنها راهش ریسته....
چون الان گوشی من تقریبا پر از نرم افزتر و فایل هستش....
امین جون گوشی من 3 4 بار اون اوایل که مموری کارتم آببندی نشده بود این مشکل واسش پیش اومد
3 4 ماهی هست که گوشیو دارم !! فقط همون 3 4 بار بود !! الان بدون مشکل مثه ساعت کار میکنه
رضا 99% از مموریت هست ! اگه نه .5% ریست و .5% آپدیت :دی
سلام دوستان.تنظيماتي تو گوشي داره كه lanهاي فعال رو پيدا نكنه.يعني ديگه lan پيدا نكنه . گوشيم ديگه نه lan دانشگاهو پيدا مي كنه نه لني كه تو خونه ازش استفاده مي كردم .
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بهراد اين آّبندي كه گفتي يعني چه؟:27:نقل قول:
بچه ها همونطوري كه داش بهراد گفت 99 درصد از مموري كارت هستش واقعا گل گفت.
حتما مي پرسيد چرا؟
آخه مموري كارت فابريك و دو گيگ گوشي من توي همون هفته اول اونقد انگولكش كردم كه سوخت!
براي همين يه دونه مموري كارت يك گيگ انداختم روش.يعني من 6،7 ماه به خاطر اين مموري كارت لعنتي عذاب مي كشيدم و نمي دونستم:19:
الان كه مموري كارت يك گيگ رو دراوردم گوشي مثل ساعت داره كار ميكنه.
داش بهراد ايول.
نجاتم دادي:11::10:
prince72 و rainysky50 عزيز از شما هم ممنونم:10::11:
حالا بچه ها مارك خوب مموري كارت براي n82 سراغ داريد؟
4 گيگ مناسبه يا نه؟
ممنونم
بهترین مارک sandisk هست به نظرم. 4 یا 8 یا 16 ، انتخاب با خودتهنقل قول:
فقط و فقط SanDisk بگیر حالا چه 4 گیگ چه بیشتر . به هیچ وجه دور و بر Trancsend نرو چون با گوشی سازگار نیست خودم دو تاش رو داشتم همش همه چی پاک می شد که بعد رفتم SanDisk گرفتم خوب شد از روز اول هم بهتر شد .نقل قول:
تایید میشه که مشکل دوربین نرم افزاریه. من گوشی ی دیگه ای مثل ان70 هم که مشکل رو داشت رو با فلش حل کردم. البته مموری کارت که تاثیر بسیار مستقیم داره. خود من یه 8گیگ SanDisk دارم و 2.6 گیگ خالی داره و بقیه بالای هزاران فایله! هیچ مشکلی هم نیست.
اون كه بعله...نقل قول:
ولي من متوجه شدم تو N-Gage ديگه هيچ گوشي كم نمياره...حتي 6120...يا N73...
ولي تو بازي هاي سيمبين (sis) چرا...كم مياره...كه زياد مهم نيست..قبول دارم يه مزيته ولي نه خيلي...
منبع: علي ريسر:40:
آره ماهي دوست دارم از كجا فهميدي؟:31: آها منظورت بازي خور بود؟نقل قول:
ای حقه باز ..
نیگا کن ادم نمیتونه یه اشکال لپی داشته باشه ها......
میگم این بازی های سیمبین دوباره بازم گرافیک وکیفیتشون با جاوا فرق میکنه نه؟؟؟؟؟
ان85 به جزoledو2.6 ال سی دی دیگه چه مزیتی داره به ان 82 تازه چیپست که نداره وپسوندهای خیلی کمتر نسبت به ان82 رو میخونه و دوربینش هم تعریفی نخواهد داشت لنز زایس نداره....
اولا" كه يكم مراعات كن چي داري به كي ميگي...!؟:13:نقل قول:
دوما" اول تحقيق كن يه كوچولو ،بعد اگه مشكلي بود بيا مطرح كن...
جاوا به سيمبين نميرسه يك كلام ختم كلام...
كي اينو بت گفته؟ 85 علاوه بر كل فرمت هاي 82 wmv هم پخش ميكنه..نقل قول:
پسوندهای خیلی کمتر نسبت به ان82 رو میخونه
لنز كارل زايس هم داره....عكساش از 82 هم بهتره....يه نمونش تو كلوپش هست برو ببين...نقل قول:
دوربینش هم تعریفی نخواهد داشت لنز زایس نداره
ميتوني شاد باشي
یونس جان سلامنقل قول:
حرفاتون کاملا تایید میشه فقط مورد آخرش فکر نمیکنم اینجور باشه
درسته که ان 85 هم دوربین بسیار خوبی داره ولی من فکر می کنم در جمع بندی نهایی بازم ان 82 تو دوربین برنده باشه.
من بر این عقیده هستم که نوکیا هدفش از تولید ان 82 یه کمرا فون خوب هست و اگه که توجه داشته باشی تو 5 مگاها تا حالا از همه بهتر عمل کرده.
سلامنقل قول:
آره خب...درسته..تو شب عمرا" به 82 نرسه...ولي من ميگم تو روز به 82 ميرسه و بلكم بهتر...:20:
بابا یونس جون دمت گرم خیلی خوب برخورد کردی داداش......
مگه من جنگ دارم تازه من اون اخری (در مورد دوربینو) مطمئن بودم که گفتم....
بیا اینم پسونداش :
MP3/AAC/AAC+/eAAC+/WMA
جی اس ام ها اینو نوشته بودند....
بازم دستت درد نکنه با اون برخوردت.....
شادمیشی
بچه ها من در جریان نیستم ...نقل قول:
من با كسي مشكلي ندارم..شما اگه يه نگاه به پستا بندازي ميبيني كه بد برخورد كرده...
ضمنا" خب 82 چي پخش ميكنه كه 85 نميكنه؟؟
مطمئن بودي دوربينش كارل زايس نيست؟ ميتوني منبع نشونم بدي؟؟ چون تو فروم نوكيا زده كارل زايس...
ولی اگر سر دوربین دعواست ، دوربین هیچ گوشی زایس نیست که ، زایس یه شرکت آلمانی تو تولید عدسی و شیشه فعالیت داره ، همین
نه نه من با هیچ کی دعوا ندارم ولی داش یونسو نمیدونم.....
فقط اختلاف نظر داشتیم سر برتری دوربین ان82 یا ان85 وپسونداشون....
اینام واسه ان82:AAC, AAC+, eAAC+, MP3, MP4, M4A, WMA, AMR-NB, AMR-WB, Mobile XMF, SP-MIDI, MIDI Tones (poly 64), RealAudio 7,8,10, True tones, WAVنقل قول:
خب 82 چي پخش ميكنه كه 85 نميكنه؟؟