نقل قول:سلامنقل قول:
اگر شما دوستان عزیز کمی بیشتر حوصله به خرج بدهید و کمی جستجو کنید یا حداقل چند پست جلوتر از پست خودتان
را ببینید مطمئنا جواب سوال خود را پیدا می کنید.:13:
Printable View
نقل قول:سلامنقل قول:
اگر شما دوستان عزیز کمی بیشتر حوصله به خرج بدهید و کمی جستجو کنید یا حداقل چند پست جلوتر از پست خودتان
را ببینید مطمئنا جواب سوال خود را پیدا می کنید.:13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصویر بالا نتیجه آپدیت منه
چه اشتباهی کردم
در تصویر زیر بعد از آپدیت نمایان شده
لطفا ً راهنمایی کنید
من برای اولین بار ه که دارم از kis استفاده میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :41::41::41::41:
دوست عزيز آپديت نشدن آنتي ويروس شما به اين دليله كه Key شما در ليست سياه قرار داره و بايد اون Key را حذف و يك كليد جديد و معتبر وارد كنيد.وقتي كليد شما معتبر باشه شما اون قسمت Warning كه با رنگ قرمز هم در تصوير شما مشاهده ميشه از بين ميره.نقل قول:
. سلام خسته نباشيد
من اين نخسه Kaspersky_Anti-Virus_7.0.0.125_Full رو نمي تونم ازrapidshare دانلود كنم ميشه يه جاي ديگه آپلود كنيد
شما ميتونيد خود انتي ويروس را از سايت كاسپرسكي دانلود كنيد و Key ها هم كه در انجمن مربوط به سريالهاي كاسپر موجود هست.فكر ميكنم اينطوري به مشكل كمتري بربخوريد.نقل قول:
دوست عزيز به اين تاپيك مراجعه كنيد.سريالهاي جديدتر در صفحات آخر موجود ميباشند:نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=19531
اینجا تمام صحبتها درباره کاسپر 7 هستش و از کاسپر 6 هیچ خبر ی نیست اون لینک دانلودی هم که در پست اولی برای کاسپر 7 گذاشته اند خراب بود
لطفا ً چند تا کلید معتبر برای کاسپر 6.0.0.125 بذارید
در ضمن یه لینک سالم برای دانلود کاسپر 7 لطف کنید
سوال مهمی که دارم اینه که کاسپر با ناد 32 همخونی داره یا نه ؟
یعنی آیا میشه اونها در کنار هم استفاده کر د ؟
ببخشید همین جا ازتون میپرسم که کاسپر بهتره یا نود ؟ چون من میخوام برای اولین بار از کاسپر استفاده کنم . خواهشا ً جواب بدید نگید که باید در تا-پیک دیگری این سوال رو بپرسم چون جاهای دیگه آدم رو گیج میکنند از بس که آنتی ویروسهای مختلف رو تبلیغ میکنند آدم نمیفهمه خلاصه کدوم رو استفاده کنه . :11:
نقل قول:
شما با یک کلید یا سریال فعال برای نسخه 7 می توانید تمامی نسخه های 6 و پایینتر را هم فعال کنید که دوستان زحمت کشیدن و این کلیدا رو گذاشتن
اما در مورد لینک برای دانلود نسخه ی 7 می تونه از خود سایت کسپر دانلود کنی چون ستاپ نسخه های کسپر همه 30 روزن و بعد شما هستین که باوارد کردن کی از اونا بای مدت بیشتری اسفاده می کنید
اینم لینک دانلود
کسپر با nod32 هم خونی داره و مشکلی با هم ندارنکد:http://www.kaspersky.com/trials
بله می شه اونا رو در کنار هم نصب کرد - خود من از همین روش استفاده می کنم
گرچه بهتره یکیشون به صورت فعال نصب بشه اما نصب هر دوشون به صورت فعال هم اشکالی ایجاد نمی کنه
فقط موقع نصب باید اول کسپر نصب بشه بعد nod32 چون اگه اول nod32 نصب بشه موقع نصب کسپر nod32 رو آنیستال می کنه
سوال آخرتون گرچه به قول خودتون مربوط به این تاپیک نیست اما من جواب میدم
البته در جوابتون باید مشخص بشه که شما آیا از فایروال و آنتی اسپای استفاده می کنید یا خیر؟
اگه بله و الان شما به دنبال یه آنتی ویروس می گردید و دنبال مقایسه نود با آنتی ویروس کسپر هستید واقعا هر دوی اونا انتخاب های خوبی هستن و هر کدومشون دارای مزایا و معایبی نسبت به هم هستند
مثلا مزایای نود32 نسبت به کسپر : سبک تر بودن - سرعت اسکن بالاتر - هوش مصنوعی قویتر و ...
