اين گوشي فرمت Mp4 رو هم ساپرت ميكنه؟
Printable View
اين گوشي فرمت Mp4 رو هم ساپرت ميكنه؟
بله ساپرت میکنهنقل قول:
من تمام فایل های تصویریم mp4هست و خیلی خوب نشون میده وکیفیت تصویر وصدای خوبی دارهنقل قول:
تشكر دوستان.
والا شما که استادی ، جسارت نشه ، امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم. اگه Inactivity Lock رو داخل همون Security (قسمت Lock) فعال کنید تقریبا بعد از یک دقیقه قفل میشه و ازتون Pass می خواد:20:نقل قول:
زبونم لال ممکنه سوکت ته گوشیت پینه شارژش خراب شده باشه ، شایدم کثیفه؟ یه مسواک بکش روش ضرر نداره:41:نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز برین به تاپیک برنامه های UIQ3 یه برنامه هست به نام Advanced Device Lock اون برنامه رو بگیرین و هر جای گوشی حتی جاهائی که هیچ کس به ذهنش نمیرسه پسورد بذارین . در کل برنامه خیلی توپیه :10:
مرسی دوست عزیزم درست فهمیدین و مشکل من این بود phone lock ON میکردم و تیکInactivity Lock نمیذاشتم:11:نقل قول:
والا شما که استادی ، جسارت نشه ، امیدوارم منظورتون رو درست فهمیده باشم. اگه Inactivity Lock رو داخل همون Security (قسمت Lock) فعال کنید تقریبا بعد از یک دقیقه قفل میشه و ازتون Pass می خواد
نقل قول:
دوست عزیز برین به تاپیک برنامه های UIQ3 یه برنامه هست به نام Advanced Device Lock اون برنامه رو بگیرین و هر جای گوشی حتی جاهائی که هیچ کس به ذهنش نمیرسه پسورد بذارین . در کل برنامه خیلی توپیه
از شما هم ممنون دوست عزیزم:10: اما بهتر از اون برنامه, من بهتون برنامه Best Crypto uiq3 پیشنهاد میکنم و مرسی از توجه این 2 تا دوست گرامی
چگونگي اتصال به اينترنت و چك كردن ايميل را با اين نرم افزار توضيح دهيد . ضمنا" مدتي است كه نشانگر black berry در حال چشمك زدن است و قطع نميشود قبلا" ميتوانستم انرا قير فعال كنم ولي الان موقع وارد شدن در اين محيط هنگ ميكند و هيچ كدام از ايكونها كار نمي كنند . گوشي كاملاگ هنگ ميكند وهيچ نرم افزار ديگري باز نمي شود .در ضمن در قسمت مربوط به close كردن فايلها نيزblack barry بسته نمي شود. و تنها راهش reset كردن است . لطفا"مرا راهنمايي كنيد.
سلام خسته نباشيد بچه ها
ميخواستم ببينم چجوري ميشه پسورد قفل گوشي رو عوض كرد الان كه چهار تا صفر هستش ( همون قفلي كه توي قسمت lock , inactivity هست )
ممنون
نقل قول:
توی قسمت Lock که وارد میشین از پایین سمت راست گزینه More میزنی و بعد Change Phone Lock میزنید در ادامه
Enter Old Code : که password قدیمی میزنید
Enter New Code: که password جدید وارد می کنید
Confirm New Code: اینجا تکرار Password جدید
و در آخر Save میکنید.
ِ
این برنامه فایل کرکش نصب نمیشه چکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
من اینجا برنامه ای نمیبینم!؟ کدوم برنامه دوست عزیزنقل قول:
سلام
آقا یکی از دوستان تو همین کلوپ گفته که Uiq ویروس نداره. آیا این حرف درسته؟
دوستان یه سئوال داشتم. این برنامه ای که روی P1 هست به اسم Quick office فقط فایلها رو
نشون میده و ویرایش نمیکنه در حالیکه توی مشخصات P1 گفته میشه قابلیت ویرایش Office داره.
