سلام
درباره ی این تغییر نام کاربری برای بقیه خیلی مشکل ایجاد میکنه....
باز اگه حروف بزرگ و کوچیک بشن یه چیزی ولی وقتی اسم طرف کلا تغییر میکنه خیلی بده....
کاش اصلا تغییر نمیدادین:41:
(البته فقط کاش ...جسارت نشه یه وقت:31:)
Printable View
سلام
درباره ی این تغییر نام کاربری برای بقیه خیلی مشکل ایجاد میکنه....
باز اگه حروف بزرگ و کوچیک بشن یه چیزی ولی وقتی اسم طرف کلا تغییر میکنه خیلی بده....
کاش اصلا تغییر نمیدادین:41:
(البته فقط کاش ...جسارت نشه یه وقت:31:)
که بسته شده بود.نقل قول:
متفرقه جدید همونطور که توضیح دادم فقط برای بحث های که مفید و کاربردی باشه اما جایی برای مطرح کردنش وجود نداره در انجمن.
اتفاقا در مورد ارسال اسپم د برخورد میشه توی این متفرقه.
---------- Post added at 12:44 PM ---------- Previous post was at 12:43 PM ----------
نامی که تغییر میکنه کلا به تمام پست های کاربر تعمیم داده میشه. در همون انجمن هم نام هایی که تغییر میکنن اطلاع رسانی میشن.نقل قول:
بله این قبلا هم بود ولی چون بعضی ها از جمله من حافظه ی خوبی ندارن یه مقدار طول میکشید تا load شه:31:نقل قول:
نامی که تغییر میکنه کلا به تمام پست های کاربر تعمیم داده میشه.
خب اینجوری فکر کنم مشکل حافظه حل شه:31:نقل قول:
در همون انجمن هم نام هایی که تغییر میکنن اطلاع رسانی میشن.
ممنون:46:
کلا مدریت و ناظرین عشق برخوردینا:دینقل قول:
پس یه بخش متفرقه تر باز کنید ملت برن یه دوتا اسپم بدن دلشون باز شه...
بابـــک جـان جواب ما چـــی شــد ؟
سه چهـار پســـت بالاتــــر
موفق باشید!:40:
چرک نویسن نوشته های این بخش. قصدمون ساخت آرشیو نبوده. دلیلی برای بودنشون نیست.نقل قول:
نقل قول:پس به این قسمـــت اضــافه کنید که بعد از مدت کوتاهی تایپک ها حذف میشــن !
اینجوری کاربرای جدید گمراه نمیشــن که چرا تایپکشون بعد از مدتی حذف شــد ;)نقل قول:
محلی برای تمرین نحوه ی استفاده از امکانات انجمن ها
سایر یوزرهای انجمن پست ها و تاپیک های شما را نمی بینند، پس راحت باشید!
داخل بخش متفرقه پست شمارش میشه ؟
بله شمارش میشه.
سلام آقا بابک .
آقا خسته نباشید . خدا قوت .:11:
فکر کنم قراره فروم یه تغییراتی کنه که بخش "" گودال ماسه بازی "" را راه انداختید .
امیدوارم تغییرات مفید باشه .
قبلا تا جایی که یادمه متفرقه جای اسپم بود تا 500-600 صفحه یا بیشترم رفته بود :دینقل قول:
اتفاقا در مورد ارسال اسپم د برخورد میشه توی این متفرقه.
الان که فکر کنم اکثر موضوعات یه بخشی دارند واسه خودشون ،
یه بخشی باز میکردین به نام اسپم کده میرفتیم خالی میکردیم :دی
البته اسپم داریم تا اسپم ، مثلا یه اسپم هستش که موضوعی هست یه عکسی چیزی هستش که ارزش تاپیک جدید نداره
یه اسپم هست توش میگن "سلام !"
راستی یه سوال چرا تاپیکی که توی انجمن ثبت و احوال برای تغییر نام کاربری ایجاد کردم رفت تو Trash ؟ دلیل موجه غیر اینکه تاریخ نام کاربری یه شخصی گذشته میشه ؟ مثلا xxx_2008
والا اکثر موارد اینجوری هستند .
