چطوری تو Word 2007 یه کلمه انگلیسی رو وسط متن فارسی تایپ کنم در حالی که ترتیب به هم نخوره...آخه وقتی این کار رو میکنم کلمه انگلیسی میاد اول خط.....
Printable View
چطوری تو Word 2007 یه کلمه انگلیسی رو وسط متن فارسی تایپ کنم در حالی که ترتیب به هم نخوره...آخه وقتی این کار رو میکنم کلمه انگلیسی میاد اول خط.....
برای فارسی کردن اعداد توی ورد چکار کنم ؟
باید قبل از تایپ حالت متن رو راست به چپ انتخاب کنی و بعد متن فارسی رو تایپ کن. حالا با تغییر زبان کلمه انگلیسی رو تایپ کن دوباره با تغییر زبان متن فارسی رو ادامه بدهنقل قول:
ورد 2007نقل قول:
وارد قسمت word option شوید و روی برگه Advanced کلیک کنید.
مقدار Numerical رو به context تغییر بده
ورد 2003
از منوی Tools گزینه options رو انتخاب کن. وارده برگه general شوید و مقدار Numerical رو به context تغییر دهید
تو ورد 2003 قابلیت save my setting wizard وجود داشت که من از اون استفاده زیادی می کردم. اما تو ورد 2007 اون رو نمی بینم. به نظر شما چی کار باید بکنم؟
در 2007 اين قابليت نيستنقل قول:
اگه مشكلي داري بگو يا اگه كاري ميخواي انجام بدي ميتوني دقيق مطرح كني
سلام
يه تحقيق يا يه طرح درس رو ميخوام تايپ كنم
ميشه بفرماييد براي يه طرح درس يا همون تحقيق قطع صفحه A4 از بالا و پايين و چپ و راستش بايد چطور باشه ؟
و از چه فونت و سايزي استفاده كنم بهتره ؟؟؟
آيا تو همچي مطالبي كه بعدش ميخواد براي صحافي بره ميشه حاشيه گذاشت يا نه ؟
برای ایجاد کادر های متنوع در ورد از کدام گزینه باید استفاده کنم ؟ ( 2003 و 2007)
2003 : منوي Format و گزينه Border and shading و سر برگ page border و از باكس Art كادر مورد نظر رو انتخاب ميكنيدنقل قول:
2007 : سربرگ Page layout و دكمه page border و .....
ممنو ن
تو قسمت general من اصلا گزینه هائی که شما گفتید و ندیدم اگه میشه راهنمائیم کنید تا بتونم اعداد و به فارسی تایپ کنمنقل قول:
به نظر مياد ايشون سربرگ general رو اشتباهي گفتننقل قول:
شما بايد به سربرگ Complex script مراجعه كنيد و اون گزينه ها رو پيدا كنيد )Numeral --> Context)
سلام
من موقعی که میخوام مطلب یه سایتی که شامل عکس هم هست رو کپی کنم و به ورد انتقال بدم زمان زیادی طول می کشه و در نوار پایین کلمه transfer... می نویسه و احتمالا داره دوباره عکس رو دانلود می کنه و اگه اینترنت رو در اون موقع دیسکانکت کنم عکس ها رو نمیاره میخواستم بدونم راه دیگه ای هم هست البته به غیر از سیو کردن عکس و وارد کردن از گزینه insert
سلام
من وقتی برنامه nitro رو که برای ساخت pdf هست و برنامه math type رو روی ورد2005 نصب میکنم پیغامی مبنی بر اینکه این ماکرو غیرفعال شه میاد. راهنمای خود ورد رو کامل خوندم و تمام تنظیمات بخش تراست ستینگ مربوط به ماکروها رو دست کاری کرم ولی درست نمیشه.
فکر کنم قبلن هم هین سوال رو پرسیه بوم ولی پیدا نمیکنم و فکرم نمیکنم اون موقع هم مشکلم حل شده بوده باشه.
