سلام
بهت ماتیز و پیشنهاد میکنم
که بیخود پولتم تو آب نریزی
جمع و جور و مخصوصا برای پارک کردن ایده آله کم جا میگیره و با یه چرخش فرمون وارد پارک میشه
البته اگه بخوای پژو 206 هم هست البته بدون دنده که ممکنه تنبلت کنه :)
راستی ام وی ام هم خوبه
سلام
بهت ماتیز و پیشنهاد میکنم
که بیخود پولتم تو آب نریزی
جمع و جور و مخصوصا برای پارک کردن ایده آله کم جا میگیره و با یه چرخش فرمون وارد پارک میشه
البته اگه بخوای پژو 206 هم هست البته بدون دنده که ممکنه تنبلت کنه :)
راستی ام وی ام هم خوبه
خرموئه خومون دیگه گوومنقل قول:
کدوم خرم آباد؟ شهر ما؟ یا اونی که شمال کشور هست؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته منظورم جاده های بیرون شهر بود نه داخل این شهر زیبا:40:
فلوكس گل ماشين خوبيه بنظر من حالا اينقدر پول نزار براي ماشين با يه ماشين معمولي يه 6 ماهي رانندگي كن كه خوب راه و چاه و ياد بگيري بعد و تصادفم كردي دلت نسوزه
کاملا" تایید میشه:46:نقل قول:
یه پرایده دست دوم بگیر فعلا"...
بستگی به پولش یکی فولکس واگن یا ماتیز یا پژو206 بخره .چون به دلیل جمع وجوربودن ماشین خوبی براخانمهاست .البته پی کی هم بدنیست اما خانمها نمی پسندند
xcvergergvgdfgetgebgsdbsrbrtb
راستی دوستان قیمت پایینترین مدل L90ی که هم کولر و هم abs داشته باشه رو لطف میکنید ببینیم اگه میارزه صبر کنم تا پولم اون مقدار بشه
من با توجه به پولی که دارین مزدا 323 پیشنهاد می کنم و کلا سواری راحتی داره و فرمونش هم نرم و راحته ومیتونید با توجه به بودجه ای که دارین دنده اتوماتش هم بخرین
البته 206 هم انتخاب خوبی میتونه برای شما باشه ولی فکر کنم مزدا 323 حداقل کلاسش از 206 بیشتره
دوست عزیز این مدلی که شما گفتید یا e1+cp+sp هست یا e2 و e2+lp . قیمت ای1 سی پی اس پی و ای2 تقربا برابره. ای 2 یکم بیشتره. دوتاشون دورو بر 13 تومن هستند فکر کنم. e2 بهتر از همه هست . به نظر من. چون هم abs+ebd داره و کلی امکانات رفاهی ولی e1+cp+sp فقط با ای 2 یه فرق داره. 2تا کیسه هوا داره. همین.
با تشکر
پیشنهاده من تویوتا یاریس هاچ بکه . هم کوچیکه هم اتوماتیک هم باکلاس اگه یه رنگ جیغشم بگیری کاملاً زنونه!
اما نظر من یه کاپریس کلاسیکه
هم کوچیکه!! هم خوش دسته(خداییش هست) هم دیدش خیلی خوبه!!!
در ضمن فکر کنم باید پارکینگ همسایه هم برای پارک اجاره کنی
از شوخی گذشته من فقط 206a تیپ 6 رو برای شما پیشنهاد میکنم
بهترین گزینه برای تازه کار ها همینه
هم راحته
هم کوچیکه
هم اتومات
هم کم خرج
هم زنونه
رنگشم بهتره یه مغز پسته ای سفارشی بگیری
الان تو این رنج قیمت بهترین گزینه تندر هست
با توجه به سیستم Gdi و ...
البته بگما اگه نمیتونید روغن گرون براش بگیرید و ----- گرون بگیرید پیشنهاد نمیشه
در ضمن لوازم مصرفیش خیلی گرونه
الان لوازمش داره ارزون میشه.
دوستانی که عوض کردن کلا روغن موتور با فیل تر روغن و هوا شده 30 تا 40 تومن در حد 206 و 405. اونقدر اینجور چیزاش گرون نیست فقط قطعات یدکیش گرونه که اونم داره لرزون میشه و با توزیع ون تندر ارزون تر هم میشه و فراوان تر.
206 بهترين گذينه هست. البته اگه زياد نميخواي خرج كني Mvm هم بد نيست.