میخواستم بپرسم مال همه اینطوریه؟ و اگه بله، چی کار باید کرد واسه ویرایش فایل word مثلا بخواهم یه کلمه رو تغییر بدم و...؟
منظورم همون برنامه برای گذاشتن رمز روی قسمت های مختلف هست که دوستان تو صفحه قبل گذاشتننقل قول:
سلام
ببخشید برنامه ای برای شبیه سازی Uiq روی کامپیوتر وجوددداره؟ که برنامه ها و بازی ها رو قبل از ریختن روی گوشی تست کنیم؟ مثل هم.نی که جاوا رو شبیه سازی میکنه
درسته ویروسی در کار نیست :46:نقل قول:
خیر من ندیدم برای در خواست برنامه هم به تاپیک برنامه های UiQ مراجعه کنید.نقل قول:
سلام
ببخشید برنامه ای برای شبیه سازی Uiq روی کامپیوتر وجوددداره؟ که برنامه ها و بازی ها رو قبل از ریختن روی گوشی تست کنیم؟ مثل هم.نی که جاوا رو شبیه سازی میکنه
اگه منظورتون دوست عزیزم BestCrypto هست که برنامه کرک اونم روی سیستم منم کار نمیده:13:نقل قول:
منظورم همون برنامه برای گذاشتن رمز روی قسمت های مختلف هست که دوستان تو صفحه قبل گذاشتن
ديروز
نقل قول:سلامنقل قول:
ببخشيد كي گفته اين حرفو؟
حالا كه اين سيستم عامل هك شده سيل ويروسه كه بهش سرازير ميشه
اسمش Advance Device Lock هست
نقل قول:
تشريف بياريد اينجا:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون كه كمك كرديننقل قول:
ببخشيد من وقتي مي خوام x-plore رو نصب كنم وقتي روي نصب ميزنم پيغام زير مياد بايد چه كار كنم تا نصب بشه اگه ميشه كامل بگيد چون من هنوز تازه p1 گرفتم كامل اشنا نيسنم
پيغام : component failed security check can not install
ممنون
فعلا که ویروسی ساخته نشده براش !! باید متوجه بشین اون هک هستش موضوش جداست . ایشون از ویروس پرسیدن:46:نقل قول:
شما لطف کنید سوال مربوط به هک و مشکلاتش رو در تاپیک خودش بپرسید ممنونتون میشم مخصوصا این سوال شما اونجا بهتر و تخصصی تر جواب میدن دوست عزیز :10:نقل قول:
[PHP]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=216788&goto=newpost[/PHP]
باسلام گوشیت مبارک باشه چند سوال داشتم"چون میخام بخرم از علاءادین(از دوستان دیگر هم میخام برای کسانی که میخان این گوشی رو بخرن اخرین راهنمایی ها رو در مورد لیبل پشت گوشی /لوازم اصلی بودنش/نوع جعبه/و کد اخرین اپدیت /مموری داخل اون/منوی فارسی /)رو کامل برامون بکن. ممنون.نقل قول:
1-تا الان ازگوشیت راضی هستی؟
2-smsفارسی میگیره یا میفرسته ؟مربع مربع نشون نمیده که؟
3-صدای اسپیکرش خوبه میتونی یه گوشی مثال بزنی بگی تواین حد هستش؟
4-مشکل انتن دهی که نداره مثل بعضی از p1که دوستان خریدن و اصلا انتن نمیداد
5-اخرین چیزهایی که باید مد نظر داشت مثل رنگ جعبه که تو پست های قبل میگفتند 2مدل هستش
6-کسی تو علاالدین از کس مطمئن خریده به ما هم ادرس بده
1- من خیلی راضیم اگه مثلا خراب بشه 2 باره میرم p1 میخرم :20:نقل قول:
2-خوشبختانه این گوشی با زبان فارسی هیچ رقم مشکل نداره حالا شاید مال یکی بجای فارسی عربی داشته باشه اما این موضوع قابل حل هستش که فارسی بشه, و از این بابت خیالتون راحت مربع مربع نمیشه هیچ کدوم از p1ها
3-بله بنظر من واقا باکیفیته , از صدای W810 بیشتر چون من قبل از این گوشی p990 داشتم و همین طور W810 از این لحاظ خاطر جمع که از بابت صدا نمیگم تکه توی گوشی ها اما کم نمیاره ولی از لحاظ کیفیت عالیه:8:
4-اصلا اون موارد قدیمی بود که با آپدیت حل شد و هیچ نگران نباشید الان مثل آینه آنتن میده خیالتون جمع چون این موضوع برطرف شده :20:
5- بله 1 مدل No Name هستش که تقلبیه و 1 مدل هست که Made in Chine رنگ جعبش خاکستریه
6- بقیه دوستان جواب بدن چون بنده تهران نیستم :3:
موفق باشید.