ممنون
چرا در بعضی فونتها مثل آندلس و یاقوت حرف ( ی ) جدا تایپ میشه؟؟؟ مثلا: همی ن ...............
چه جوری این مشکلو حل کنم؟
من میخوام با world 2003 یه جدول بکشم با این مشخصات فاصله ازلبه بالا وراست وچپ 5mm واز پایین 20mm و از گوشه پایین سمت راست یه کادر به اندازه 40در150 که داخل کادر 3خط افقی و4خط عمودی کشیده بشه یا بهتر بگم همون کادری که برای نقشه کشی صنعتی درکاغذ a4 میکشند :19:خودمو کشتم نتونستم بکشم آیا با این برنامه میتونم این جدولو بکشم یا برنامه دیگه ای استفاده کنم :41: :19::24:
کاری که می خوای بکنی خیلی راحته اگه میخوای بیشتر توضیح بده برات بکشمنقل قول:
با سلام...
يادمه يه بار در مورد چگونگي تايپ اشعار و ابيات يه مطلبي گذاشته بودين....ميشه لينكشو دوباره بذارين يا دوباره توضيح بدين كه چطوري ابيات و مصراعها همه زير هم قرار بگيرن؟
ممنون...
ورد 2005 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نسخه هاي معتبر ورد 2003 و 2007 هستش
روي اونا امتحان كنيد
من همچين نسخه اي نديدم
سلامنقل قول:
بهترين راه همونيه كه اشاره كردي نه چيز ديگه
و با توجه به حجم اطلاعات درخواستي شما و سرعت اينترنت و حتي سرعت ترانسفرينگ اطلاعات اون سايت ممكنه طول بكشه
شما دقيق نگفتي كه از چه سري فونتهايي استفاده ميكني !!!نقل قول:
سري فونتهاي B برا اينكار مناسبند كه مشكل حرف ي رو كمتر دارن
البته بايد گفت كه نحوه برطرف كردن مشكل حرف ي در ويندوز هم مهم و تعيين كننده است
شما ابتدا به مقدار لازم حاشيها رو تنظيم كن و بعد با استفاده از جدول كشي كارت رو انجام بدهنقل قول:
در ضمن سوال خودتون رو بايد واضحتر و دقيق تر مطرح كني
من هنوز مشكل دارم براي غلط ياب. آيا راهي داره براي فعال سازي غلط ياب فارسي 2007... لطفاً كمك كنيد...
من خيلي از راه ها رو امتحان كردم و مقاله هم زياد خوندم در اين مورد اونم از سايت خود مايكروسافت ولي متاسفانه راهي پيدا نكردم و طبق گفته اونا هم كه عمل كردم به نتيجه نرسيدمنقل قول:
سلامنقل قول:
به خاطر کهولت سنه! منظورم همون ورد 2007 بود. روی ورد 2003 هیچ مشکلی ندارم. ولی توی ورد 2007 نمیزاره اون ماکروها اجرا بشن. توی تنظیمات ماکروها هم به همه ماکرو ها اجازه میدم و کلن همه تنظیمات رو امتحان کردم ولی بازم نمیشه.
من خیلی نیاز دارم که حتمن با ورد 2007 کار کنم. چون توی تایپ فرمولهای ریاضی بهتره.
کمککککککککککککککککککککککک کککککککک.