جدی؟نقل قول:
خوبه اینم یه همشهری دیگه تو پی سی.
خودمونیم، این خرموئه که میگیم فقط بیرون شهرش قشنگه و طبیعتش، وگرنه داخل شهر که نمی ارزه.
بله لوگان جان. درسته. ارزونتر هم میشه. چرا که تندر کم کم داره زیاد تر میشه و مردم به ویژگی های بارز این خودرو نسبت به هم قیمتاش، بیشتر پی میبرن.نقل قول:
البته من اینو هم قبلا پیش بینی کرده بودم توی یه پست.
:11:
سلام.نقل قول:
واسه کمتر ضایه شدن 206 بهتره. ولی دوست خوب، اینو در نظر داشته باش که اگه اینقدر از جامعه بترسی شاید هیچوقت نتونی راحت رانندگی کنی. مخصوصا شما که خانومید.
پیشنهاد ها رو دوستان دادن.
پیشنهاد من: یه پراید ارزون برای یاد گیری و یک 206 تیپ 5 یا 6 (البته 206 رو بعد از 3 ماه بخرید) . اگه 1 میلیون روی پراید ضرر کنید بهتره از اینکه یه خودروی 20 میلیونی رو خراب کنید.
مصرف چه مدلی از پژو؟نقل قول:
206 در تمام مدلهاش از پیکان کمتره.
ولی 405 ممکنه فرق داشته باشه. با توجه به اینکه پیکان مصرف ثابتی نداره.
شما بهتره اول مصرف پیکان قبلیتون رو بگید، تا ما هم بگیم که پژویی که مد نظرتون هست کمتر میسوزونه یا بیشتر.
dfvdbvvdvvvfvfdvdvvxbvsxb
کاربراتوری های 2000؟نقل قول:
اونا هم مثل پیکان میسوزونه. حالا خارج شهر کمتر از 10 تا هم ممکنه بسوزه. البته اگه خوب تنظیم بشن، میتونن مضرف ترکیبی رو 10 لیتر کنن.
البته من دورگه بختیاری و لر هستم ولی منظور من هم طبیعت زیبای آن بود و در حال حاضر در اصفهان زندگی می کنمنقل قول:
جدی؟
خوبه اینم یه همشهری دیگه تو پی سی.
خودمونیم، این خرموئه که میگیم فقط بیرون شهرش قشنگه و طبیعتش، وگرنه داخل شهر که نمی ارزه.
حالا این قیمت ها که گفتید قیمت بازار هست یا کمپانی ؟
خوشم نمیاد از کمپانی ماشین بگیرم پس پیشنهاد شما همون E2 هست درسته؟
با تشکر دوباره از همه دوستان عزیز
دوستان مدل slx ی که در سایت ایرانخودرو زده همین مدل e2 هست یا نه
اگه میشه راهنمایی کنید
اما در کل اصلا رانندگی تو ایران توصیه نمیشه
من دوساله که میشینم پشت فرمون و میرم این ور اون ور
دانشگاه هم میرم
تو این دو سال خدا رو شکر اصلا تصادف نکردم اما بار ها نزدیک بوده به من بزنن من جا خالی دادم
من یه پسرم پشت فرمون میشینم با من این کار رو میکنن
ببین شما که خانومی باهات چی کار کنن
راستی یه چیز خیلی مهم
همیشه از اتوبوس ها و خاورها و کامیون ها و مینی بوس ها بترسید
از نیسان های آبی هم خیلی پرهیز کنید
من خودم همیشه با فاصله 50 متری ازشون راه میرم
بله.slx همون e2 هست و dlx و std به ترتیب e1 و e0 اند.
اولی یعنی سوپر لوکس
دومی یعنی دی لوکس
و سومی یعنی استاندارد.
بسته ها:
cp: comfort pack
sp:safe pack
lp:luxury pack
باتشکر
قیمت Slx در بازار چقدره؟
واقعا تاييد ميشه ديروز خواستم از يكي سبقت بگيرم هرچي دستم مو ميدادم اينور اونم همينطوري ميومد داشت ميفرستادم تو باقاليا هرچيم بوق ميزدم انگار كه نه انگار بعد كه دوباره سبقت گرفتم ديدم داره ميخنده ميخواستم پشم بزنمش ولي حيف كه .......نقل قول:
بهترین انتخاب برای شما تویوتا یاریس است .
من دقیقا نمیدونم ولی فکر کنم درو و بر 13 تومن باشه.
e2+lp فکر کنم 14.5 باشه .
پول شما به E2 نمیرسه. ولی اگه برسونید خیلی خوبه.نقل قول:
این فکر کنم قیمت E1 باشه . E1 فکر کنم در همین حدود هست.نقل قول:
آره در همین حدود، شاید 500 تا بیشتر.نقل قول:
سلام.نقل قول:
یعنی شما هیچوقت از اتوبوس ها، خاورها، کامیون ها، مینی بوس ها و نیسان های آبی سبقت نگرفتید؟؟؟؟ (شوخی):46:
تاييد ميشه يه رايد بگير فقط بزن به در و ديوار تا رانندگي ياد بگيري بعد هر چي خواستي گيرنقل قول:
از تمام دوستان گرامی سپاسگزارم
قصد دارم e2 رو خریداری کنم ولی فعلا 2-3 تومنی کم دارم که تا دو سه ماه دیگه ایشالا جور میشه فعلا باید از خودرو پدر استفاده کنم:27:
ولی اگر در طول این مدت سئوالی پیش بیاید مزاحم دوستان میشوم
با تشکر خیلی خیلی فراوون از دوستان خوبی که راهنماییم کردین....خوب اینطور که من نتیجه گرفتم مثل اینکه بهتره که یه پراید دست دوم بگیرم فعلا....فقط می دونین پراید دنده اتوماتیک نیست، منم نیم کلاجم خیلی بده.....نمی دونم چرا ؟؟؟؟؟ واقعا سخته یا من چون اول راهم اینطوریم؟؟؟؟؟؟؟ بعد اینجوری که شما گفتین بزن به در و دیوار...ترسیدم....یعنی واقعا اوایل آدم اینجوری میشه؟؟؟؟؟؟؟؟ منم یه مقداری هنوز ترس دارم...
راستی چرا هیچ کس از هیوندا ورنا چیزی نگفت؟؟؟جدیدا خیلی میبینم خانوما پشتش نشستن....
از شما دوستان عزیز هم می خوام که از تجربیات ارزندتون در زمینه اوایل رانندگی برام بگید...منم از این به بعد اینجا اشکالاتم رو می پرسم.....واقعا چقدر بعضیاتون دست فرموناتون عالیه.......چَکار کردید واقعا ؟؟؟؟؟؟:20:
یه پراید بگیر خیال خودت رو راحت کن
چون تصادف هم کنی خرجش زیاد نیست بعد برو رو گزینه mvm و 206
باسلام من یه glxمدل82 خریدم امروز و این اولین ماشین من هستش .برای کنجکاوی کاپوت رو زدم بالا و ماشین خاموش بود درب رادیات را باز کردم اب به بیرون ریخته شد نه با فشار . بعد فکر کردم ماشین جوش اورده درجه ماشین رو 90 بود بعد پر اب کردم و ماشین رو روشن کردم . بعد دوباره خاموش کردم درب رادیات رو باز کردم بازم اب اومد بیرون ....با ماشینم یه دور 5 دقیقه ای زده بودم این مشکلش از چیه اصلا این مشکل هست
وظیفه بود.نقل قول:
خوب پیشاپیش مبارک. انتخاب خوب و شایسته ای هست.
سوالی هم بود در خدمتیم.
سلام.نقل قول:
اینجا:
P30World Forums > موارد ديگر > اتومبیل
عیب یابی و تعمیر خودرو (= اتومبیل)
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=210679
به نظر من 206 بگیر، از هر نظر ماشین کاملیه
شتاب،طراحی،ایمنی،مصرف سوخت،...
خداییش یه عالمه بحث شده در مورد اتوموبیل ها تو این رنج قیمت. 206 تیپ 2 در این مقایسه هیچ جایی نداره:41:نقل قول:
نقل قول:
سلام خانومی
من خودم پشت ورنا میشینم خیلی خوبه
عالیه:40:
هیچ مشکلی باهاش ندارم
البته سری جدید که تازه اومده بود خریداری کردم
با هیچ ماشینی هم عوض نمیکنم:20:
البته بعد از خرید حتما لاستیک های ماشین رو تعویض کنید لاستیک ها بارز هستند و در سرما و گرما سرعت بالا باعث ترکیدن چرخ ها میشه
و اینکه عزیزم شما گفتی تازه کاری به نظرم برای یه تازه کار بهتره ماتیز یا ام وی ام خریداری بشه تا نحوه ی رانندگی و پارک کردن و ... دستت بیاد تا بعد هزینه ی گزاف برای خرید داشته باشی