سلام من فایر فاکس 9 رو نصب کردم ولی idm از کلیک راست موس حذف شده و دردسر شده و من باید برم روی لینکا کلیک کنم تا بیاد تو صف idm من بعد دانلود کنم چه جوری اینidm رو تو کلیک راست فعال کنم
سلام من فایر فاکس 9 رو نصب کردم ولی idm از کلیک راست موس حذف شده و دردسر شده و من باید برم روی لینکا کلیک کنم تا بیاد تو صف idm من بعد دانلود کنم چه جوری اینidm رو تو کلیک راست فعال کنم
firefox رو باز کنید و منوی tools گزینه addons رو بزنید و در این قسمت روی extension کلیک کنید باید idm روی حالت enable باشهنقل قول:
رو باز کنید و منوی tools گزینه addons رو بزنید و در این قسمت روی extension کلیک کنید باید idm روی حالت enable باشه
مشکل همینه که این حال disable هست حالا چیکار کنم
روی صف دانلودهای همزمان منظورتون همون main queue هست ؟ اگه روی این حالت بوده باشه که نباید مشکلی پیش میومده.. این چیزی که شما گفتین فقط درحالتی پیش میاد که روی حالت synchronization queue باشه.. و همچنین گزینه ی start again every هم فعال شده باشه ، در غیر این صورت هنگامی که شما مسافرت بودین یه اتفاقی پیش اومده که شما هم نبودین که وضعیت رو کنترل کنین. بستگی به سایتی داره که شما ازش دانلود گذاشته بودین، مثلا مدیا فایر و یا رپیدشیر یا فری شیر.. اینطور سایتها معمولا یکبار با IDM دانلود میشن ، بار بعدی باید حتما لینک رفرش بشه.. پس ازینطور مسائل ممکنه پیش اومده باشه.نقل قول:
اون 100 درصد که گفتین از چه سایتی گرفته بودین ؟
موفق باشبن../.
سلام..نقل قول:
این به خاطر اینه که شما آخرین اکستنشن IDM رو روی فایرفاکس ندارین.
برای فایرفاکس 9 این اکستنشن رو بگیرین و از زیپ در بیارین و Drag کنین روی فایرفاکس و نصبش کنین.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشین../.
واقعا از راهنماییتون ممنون. در ضمن با توجه به آپدیتهای جدید از فایرفاکس من چطوری میتونم این idmcc متناسب با اونو گیر بیارم لطفا اسم یا لینک سایتو برام بذاریدنقل قول:
خواهش میکنم!:11:نقل قول:
معمولا سایت اصلی خود فایرفاکس و همچنین ، سایت خود IDM میده ، که باید بگیرین ، من برای ورژن 10 فایرفاکس رو هنوز پیدا نکردم خودم. اما به زودی میاد.
موفق باشین../.
منظورم از صف همزمان synchronization queue هستنقل قول:
اصلا این گزینه start again every به چه دردی میخوره؟
نه از سایتای رپید شیر و امثالهم نیس،میدونم اونا باید رفرش شن
فایلا دانلود شده بود و تو فولدر مربوطه رفته بود،بعد که من اومدم و لیستو دیدم،متوجه شدم که از اول و تا 69% داره اون فایلو دانلود میکنه درحالی که همونطور که گفتم قبلا دانلود شده بود
کلا این روزا یکم idm زیادی مشکل پیدا کرده!
بعضی موقع بعضی فایلا موقتا از لیست حذف میشن و با یه بار بازو بسته کردن،دوباره بر میگردن
اون فایلم که تا 100% رفته بود از این سایتگرفته بودم اما میدونم واسه چی نمیشه تمومش کرد،چون همون لحظه که میره واسه دوباره چک کردن دانلود بعد اتمامش،ارتباط قطع شده.حالا باید چیکا کرد؟کد:http://www.ariamovie13.in
نشدنقل قول:
لینک رو هم که دوباره میدم از اول شروع میکنه
راه دیگه ای نیست؟
داداش یه بار کامل مشکلتو از اول بگو تا بهتر راهنمایی بشینقل قول:
جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم هستن که وارد ترن
نقل قول:
سلام...