ممنون
اينم براي شما دوست عزيزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطور ميشه كه توي ورد يه كاري كنيم كه تمام متن هاي مختلف با يك شماره قلم و يك فونت و يك مدل جاستيفاي كپي پيست بشن؟؟
من تا بحال چنين چيزي رو نديدمنقل قول:
ولي همونطور كه هنگام پيست كردن مشاهده ميشه دكمه است تحت عنوان Paste Option كه ميشه از اونجا انتخاب كرد كه متن پيست شده فرمت مبدا رو داشته باشه يا فرمت مقصد رو يا اينكه فقط متن كپي بشه
كه پيش فرض اون روي فرمت مبدا و قابل تنظيم هم هست
با سلام
من زیر نویس شکل ها رو با استفاده از insert\refrence\caption قرار می دهم مشکلم اینجاست که من یه new label به نام : "شکل" تعریف کرده ام و لی اعداد را به صورت انگلیسی می نویسه مثلا "شکل34 " در ضمن من tools\options\complex scripe\numeral\context انتخاب کردم ولی به هیچ وجه درست نمی شه! می شه style ی تعریف کرد که این مشکل رو نداشته باشه؟
ممنون از لطفتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آيا شما از اعداد انگليسي ديگه اي هم استفاده ميكنين در متن ؟؟؟؟؟نقل قول:
با سلام
خوب بله بعضی جاها لازم دارم که اعداد انگلیسی بنویسم مثلآ 138kV . البته یه style تعریف کردم که هر دو زبان فارسی و انگلیسی توش تعریف شده. جالبه که قسمتی ازمتن ام رو قبلآ نوشته بودم تا یه قسمتی درسته و عددی که با شکل می یاد فارسی است. حالا اگه بخوام یک شکل دیگه اضافه کنم هر کجای متن که باشه دیگه فارسی نمی شه.
ممنون از لطفتون
ممنون...منظورم دقيقا همون بود...فقط اگه بشه يه كاريش كرد ، روي يه چيزي تنظيم بشه كه همه كپي پيست ها از اون منبع تبعيت كنه خيلي خوب مي شه...كه ديگه هر دفعه آدم مجبور نباشه تنظيمش كنه...نقل قول:
ميشه راه حلي ارائه داد كه يكجا همه اعداد انگليسي متن به فارسي تبديل بشننقل قول:
براي همين هم بود كه اينو پرسيدم
ولي چون ميگي كه اعداد انگليسي ديگه اي هم داري نميشه اون كارو كرد
البته عجيب هم هست كه ديگه اون استايل صحيح كار نميده
اگه بتوني فايلت رو بفرستي بهتر ميتونم نظر بدم
در صورت تمايل البته
تنظيمات هموني بود كه گفتمنقل قول:
اون حالت بهينه تنظيمات رو كه شما ميخواين نداره
سلام
اگه بخوايم توي ورد2007 علامت ساکن که به شکل دايره يا نيم دايره يا عدد هشت فارسي هست، از چه کليدهاي ترکيبي استفاده ميشه؟
يا از چه گزينه اي بايد برم؟
تورو خدا زودتر کمک کنين (راستی کلیدهای Shift+G برای من حمزه میزنه)
شما از سربرگ Insert و دكمه Symbol ميتوني علامت ساكن رو پيدا كني و وارد كنينقل قول:
به زبون سیستمم عربی هم اضافه کردم، خیلی راحت شد !
با این زبون، از کلیدهای ترکیبی shift+x استفاده میشه برای ساکن
(از کنترل پنل برای اضافه کردن زبان عربی استفاده کردم)
با سلام
1- در برنامه 2003 word اگر بخواهیم شعری را تایپ کنیم اما طول کلمات آن با هم برابر نباشند چگونه ابیات آن را از طرفین تراز کنیم تا در یک راستا قرار گیرند؟
2- چگونه در فرمول نویسی از حروف و اعداد فارسی استفاده کنیم؟
3- اگر بخواهیم از تیترهایی که در متن بکار رفته اند در صفحه مجزایی فهرست نویسی کنیم (یعنی فلان موضوع در فلان صفحه آمده و الی آخر)، ساده ترین روش به چه صورتی خواهد بود؟ (لطفاً توضیح دهید)
با تشکر
باسلامنقل قول:
این هم لینک قسمتی از متن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بسیار سپاسگذارم
دوست مننقل قول:
به نظر من نيازي به انجام اون كار نبود