حتما این نکته رو مد نظر داشته باش که زبان کیبرد (کیبرد فیزیکی ، نه مجازی) به هیچ وجه عوض نمیشه!:5:
غیر از این مشکل P1 سلطان ِ ، همه چیش عالیه
سلام بچهها
من 2 تا سوال داشتم
1-من گوشيم زبان فارسي نداره
صفحان نت فارسيرم نمياره
ميخواستم بدونم چطوري ميتونم زبان فارسي بريزم توش؟
2- من با برنامه opera كه داخل خود گوشي هست به نت وصل ميشم
اما miniopera كه ريختم هيچ صفهاي باز نميكنه و Conect نميشه
چكار بايد بكنم؟
ممنونم
سلام به p1 داران بزرگ.من برگشتم.
با سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فرسیه و موقعخرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست
سلام دوست عزيزنقل قول:
براي نصب زبان فارسي بر روي P1 ميتوني فايل مربوطه رو از سايت شركت سوني اريكسون دانلود و بر روي گوشيت نصب كني، حدودا 17 مگابايته
ارادتمندم
نقل قول:
2-در کل Opera برای منم خیلی ضعیف کار میکنه :3:
سلا ممنون از جوابتون جناب smokingو بقیه دوستان .یه مورد که متوجه نشدم این که خود گوشی فارسی داره یعنی کل گوشی مثل n95که منوفارسی هست این گوشی هم تمام منوش فارسیه و موقع خرید باید به این نکته توجه داشت .یا ......بیشتر توضیح بدین. چیز دیگه ای از قلم نیفتاد تا بگین مثل مموری داخلش چرا بعضی 1گیگ بعضی 512 کدومش تو کدومش هست
آقا کسی با هندزفری بلوتوث تونسته به موسیقی های P1 گوش بده؟ اگه بله لطفا مدلش رو بفرمایین.
سلام دوستان عزیز
من یه گوشی P1 گرفتم .ول گوشی من موقعی که برام بلوتوث میفرستن نه بوق میزنه نه ویبره میکنه
همه تنظیماتش هم دیدم. هشدار پیام و ... هم فعال و صداش بلنده ولی باز موقع گرفتن بلوتوث صدا نمیده.
لطفا دوستان P1 دار فوری راهنمایی کنین ببینم گوشی اشکال داره یا هم اینطورین یا ببرم گارانتی.
آقا برای اینکه بلوتوثها مستقیم بره توی مموری کدوم mod یا نرم افزار بهتره
تو رو خدا اینجا بگین شما چی نصب کردین که خوب بوده باشه
آخه توی کلوی نرم افزار چند تا هست همه هم گفتن این بهترینه آدم. گیج میشه که کدوم رو نصب کنه.
ممنون
نقل قول:
دوست عزیز یکی از 2 -3 ایراد این گوشی همینه مگر اینکه تو فلش بشه کاری کرد
این ایراد از گوشی نیست.مشکل از سیستم عامل هست.شاید هم نشه گفت اشکال.
ممنون دوست مننقل قول:
پس طبیعیه! من همینو میخواستم بدونم . چون من نیازی به این صدا ندارم و به اقتضای شغلم معمولا گوشیم همیشه سایلنته ولی دوست ندارم چیزی که میخرم معیوب باشه حتی اگه به اون قسمتش نیاز نداشته باشم. باز هم ممنون.
راستی نفرمودین با هندز فری بلوتوث میشه موسیقی گوش داد یا نه؟ با چه مدلی؟
ولی من برنامه mini opera را با خود گوشی دانلود کردم و بعد هم نصبش کردم و خیلی هم خوب کار می کنه و ضعیف نیست. مشکلی هم نداره.نقل قول:
-در کل Opera برای منم خیلی ضعیف کار میکنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
صفحات فارسی را هم کاملا باز می کنه و مشکلی در صفحات فارسی ندارم. همین انجمن را هم با گوشی باز می کنم...