خب همین دیگه اشتباه کردی دوست عزیزم.. همیشه روی همون صف main بزارین. این صف باعث خرابکاری شده..
اون گزینه ی start again every گفتم بهتون قبلا وقتی فعال باشه ، باعث میشه که دوباره لینکهای دانلوده شده بارها و بارها دانلود بشن.
با اون لینک هنوز مشکل دارین که 100 درصد رفته بود ؟ ویدئو بودش ؟
نمیدونم دقیقا این صفا چه تفاوت عمده ای باهم به جز اون یه گزینه دانلود دوباره دارن!نقل قول:
به پشتیبانی idm هم ایمیل دادم،جواب درستی ندادن
اصلا بیخیال اون صف شدم،حرف شما درسته،رو همون صف الی یا main باشه بهتره
آره ویدئو بودنقل قول:
با اون لینک هنوز مشکل دارین که 100 درصد رفته بود ؟ ویدئو بودش ؟
کلا این لینک و لینک ... بودن
منو خیلی به دردسر انداخته
همونکاری که قبلا گفتی که برم تو پوشش و بعضی فایلارو کپی کنمو میخوام انجام بدم،ببینم جواب میده یا نه!
نقل قول:این کاری رو که میگم بکنین :نقل قول:
آره ویدئو بود
کلا این لینک و لینک ... بودن
منو خیلی به دردسر انداخته
همونکاری که قبلا گفتی که برم تو پوشش و بعضی فایلارو کپی کنمو میخوام انجام بدم،ببینم جواب میده یا نه!
برین به start menu
Run رو باز کنین
داخلش بنویسین :
%appdata%
اینتر کنید
داخل این صقحه پوشه ی IDM رو باز کنین
بعد پوشه ی DwnlData
پوشه ی نام کاربریتون رو کلیک کنید
اینجا پوشه های فایلهای نیمه تموم هستش، حالا مثلا دارین amin.avi1
این فایل رو تغییر نام بدین به amin.avi و بازش کنید و ازش استفاده کنید!
شاد باشید../.
سلام من میخواستم بدونم برای نرم افزلرهای internet browse فرومی در پی سی ورلد هست اگه هست لینکشو بذارید یا یه راهنمایی بکنید کجاش من پیداش نکردم من به شدت برای فایر فاکس اطلاعات لازم دارم
سلام...نقل قول:
همه ی مرورگرها داخل این انجمن تاپیک دارن :
شاد باشین../.
سلام...نقل قول:
برای یکپارجه سازی IDM با فایرفاکس ورژن 10
آخرین ورژن IDM رو نصب کنید >>> IDM 6.08 bulid 9
بعد افزونه ی IDM روی فایرفاکس هرچی هست پاک کنید
حالا به آدرس زیر برین و دکمه ی Install رو بزنین :
بعد دانلود میشه و باید یکبار فایرفاکس رو ریستارت کنید..
شاد باشین../.
سلام
من از IDM استفاده میکنم و لینک دانلود سریال 2 پارته بود پارت اول رو دانلود کردم ولی پارت دوم بعد از اینکه به 100% رسید این ارور و آورد:
چیکار کنم درست شه؟
مرسی
سلامنقل قول:
این کار رو انجام بده ببین فایلهاتون سالم هستن یا نه :
شاد باشید... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب نه نشد !
آخه اونجا یدونه فایل نبود عکسشو میزارم ببینین .
این عکس IDM :
اینم عکس اون فولدری که شما گفتین بریم :
خب اگه آخر پسونداشونو حذف کنی تا پسوندش درست بشه میشه داخل برنامه پلیر نگاشون کرد، داخل همون پوشه فایل ها رو تغییر پسوند بدین به mkvنقل قول:
شاد باشید..:)
نشد دادا همون دیشب امتحان کردم !
آقا من یه مشکلی تازگیا پیدا کردم IDM ام زود زود خراب میشه یعنی کرکش میکنم بعد یه مدت از بازم خراب میشه قبلا این مشکل رو نداشتم و وقتی ویندوز جدید نصب کردم و Nod32 رو نصب کردم این مشکل پیش اومد !