باید توی نام کاربری چیز خلاف قوانینی باشه که عوض کنید ؟!
سلامنقل قول:
نمیدونم نظرتون شوخیه یا جدی. من جدی فرض میکنم .
کلا چون پی سی جای اسپم بازی نیست جایی هم برای اسپم نداره. که اگه میخواست داشته باشه متفرقه سابق بسته نمیشد.
درباره سوالتون:
چون با تغییرش موافقت نشد. اگر نوشته من در انجمنش ثبت رو بخونید متوجه میشید که نام کاربری شما مشکلی نداره که بخواد تعویض بشه.
دوستان يه سئوال داشتم . ممنون ميشم اگه راهنمائيم كنين:
وقتي يه عكس رو آپلود مي كنيم و آدرس اون عكس رو مي خواهيم ميذاريم اينجا بايد چي كاركنيم؟
چون من وقتي آدرس عكس رو كپي پيست كردم، لينك مورد نظر رو دوبار نشون ميداد. بايد كار خاصي كرد؟
ممنون. ببخشين ديگه تازه واردم و نابلد.:11:
سلام
شما وقتي يه عكس رو اپلود كرديد روي اين گزينه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] كليك كنيد و ادرس عكستون رو اونجا قرار بديد.اگرم ميخوايد تست كنيد تو اين بخش كلا ميتونيد با اديتور سايت كار كنيد
کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=396
ماشالله اینجا با چه سرعتی پست ها پاک میشه!:دی
نقل قول:پاک نمیشــــه صفحه هات جلـــو میــره :31:
خيلي خيلي ممنون از راهنماييتون.:11:نقل قول:
آقا بابک سلام،حالا که آنلاینی جواب مشکل منم بده خواهش می کنم من میخوام با اسم کاربری خودم بیام تو انجمن. پیغام خصوصی هم دادم.لطفا رسیدگی بشه.:41::37::37::37::37:
سلام
اقا دستت درد نکنه به شدت به این فایل احتیاج داشتم.ازت ممنونم
سلام
میخواستم بدونم اگه بخوایم یه تاپیک (البته فقط و فقط یه تاپیک) برای معرفی و دانلود موسیقی در انجمن متفرقه ایجاد کنیم مانعی وجود داره؟
بلهنقل قول:
سلام
میخواستم بدونم اگه بخوایم یه تاپیک (البته فقط و فقط یه تاپیک) برای معرفی و دانلود موسیقی در انجمن متفرقه ایجاد کنیم مانعی وجود داره؟
چون كه:
======نقل قول:
با سلام
وقتي از پروفايل يه كاربري ميريم تو قسمت ديدن پستهاي ارسال شدش و صفحه آخر رو ميبينيم وبايد مربوط به اولين پستها باشه كه اولين پستها توسط همون كاربر در در اول عضويتش نوشته شده ،
اما مثلا خوده Babak اولين پستش برميگرده به تاريخ 04-04-2010, 11:55 AM يعني جديد يا 130 روز قبل درحالي كه بابك 2200 روز قبل عضو شده
چرا؟
پس نوشته هاي اولين كجاست؟
خب شاید خودش زده پاک کرده.
شما چي؟ شما هم پاك كردين؟اولين پست شما به 111 روز قبل برميگرده
نقل قول:نقل قول:سلام دوست عزیز قسمت جستجـو پیشرفته سایــت میری و قسمت های که تو عکس قرمز کردم رو انتخاب میکنی و قسمت نام کاربری نام هر کاربری رو میخوای پست اولشو ببینی مینویسی و جستجو کن رو میزنی پست های اولین اون کاربر رو میاره بالا :46:
سلام .نقل قول:
توی قسمت نمایش پست ها ، فقط 300 پست آخر هر فرد نشون داده میشه .