و مزایای کسپر نسبت به نود32: سادگی استفاده و کاربر پسند تر بودن - دیتا بیس قویتر - آپدیت های دقیقه ای و...
پس در مورد آنتی ویروس این فقط خودتون هستین که بر اساس نیاز و محدودیت هاتون باید دست به انتخاب بزنید
اما اگه نه فایروال و آنتی اسپای جداگانه ندارید بدون هیچ تعللی نسخه اینترنت سکیوریتی 7 کسپر رو نصب کن که بهترین انتخابه
بهترین تنظیماتش زو هم خودم در تاپیک تنظیمات کسپر گذاشتم از لینک بالا هم می تونی دانلودش کنی و تو تاپیک کرک و سریال هم کلی کلید فعال براش پیدا کنی
یا علی
بهترین تنظیمات کسپر اسکی رو به صورت PDF در آوردم که می تونید ار اینجا با حجم نزدیک 1 مگ دانلود کنید امید وارم به کار آید
کد:http://www.4share.ir/storage/408Kaspersky_Nine.rar
دوست عزيز اگر دنبال كليد براي رجيستر كردن نسخه 6 كاسپر هستيد دقيقا يك پست قبل از شما دوست عزيزي لينكي كه براي دانلود كليدها گذاشته بودم را نقل قول كرده اند كه ميتوانيد از آن استفاده كنيد.نقل قول:
در مورد نصب همزمان 2 آنتي ويروس به صورت فعال در كنار هم هرچند باهم تداخلي نداشته باشند بايد عرض كنم كه اين كار اكيدا توصيه نميشه چرا كه ممكنه در سرعت سيستم شما تاثير مطلوبي هم نداشته باشه ولي ميتوان يكي را به صورت غير فعال در كنار ديگري استفاده نمود.مثلا استفاده از كاسپر به صورت فعال و استفاده از Avira به صورت غير فعال.
در مورد لينك دانلود كاسپر هم همانطور كه دوست عزيزمون Nine اشاره كردند بهتره از خود سايت كاسپر دانلود كنيد.
چند جا دیدم نسخه 7.0.1.227 اومده
چرا کسی لینک دانلودش رو نمیزاره؟
نکنه بتاس(beta) ، هان؟
اين نسخه ظاهرا يك نسخه درون سازماني است و اصلا براي دانلود و استفاده توصيه نميشه چرا كه مشكلات زيادي داره و هنوز براي استفاده مطمئن زوده.فعلا بهترين گزينه همون نسخه 7.0.0.125 ميباشه.نقل قول:
چطوری میتونم آپدیتهای کاسپر رو در جایی داشته باشم که ویندوز پاک کردم از بین نره . لطفا لینک دانلود آپدیت هم ندید چون تا 25 سپتامبر رو دارم بقیش رو هم با دایل آپ بزور آپدیت کردم . فقط چطوری بصورت فایل رار داشته باشمش
اگر ويندوز شما در درايو C نصبه شما به مسير زير برويد و يك كپي از پوشه Bases را در درايو ديگر ذخيره كنيد و هر زمان كه ويندوز جديد را نصب كرديد ميتوانيد به صورت دستي آپديتها را برگردونيد:نقل قول:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP7\Bases
البته پوشه Application Data در حالت عادي به صورت Hidden ميباشه و مطابق شكل زير آنرا از حالت hidden خارج نموده و مسير فوق را دنبال كنيد:
براي بازگرداندن پوشه آپديت كه ذخيره كرده ايد مطابق شكل زير عمل كنيد:
سلام
من هر بار كه سيستم را روشن و يا رستارت مي كنم با صفحه زير روبرو ميشم
اين ارورر چيه و چطوري از شر ان راحت بشم
خيلي متشكرم
جالبه مشكل شما و اين فرد كه در تاپيك زير مشكلش را مطرح كرده كاملا يكسانه.نگاه كنيد:نقل قول:
کد:http://www.p30world.com/forum/showthread.php?t=19531&page=92
من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی ورزن 6.0.2.614 را استفاده میکنم و نمیدانم آیا ورزن بالاتر آن آمده یا نه واگر هست چطور متوانم مال خودم را آپدیت نمایم. در ضمن نمیدانم آیا بهتر است ایتنرنت سکیوریتی را که شامل فایروال نیز می باشد استفاده کنم یا بهتر است آنتی وایرس و وایروالها را چداگانه داشته باشم.ممنون
بچه هاي تاپيك كاسپراسكاي سلام.