ممکنه مشکل از nod32 باشه؟
راستی از کجا میتونم تشکر بزنم؟ پیدا نکردم ! :دی
من یک 20-30 تایی لینک دانلود دارم، چون امکان دانلود همزمان لینک ها وجود نداره، میخواستم جوری تنظیم کنم که اول همه لینک ها رو بدم بهش آدرسشو، بعد خودش شروع به تک تک دانلود ها کنه و اولی که تموم شد بره سراغ دومی، دومی تموم شد بره بعدی تا آخر..
میشه؟
می خوام با IDM این تنظیمات رو انجام بدم
نقل قول:
سلام
بله این تنظیمات شدنی هست از طریق گزینه Schedule تو نرم افزار IDM
شما روی فایل هاتون کلیک راست کنید و سپس add to queue کنید و اونجا تنظیمات مربوطه که چندتا چند تا دانلود رو انجام بده و از چه ساعتی شروع کنه و تا چه ساعتی و سایر تنظیمات که خیلی واضح مشخص هست رو میتونید تعیین کنید و بعد برای شروع دانلود از صفحه اصلی idm قسمت نوار بالایی روی اون فلش گزینه start queue کلیک کنید و صفی که ایجاد کردید رو start کنید تا دانلود رو بر اساس اون تنظمیماتی که لحاظ کردید شروع کنه
نقل قول:
دوست عزیز مرسی از پاسخت من هم همین سوال رو داشتم ! اما اصلا نفهمیدم چطوری میگی !
من الان لینک چندتا سریال رو میخوام بزارم که دانلود کنه ! لینک ها هم برای مدیا فایر هستش !
کجا باید بزارمشون !
سپاس فراوان
در ضمن IDm من تو محیط mozila فقط 2 تا گزینه داره !
1 . download with IDM
2. download all with IDm
دوستمون توضيح كاملي داد.نقل قول:
در ضمن اگه زبان ات مثل من ضعيفه ميتوني idm ات رو فارسي كني كه خيلي ام عالي فارسي شده حتي قسمت راهنماي نرم افزار كه همه چيزو توضيح ميده.من از همين طريق تونستم ياد بگيرم چه طور تنظيمات ام رو صف بندي كنم و زمان بدم بهشون.به غير اين همه قسمت هاي نرم افزار رو ياد ميگيري.ميتوني به راحتي با حجم كم دانلود اش كني.
نقل قول:
در مورد لینک ها که کجا قرار بدید باید عرض کنم خدمت شما که مدیا فایر لینک مستقیم میده اما زمان داره و باید تا مدت مشخصی دانلود بشه و الا از کار میوفته
شما لینک ها رو تو مرورگر وارد کنید تا صفحه دانلود ظاهر بشه و بعد روی لینک دانلود کلیک کنید تا IDM شروع به دانلود کنه
اول زبان نرم افزار رو فارسی کنید که راحت تر بتونید باهاش کار کنید اگر تو زبان انگلیسی مشکل دارید و بعد فایل هاتون رو انتخاب کنید تو نرم افزار (Select کنید) حالا روشون کلیک راست کنید و ایجاد صف رو بزنید و یک صف جدید ایجاد کنید و تو تنظیماتش مشخص کنید از چه ساعتی تا چه ساعتی قراره دانلود کنه و یا اینکه قراره بصورت دستی خودتون استارت کار رو بزنید که در این صورت نیاز به تنظمیات زمانی نداره
در مورد اینکه فایل ها رو دونه دونه بگیره خودش بصورت پیش فرض 1 عدد 1 عدد فایل ها رو میگیره شما میتونید از قسمت فایل های موجود در صف روی گزینه تعداد همزمان دانلود فایل ها رفته و اونجا مشخص کنید چند تا فایل رو با هم بگیره
من تنظیمات فارسی رو انجام ندادم و زبان نرم افزار انگلیسی هست ممکنه در برخی جاها دقیق اصطلاح بکار رفته رو نبرده باشم
مثل تصویر زیر میتونید عمل کنید :
کسی برای سوال من جوابی نداره؟؟؟
سلام..نقل قول:
این پست رو بخونین برای کرک دائمی IDM البته دقت کنین قبلش حتما آخرین ورژن IDM رو بگیرین و نصب کنید.