ویرایش: ماشالا دوستان سریع پاسخ می دهند، در کمتر از 5 دقیقه دو جواب رد شد که من ندیدم!نقل قول:
--------------------------------------------------
دوست عزیز، پست ها همه سرجاشون هستند، تنها اشتباه شما این هست که سیستم فقط 300 پست اخیر شما رو در اون قسمت نمایش میده.
اگر می خواهید به پست های قدیمی تر دسترسی داشته باشید باید در قسمت جستجوی پیشرفته این کار رو انجام بدید.
مثلا اگر می خواهید اولین پست یک کاربر رو ببینید:
به قسمت جستجوی پیشرفته برید.
در قسمت "جستجو توسط نام کاربري" نام کاربر را وارد کنید.
در قسمت "پيدا کردن موضوع از" را به یک سال قبل و قدیمی تر عوض کنید.
در قسمت "تيجه ها را مرتب کنيد بوسيله" را به تاریخ آخرین پست و مرتب شده از بالا عوض کنید.
و نهایتا در"نشان دادن نتايج بر اساس" پست ها رو انتخاب کنید.
ممنون
من كه نميدونستم ر وال اينه كه فقط 300پست آخر رو نشون ميده.اما به اين نتيجه رسيده بودم كه بله ناقص نشون ميده
حالا فهميدم
این قانون تغییر نام کاربری هنوز به تصویب نرسید؟!! عجب!!!!!!!!!!!!!
ممنون بدنبود
با سلامنقل قول:
دوست عزیزم یه زیر انجمن برای این کار تعبیه شده تازه
ثبت و احوال
+کد:http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=395
ضوابط انجمن:
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=447592
چرا دامنه هاي net و com براي من فيلتره؟
من از هوشمند هزاره استفاده ميكنم(تابلوه كه ديا آپم)
نقل قول:سلام دامنه های com و ir هیچ مشکلی ندارن ولی Net درسته فیلتـــره :46:
نقل قول:
این قانون تغییر نام کاربری هنوز به تصویب نرسید؟!! عجب!!!!!!!!!!!!!
چرا تا این لحظه نام کاربری هیشکی عوض نشده؟؟ به نظرم اگه این بخش ثبت و احوال راه اندازی نمیشد بهتر بود!! من خودم درخواست دادم قبول نکردن!!
تصورتون نباید این باشه که چون زیر مجموعه براش زدن پس همینجوری نام کاربری عوض میکنن !نقل قول:
فقط به درخواست هایی ترتیب اثر داده میشه که توجیه منطقی داشته باشه. فقط نام های نامناسب تغییر میکنن. تشخیص نا مناسب بودن با مدیریت انجمن خواهد بود.
قبلا هم کسانی که همچین شرایطی داشتن توی انجمن انتقاد و پیشنهاد تاپیک میزدن و مطرح میکردن و با تشخیص مدیر براشون عوض هم میشد ( هرچند انگشت شمار بودن ) ...
حالا فقط یه زیر مجموعه برای این موضوع اضافه شده ولی شرایط همونیه که بود احتمالا ;)
چه جالب بود این نوشته. چون مال شما عوض نشده پس کلا تعطیل شه ؟نقل قول:
هر از گاه به یه تعداد مشخص که رسید نام های تایید شده برای تغییر یک جا با هم عوض میشن.
تا این لحظه هم هیچ تغییری انجام نشده. حدود 15 درخواست تایید شدن. ( خود تایید شده ها هم عموما بی خبرن)
کسایی که تایید شدن، دلایل شون هم بعدا بگین که مشخص بشه چه دلیلی باید آورد
اقا بابک جان باید چه دلیل محکمه پسندی باشه که شما نام کاربری رو عوض کنین فک نمیکنین دارین خیلی سخت میگیرین؟نقل قول:
سلام
دوست من، دلایل دیگر دوستان شاید بهتر باشه خصوصی و برای خودشون بمونه.نقل قول:
من عرض میکنم کامل و از این به بعد سوال در این مورد رو به این پست ارجاع میدم.نقل قول:
چرا سخت گرفته شده انقدر و چرا امکلن تغییر نام کاربری برای همه فراهم نمیشه:
اگر یادتون باشه قبلا ( تا حدود 3 سال پیش) تاپیکی بود که میثم نام های کاربری هر کسی که درخواست میکرد رو تغییر میداد. و من یک ( مدیر ارشد وقت) ازش خواستم این کار رو متوقف کنه. چرا؟
یک تعداد دسترسی های انجمن محدود هست به ادمین در پنل وی بی و غیر قابل انتقال به دیگران ( یعنی برای داشتن اون دسترسی خاص شما باید پسورد ادمین رو داشته باشید و پس ورد ادمین رو هم نمیشه به دیگران داد)
وقت ادمین هم محدوده.