خواهشن به اين سوال من جواب بدهيد.
من اين نسخه اينترنت سكويتي 7 رو گرفتم:
Kaspersky Internet Security 7.0.0.220
محتويات داخل فولدرش پس از اكستركت كردن اينه :
ميبخشيد اگر فضا رو گرفته... .
سپس من نرم افزار ر و نصب كردم و چون قبلنا آشنايي داشتم ليسنز رو بهش دادم كه براي تاريخ 1 . 7. 2008 اكتيو كرد.
همه چي خوب بود حتي اپديتم كردم...! ولي خلي طول نكشيد نهايتش 1 دقيقه...!
تا اينجا درست...! اما يه اروري ميده كه آره اين ليسنز شما معتبر نيست و شما جزو ليست سياه هستي...!
سوال اول من : ميشه براي اين كاري كرد...!؟
سوال دوم من : داخل اون پوشه Key يه چيزي هست...! بنام Key Viewer ...!
من دو زاريم افتاد...اجراش كردم و ديدم دكمه Open داره ...اين رو زدم و از داخل پوشه كي فايلي كه مخصوص همينه آوردم...اطلاعات زير رو داد ..( به علت بزرگ بودن تصوير بر روي لينك زير كليك كنيد...)
خلاصه فهميدم كه اين داره اطلاعاتي مبني بر يوزرنيم و پسورد و شماره اكتيو ميده...! اما من نميدونم كدوماشون هست...! چون اسمشون فرق داره...!در ضمن نوشته مال 2 سال...! اكتيو شدن + آپديت معتبر و ليسانز معتبر...! اين خلي عاليه...!نقل قول:
کد:http://i24.tinypic.com/2j2w65f.jpg
اگر كسي اطلاعي داره خواهشن بگه اين چيه... .
راستي يه كركم داره كه وقتي اجراش ميكنم ميگه ري استارت كن...! اين كارم كردم... . ولي اين بالايي رو بگيد چطوريه... .
تشكر... .
اون برنامه Key Viewer كه شما اشاره كرديد فقط براي اينه كه شما اطلاعاتي را در مورد Key ي كه در در اختيار داريد بدست بياريد.ممكنه در محتويات Key كه با اين برنامه مشاهده ميكنيد تاريخ Expire شدن Key را براي 10 سال آينده زده باشه ولي مهم اينه كه آيا اين كليد توسط كمپاني كاسپر Block شده يا خير.كه ظاهرا براي كليدي كه شما در اختيار داريد اين اتفاق افتاده و قابل استفاده نيست.
اين نسخه اي كه شما دانلود كرديد در مرحله تست ميباشه و براي استفاده توصيه نميشه چون مشكلات و درسرش بيشتر از محاسنش است.توصيه ميكنم از ورژن 7.0.0.125 استفاده كنيد كه نسخه Final است.
در مورد كرك هم من جايي كرك معتبري براي اين محصول نديدم.يه كرك بود كه من خودم تست كردم كه ظاهرا يه Malware بود.شرايط به گونه اي نشده كه اصلا هيچ كليد فعال و معتبري وجود نداشته باشه كه بخواهيم سراغ كرك بريم.استفاده از كليد بسيار مطمئنتر از استفاده از كرك ميباشه.