مشکل هم اگه منظورتون خراب شدن کرک که یعنی برنامه تشخیص میده که سریال تقلبیه به ناد ارتباطی نداره..
پ.ن : شما هنوز در دوره ی آزمایشی هستین پس فعلا نمیتونین تشکر کنید :دی اما به زودی درست میشه..
شاد باشید..:20:
ممنون، ولی چه جوری آدرس های لینک که واسه دانلود دارم رو اضافه کنم به این قسمت ممنوننقل قول:
درود.
دوستان یه سوال داشتم:
چطوری میشه فایل هایی رو که میخوایم از سایت های اشتراک گذاری دانلود کنیم با idm دانلود کنیم؟
(مثلا از سایتی مثله 4شیر که باید یه زمانی رو صبر کنیم تا گزینه دانلود فعال بشه و خودش لینک مستقیم نداره)
شما لینک هاتون رو اول وارد IDM کنید و بعد این کارها رو انجام بدیدنقل قول:
برای وارد کردن لینک هم اگر لینک مستقیم هست که تو قسمت ADD URL تو نرم افزار IDM میتونید این کار رو انجام بدید والا که باید تو مرورگرتون آدرس لینک رو وارد کنید و بعد از طی کردن مراحل دانلود لینک دانلود رو روش کلیک کنید تا دانلود با IDM انجام بگیره ، حالا دانلود رو STOP کنید و دیگه تنظمیات مربوطه رو انجام بدید
موفق باشید:46:
سات 4SHARD باید اکانت پریمیوم داشته باشید برای دانلود مستقیم و RESUME دار ولی اگر هم اکانت نداشته باشید مشکلی نباید باشه و به راحتی با IDM بعد از گذشت 20 ثانیه لینک دانلود رو به شما نمایش میده و میتونید دانلودتون رو انجام بدیدنقل قول:
مرورگر FIREFOX اگر دارید و با اون کار میکنید باید دقت داشته باشید که پلاگین IDM روی مرورگر نصب و فعال شده باشه
سلام
میشه بپرسم گزینه synchronization queues دقیقا چه کاری انجام میده ؟وفرقش با main download queues چیه؟
چون من هر دو را امتحان کردم ولی فرقی ندیدم.
سلامنقل قول:
شما صفحه 210 همین تاپیک رو ملاحظه کنید پست ها رو بخونید متوجه میشید
سلام ،
من دیشب گذاشتم 3 تا فایل دانلود بشه با استفاده از برنامه IDA تو درایو F دخیره کرده بودم ، ولی فایلم تو اون درایو نیست ، پیغام میده فایل در این مسیر یافت نشد ممکن است فایل حذف شده یا انتقال پیدا کرده است، من اصلا فایلارو نه حذف کردم نه انتقال دادم ، هر چی هم سرچ میکنم پیدا نمیکنم :(
سلام
دوستان چطور میشه با idm فایلهای jarرو دانلود کرد؟
با تشکر
نقل قول:
مثل همه فایل ها
فرقی نمیکنه برای IDM
سلام من انتی ویروس اویرا با اخرین اپدیت رو دارم. همچینن malwarebyte اپدیت. از چند رو ز پیش به یک مشکل عجیب برخورد کردم. فایلهای من بعد از دانلود توسط idm از لیست idm حذف میشوند. هم فایلهایی که تمام شدند و..هم فایلهای نافقص!!!!
بعد از این انفاق اخرین نسخه idm رو هم ریختم متاسفانه مشکل همچنان باقیست!> ویندوز 7 home با سریال original دارمم. شبی 200 مگ حداقل اینجوری از دست میدم!!!!!
خواهشا اگر میتونید کمک کنید.. تنکس.
سلام دوستان..من از اینترنت همراه اول استفاده میکنم و سرعت متوسطم تقریبا 15 کیلوبایته..متاسفانه اکثر فایلهایی که حجمشون بالی 40-50 مگابایت هست رو که دانلود میکنم خراب درمیان..دانلود منجرهای مختلفی رو تست کردم ولی بازمفایده نداره و فایلها بعد از دانلود خراب میشن...
سلام من هم IDA دارم فایلهای صوتیم پاک شدن !!!!!!!!!!!!!!!!!!!