. از اون طرف تعداد زیادی مشکل در فعالیت های اجرایی انجمن وجود داره ( مثل گسترش انجمن ها، ایجاد انجمن جدید ، تغییر دسترسی ها و ... ) که فقط ادمین میتونه انجامش بده. مدیران هر کدوم چند تا زنبیل دارن تو صف تغییرات برای انجمنشون. و بعضی وقتا این صف چند ماه طول میکشه جلو بره.
در همچین وضعی ادمین میومد و اون وقت با ارزش رو صرف تغییر نام ها میکرد. من مواردی رو یادمه که دوستانی در عرض یک فصل بیشتر از 3 بار نام عوض کرده بودن. تبدیل شده بود به تفریح بعضی ها.
با حساب اون محدودیت زمانی و درجه بندی اولویت های کاری انجمن در اون زمان من خواستم که تغییرات نام کاربری متوقف بشه و ادمین وقتش رو برای کار های مهمتر انجمن بزاره.
چند وقت پیش یکی از کاربران خواست که راهی برای تغییر نام کاربریش که به خاطر بی دقتی نامناسب بود قرار داده بشه در انجمن. اینجوری بود که این محیط ( انجمن ثبت احوال) برای تغییرات نام هایی که مشکل دار هستن ایجاد شد.
توضیح بیشتر
6 سال پیش آقایی به اسم باراک اوباما ( واسه مثالم ایده دیگه ای داشتم بیخیالش شدم:31:) در انجمن عضو میشه. چند سال بعد ایشون رییس جمهور آمریکا میشه. خیلی ضایع بود براش که دیگران پست های که توش ناجور حرف شده رو ببین یا بفهمن چند تا اخطار داره. ما اسم ایشون رو عوض میکنیم.
یا کسی اسمش رو گذاشته بی ریخت بدبو. ما اسم ایشون رو هم عوض میکنیم.
و البته کسی که مدت معقولی از عضویتش گذشته باشه.
در نهایت سعی میشه که تعداد تغییرات کمتر باشه. تا ادمین به کارهای مهمترش برای انجمنی که همه مون ازش استفاده میکنیم برسه.
ممنون از توجه.
سلام
گرفتم جریان ثبت احوالو.
یعنی مثلا اگه یه شخص مهمی شدیم(حالا یا مدیر یا همکار یا کاربر فعال...) این امکان فراهم میشه ؟
که مثلا اگه سابقه بدی داریم یا 6-7 تا اخطار داریم بتونیم نام کاربری رو عوض کنیم .
درسته؟
یا اسم کاربری نا مناسب باشه .
ولی خب اگه این امکان هم بود خیلی بهتر میشد که هر کس فقط 1بار امکان تعویض نام کاربریشو داشته باشه .
در ضمن فکر نمیکنید پلاگینی واسه این کار باشه ؟ من توی فرومای IPB که دیده بودم یک پلاگین بود خود کاربر نامشو میتونست 3 بار در هر ماه عوض کنه از توی پنل خودش . فکر کنم همچین چیزی برای وی بولتین هم باید باشه مسلما .
ولی میتونید محدودش کنید فقط برای کسانی که Active هستند یا مثلا 1000 پست به بالا دارند .
با سلامنقل قول:
بعد ميشد آش رشته ديگه :31:
واسه همينه هر فرومي پيشرفت نميكنه و هر فرومي مثه p30world محبوب نميشه :10:
موفق باشيد.