خيلي خيلي ممنون... .
ميشه يه لينك با قابليت ريسوم ( مستقيم ) همراه با يه لاسنز معتبر و مشكل ندار ( ! ) از همين ورژني كه گفتي بزاري...!؟
تشكر... .
شما به راحتي از خود سايت kaspersky.com با قابليت Resume محصول موردنظر خود را دانلود كنيد.براي KIS از لينك زير استفاده كنيد:نقل قول:
در مورد key هم چند لينك بنده و ساير دوستان قرار داديم.از آنها استفاده كنيد كه در صفحات قبل موجوده.کد:http://www.kaspersky.com/internet_security_trial
سلام میخواستم بدونم کاسپر اینترنت سکوریتی ورژن 6.0.2.614 ایا فایر وال داره اگه جواب مثبته تنظیماتش از کجاست؟
سلام
یه سوالی داشتم
من کاسپرسکیه ویندوز قبلیم رو همیشه بروز میکردم و روز به روز آپدیت بود
اما حالا که ویندوزم رو عوض کردم دوباره باید آپدیت کنم با این سرعت اینترنتمون و خودتون میدونید که بخوام آنتی ویروس رو برای اولین بار آپدیت کنم خیلی طول میکشه
آیا راهی هستش که بتونم کاسپرسکی الان رو آپدیت کنم بدون اینکه به اینترنت وصل بشم مثل یه فایل exeکه
بشه رویه آنتی ویروسم نصب کرد و اینطوری زود و بدون وصل شدن به اینرنت انجام داد
ممنون
بابا اين كسپر بدجوري به كرك گير داده ... هرچي كليد داشتيم برده تو ليست سياه
فكر كنم بايد بي خيالش بشيم
اصلا چطوره بريم يه نرم اتر ديگه كه از انجين كسپر استفاده مي كنه، نصب كنيم
مثل zone alarm يا ّF-secure
دوست عزیز ؛ شما میتونستید قبل از عوض کردن ویندوز تون، یه نسخه از پوشه آپدیت کاسپرتون رو در جایی کپی کنید و بعد از تعویض ویندوز و نصب مجدد کاسپر ، براحتی کاسپر جدیدتون رو با استفاده از محتویات پوشه آپدیت (که قبلا ذخیره اش کردی)، آپدیت کنی.نقل قول:
اما خب اینطور که من متوجه شدم، شما ویندوزتون رو عوض کردید و الان دیگه این روش رو نمیتونید انجام بدید. البته میتونید آپدیتهای روزانه کاسپر رو از بعضی سایتها بگیرید و به کاسپرتون معرفیش کنید ولی از نظر حجم تفاوت زیادی با آپدیت خود کاسپر نخواهد داشت.
:40:
Kaspersky Internet Security 2007 7.0.1.246 Beta
دانلود:
:46: .کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.246%20nct/KIS/English/2007_10_17_12_39/kis7.0.1.246en.exe
ببخشید میخواستم بدونم آخرین نسخه این آنتی ویروس چیه؟؟؟؟
و لطفا اگه کرک یا سریال نامبر معتبر اون نسخه رو دارید لینک دانلود اونا رو بذارید.
