ببخشید میشه فایل ستاپ اصلی رو بهم بدید ؟؟؟ شما از چه فایلی استفاده میکنید؟نقل قول:
قبل از اینکه کرک رو بریزی باید پچ 1.006 رو نصب کُنی؛ اگر موقع نصب، کرک اتوماتیک باشه ، دنبال یه نسخه ستاپ اصلی باش که نصب کرکــ ـش دستی باشه.
Printable View
ببخشید میشه فایل ستاپ اصلی رو بهم بدید ؟؟؟ شما از چه فایلی استفاده میکنید؟نقل قول:
قبل از اینکه کرک رو بریزی باید پچ 1.006 رو نصب کُنی؛ اگر موقع نصب، کرک اتوماتیک باشه ، دنبال یه نسخه ستاپ اصلی باش که نصب کرکــ ـش دستی باشه.
منظور من از از بازی ستاپ اصلی یعنی دقیقاً همون بازی که شرکت سازنده ساخته و بعد میشه کرک رو به صورت دستی ریخت تو پوشه ای که بازی نصب شده. بر خلاف نسخه های کرک اتوماتیک که با تغییر در ستاپ بازی ها اونها رو جوری تغییر میدن که کرک خود به خود نصب میشه و این باعث میشه برای ریختن پچ و آپدیت های بازی، به مشکل بَر بخوریم.نقل قول:
من از نسخه ای استفاده کردم که کرک به صورت اتوماتیک نصب نمیشه و نمیتونم 2 تا دی وی دی رو آپ کنم...
همیشه بازی هایی بخرید که بشه کرک رو به صورت دستی توی فولدری که بازی نصب شده، ریخت. نه کرک اتوماتیک!
سلام دوستان میخواستم بدونم حجم زیادی از اینترنت adsl کم میشه موقع بازی کردن؟چون من ترافیک محدوده اینترنتم
من نمیدونم مدیرای اینجا کجا هستن؟
سلام دوست عزیز حجم قابل توجهی کم نمیکنه.
دوستانی که میخواهن بدونن که توی 3-4 ساعت فقط کم تر از 30 مگا بایت کم میکنه و شما میتوند یه شبانه روز بازی کننین و نگران حجم انترنت یا adsl نبا شید.:5:
سلام میشه یه نفر کامل توضیح بده چه جوری میشه رد الرت3 رو انلاین بازی کرد خیلی دوست دارم قدرتم رو بسنجم!!!
ممنون میشم
من با برنامه hamichi کار کردم ولی دفعه بعد خواستم بازی کنم نشد
کاری نمیشه کرد با این برنامه سر کار نداسته باشیم
سلام
برای بازی کردن آنلاین رد الرت 3 نیاز به نصب پچ زیر هست
RedAlert3_english_patch1.012
اما برای همین پچ نیز کرک مخصوص خودش هست
کرک این ورژن را آپلود میکنم
تار هر کسی نیاز داشت براحتی دانلود کنه
red alert 3 1.12 crack
لینک دانلود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر کس خواست آنلاین بزنه بهم پیغام بده
هرکی پایه بازی رد آلرت 2 به صورت آنلاین هست، همینجا اعلام کُنه یا پیغام خصوصی بده.
حیف ندارمشنقل قول:
اگه داشتم میزدم
هرچند تو رد الرت 3 کمکی استاد هستم
رد الرت 2 چقدره 1.5 گیگ میشه ؟
شما اگر به تاپیک بازی رد آلرت 2 مراجعه کُنی پست های آخر رو بخونی میبینی که مدت ها قبل لینک بازی مخصوص آنلاین، با حجم کمتر از 300 مگابایت رو اونجا گذاشتم.نقل قول:
Red Alert 2 Online
هــــــــرکی پــایـ َـس ، بــ ـیــاد !
سلا اینجا کسی بهترین بازی استراتژی یعنی command conquer 3 رو بازی نمیکنه؟
تازه میخواستم تورو معرفی کُنم ، دیدم خودتی ! :31:نقل قول:
سلام
من اگه بخوام c n c 3 رو با رفیقم خیلی خصوصی آنلاین بازی کنم,میشه؟
من وقتی می خوام شبکه بازی کنم این بازی رو توی بازی یه پیغام می ده که یه عدم تطابق پیدا کرده mismatch و این چیزا می گه
چطوری می تونم این مشکلو رفع کنم ؟
( در ضمن سریال ها کاملا فرق داره )
سلام.مرسی از سایت خوبتون.من وقتی میخوام پتچ1.4 رو نب کنم با ارور old file not found مواجه میشم.و وقتی میخوام با دوستم 1به 1 بازی کنیم تو game ranger هودیگرو تو بازی پیدا نمیکنیم و داخل ای پی تو نتورک بازی نمیره.وارور میده conection time out .من adsl 256 دارم.مشگل از کجاست مرسی...
سلام.مرسی از سایت خوبتون.
چند تا سوال داشتم.وقتی میخوام پتچ 1.4 جنرال رو نصب کنم میگه old file not found .باید چه کار کنم؟وقتیم میخوام با دوستم انلاین بازی کنم یا پیداش نمی کنه یا می گه conection time out.از game ranger استفاده میکنم.plz help
adsl256
سلام دوستان:20:
کسی کرک Command and Conquer Generals رو نداره...؟ اگه لینک دانلود کرک رو بدید ممنون میشم:11:
با استفاده از نرم افزار hamachi خیلی راحت میتونید با هم بازی کنید :10:نقل قول:
آقایون توروخدا کمک کنید.
من بازی جنرال را از سایت عجیب غریب خارجی دانلود کردم.
زبان بازی اصلا نمیدونم روسیه . هندی . .... یه زبان عجیب غریب...........
اگه میشه بگید چی جوری بازی رو انگلیسی کنم.....
آیا فایلی هست که english کنه؟؟؟؟؟؟؟؟
جون من بگید فوریههههههه
اینجا c&c zh میزنین ؟
نه. من سوالم در مورد جنرال اصلیه .............
من هستم adsl 256Kb دارم
حالا واقعا این سرعت جواب میده؟
لطفا شرایط،زمان،نفرات و چگونگی بازی آنلاین رو بگید چون تا حالا آنلاین بازی نکردم!
ولی شبکه بازی کردم.
ممنون.
من adsl 256Kb دارم،هستم...
میشه بگید کی ؟زمانش کی میباشدددددددددد؟؟؟
یه کمی هم راهنماییم کنید ، شبکه بازی کردم ولی آنلاین بازی نکردم!!
یعنی این سرعت جواب میده؟
سلام دوست عزیز آره این سرعت زیاد هم هست با دیال آپ هم این بازی جواب میده دوستان جنرال باز توجه کنند همونجوری که تو تاپیک جنرال تو بازی های کامپیوتری گفتم میخوام یک تاپیک جدید با حضور همه اساتید در مورد همین بازی راه بندازم دوستانی که موافقن نظراتشون رو بگن اونایی هم که مخالفن باز نظراتشون رو بگننقل قول:
سلام لطفا بهم کمک کنید
من بازی Red alerte3 رو ریختم مرحله سومش که بازی تموم میشه میپره بیرون ..
بعد همش پیغام میداد که اپدیت کنم منم زدم اپدیتو گفتم شادی درست بشه ..
ولی حالا یه کد ریجیستری ازم میخواد :(
منم نمیدونم چیکار کنم هر کاری کردم هر چقدر هم گشتم نتوستم چیزی پیدا کنم ..:41:
لطفا کمکم کنید :11:
هیج کسی کمک نمیکنه!!!!!!!:41::18:
خیلی عالیه
سلام.
دوستان من فایل اجرایی بازی Zero Hour با ورژن 1 رو میخوام کرک نشده.
ورژن من الان 1 هستش اما چون کرک استفاده کردم دیگه نمیتونم Patch نصب کنم.
generals.exe و game.dat ممنون میشم اگه لینک بزارید یا خودتون اپلود کنید. هرچی Search کردم پیدا نکردم اخه. :41:
داداش ، خدمت شما . . .نقل قول:
کد:http://www.4shared.com/file/Fwqlp2_u/Command__Conquer_Generals_Zero.html
دوستان هرکسی خواست جنرال ZH بازی کنه ما درخدمتیم . . . :5:
آدرس: GameRanger ، پلاک 424588 منزل ~±IR±~P€r§ia . . . :5:
بهترین و کاملترین توضیحات Command & Conquer Generals : Zero Hour برای بازی آنلاین و بدون نیاز به سریال اوریجینال رو میتونید در این تاپیک بخونید . . .
هرچی که فکرشو بکنید و نیاز دارید ( حل مشکلات ، نرم افزارهای جانبی ، آنتی چیت و . . . ) درباره این بازی در این تاپیک موجود هست . . .
جای خط چین ها bazi center قرار بدین!
p30world از چی میترسه تمام لینک ها رو مسدود میکنه؟؟؟ این چه کاریه آخه . . .
سلام ببخشید میشه راهنمایی کنید
وقتی میرم تو قسمت online generals
چرا این پیغام رو میده و هی از قسمت آنلاین میپره بیرون؟
Lost Connection to C&C Generals Zero Hour Online
ممنون
نقل قول:
باید بری تو آپشن و ONLINE IP رو درست کنی . . .
با سلام
از دوستان کسی از سرویس PTP مخابرات برای بازی جنرال در دو نقطه شهر استفاده کرده یا نه؟ آیا 128 کیلو جواب می دهد یا باید سرویس بیشتری خریداری کنیم؟
متشکرم
کاویان
سلام
می خواستم Generals Zero Hourرو با شبکه بازی کنم لطف می کنید راهنماییم کنید
البته دو سیستم رو شبکه کردم فقط توی بازی مشکل دارم
ممنونم
ذوستان من وقتی تو یه رومی کانکت میشم بعد که میخواد بره تو بازی این اررور میدی :41:
یعنی چیییییییی؟؟؟؟
سلام دوستان...... Generals Zero Hour رو میخوام بین سه تا سیستم شبکه کنم.......لطفا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
کافیه شماره سریال هر کلاینت با بقیه متفاوت باشه