آخرين نسخه معتبر اين آنتي ويروس نسخه 7.0.0.125 ميباشه كه به راحتي از خود سايت Kaspersky.com ميتونيد دانلود كنيد.در مورد Keyهاي محصولات كاسپر هم در همين انجمن تاپيك اختصاصي خودش رو داره و به راحتي ميتونيد كليدهاي رجيستر كردن كاسپر رو پيدا كنيد.نقل قول:
آقا Kaspersky Internet Security 6.0.2.621 چه جوری اکتیو می شه Key برنامه رو هم گرفتم ولی باز نمی شه
لطفا راهنمایی کنید
آیا می شه کاری کرد که ip مون با kisمخفی بمونه البته نمی خوام تنظیمات رو بذارم روی آخرین درجه
من اینترنت سکیوریتی کاسپراسکی 6 را دارم آیا میتوانم آنرا به 7 ارتقا دهم یا باید تمام 7 را داون لود نمایم.لطفا کسی مرا راهنمایی نماید.نقل قول:
متاسفانه امكان Upgrade از نسخه پايين تر به نسخه بالاتر وجود نداره.براي نصب نسخه 7 بايد نسخه 6 را Uninstall و نسخه 7 را نصب نماييد(پس قاعدتا بايد نسخه 7 را دانلود كنيد).نقل قول:
یا سلام به دوستان یه سوال داشتم کدون نسخه کاسپر کاملا ویستا ساپورت هست؟
دوست خوبم ، بعنوان کسی که از هر دو نسخه استفاده کرده و با هر دو بخوبی آشنایی دارم، بهتون توصیه میکنم اینکار رو نکنید.نقل قول:
دلیلش هم اینه که بخاطر جدید بودن نسخه 7 ، شرکت کاسپر با شدت هرچه تمامتر اونو میپاد و دایما کلید های تقلبیش رو میبره تو بلک لیست و فکر کنم اگه نسخه 7 رو نصب کنی باید دایم تو فرمهای مختلف دنبال کلید سالم و جدید باشی.
اما مدتهاست که دیگه با نسخه 6 کاری نداره و با همون کلیدهای قدیمی بخوبی کار میکنه و آپدیت هم میشه.
خب حتما میدونید که از نظر امنیتی فرقی بین 6 و 7 نیست و فقط قابلیتهای دیگر رو اضافه یا کم داره وگرنه عملکرد هر دوشون تقریبا یکیه:40:
دوست من شما در این مورد اشتباه می کنید اول اینکه وقتی کلیدی وارد لیست سیاه می شود هم برای نسخه 6 ونقل قول:
نسخه 7 از کار می افتد و شما نمی توانید کلیدی را که وارد لیست سیاه شده است روی هیچ نسخه ای استفاده کنید
چون لیست کلیدهایی که وارد لیست شده است درون یک فایل به نام black.lst ذخیره می شود که با هر بار اتصال به
اینترنت آپدیت می شود و این لیست برای تمام نسخه های کاسپرسکی یکسان است .دوم اینکه نسخه 7 از نظر امنیتی
بسیار بهتر از نسخه 6 است .هم هوش مصنوعی بسیار بالاتری دارد ( که درصد شناسایی ویروسها را بیشتر می کند ) و
هم در مقابله با روت کیتها ( که از بدترین نوع آلودگیها هستند ) بسیار قویتر است .خاصیت Self Protection آن بسیار
بهتر شده است و فایروال آن نیز قویتر است .هر چند نسخه 6 بسیار خوب است ولی مسلما نسخه 7 یک سر و گردن
بالاتر است .
Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.248 Beta
Download Anti-Virus Beta:
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.246%20http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.248%20nct/KAV/English/2007_10_19_11_58/kav7.0.1.248en.exe
Download Internet Security Beta:
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.246%20http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.248%20nct/KIS/English/2007_10_19_11_58/kis7.0.1.248en.exe
نسخه 7 محصولات كاسپر ويسا را ساپورت ميكنه.نقل قول:
البته در نسخه ی 7 امکان آپگرید هستنقل قول:
Kaspersky Anti-Virus/ Internet Security 2007 7.0.1.250 Beta
Download Anti-Virus Beta:
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.250%20nct/KAV/English/2007_10_19_17_24/kav7.0.1.250en.exe
Download Internet Security Beta:
کد:http://downloads1.kaspersky-labs.com/devbuilds/7.0.1.250%20nct/KIS/English/2007_10_19_17_24/kis7.0.1.250en.exe
پس در اين حالتي كه شما فرموديد امكان آپگريد براي Buildهاي مختلف نسخه 7 وجود داره و نه براي خود نسخه هاي مختلف.يعني اگر تا چند وقت ديگه فرضا نسخه 8 بياد باز امكان آپگريد از نسخه 7 به نسخه 8 نخواهد بود.نقل قول: