پایین ترین قیمتش تو کرمانشاه 560-570 بود.
Printable View
پایین ترین قیمتش تو کرمانشاه 560-570 بود.
سلام همه دوستان خوب.يه سوال در مورد N95.يكي از دوستاي من يه N95 عادي داشت كه وقتي باهاش فيلم برداري مي كردي بعضي قسمت هاي فيلمبرداريش روي كامپيوتر يه حالت گير كردن داشت(البته بايد خيلي دقت مي كردي)و بعضي قسمت هاش كاملا صاف و روان بود.البته به نظرم اين مشكل مربوط به Ram بود/چون رمش يك گيگ بود و احتمالا High speed نبوده و چون فيلم برداري N95 به سرعت بالاي انتقال داده ي به رم نياز داره اين مشكل پيش اومده(البته به نظر من/اگه كسي دليل ديگه اي براي اين داره بگه)////////////////////////////حالا سوال من اينه كه ايا N95 8gig او رم 8 گيگي كه داره به صورت Hard هست يا از همين رم هاي كارتيه.و ايا كسي تا حالا اين مشكل(گير كردن در فيلم برداريn95 8gig) رو مشاهده كرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟/ با تشكر از همه دوستان
منم این مشکل گیر کردن فیلم رو تو ان95 معمولی داشتم...
ولی دیگه این مشکل توی 8 گیگ نبود...
9کرممم...
آقا وري وري مرسي پس به نظرتون تقصير از رم هست كه نمي تونه حجم بالاي فيلم رو با سرعت بالا به رم انتقال بده؟؟؟؟؟؟راستش من بين N82 و N95 8gig موندم/اگه قرار باشه مشكل از رم باشه n82 هم بايد مثل n95 معمولي اين مشكلو داشته باشه.حالا شما ميگيد كه n95 8gig اينجوري نيست پس به نظرتون با توجه به قيمت 100 تومني بالاتر و نبود اين مشكل (گير كردن در فيلم ها به علت وجود هارد) در n95 8gig نسبت به n82 , مي ارزه n95 8gig بگيرم؟؟؟؟؟نقل قول:
من هم اين مشكل رو دارم بعضي اوقات گير مي كنه تو n95 8gb بايد يه بار تنظيمات رو ريست كنم تا دوباره درست بشه
دوست من در ان95 معمولی این مشکل گیر کردن بود ولی نه به صورت مداوم...میدونی اگه زیاد فیلم میگرفتم و حجم بالا میرفت این مشکل بیشتر بود...
من بهت 8 گیگ رو پیشنهاد میکنم...
==========================
ولی بازم صبر کن...گوشی های بهتری تو راه هستند...
9کرممم...
دوستان پر شدن رم گوشی باعث میشه که تو کار فیلمبرداری
که به پردازش بالایی احتیاج داره اختلال (فریز شدن تصویر) بوجود بیاد
با یه تسک منجر خوب و بستن کلیه برنامه های جانبی و بی مصرف و اشغال کننده رم
به راحتی این مشکل حل میشه
مشکل مدل عادی هم نسبت به مدل 8 گیگ کم بودن میزان رم دینامیکی اون هستش
از دوستان کسی میدونه واسه این گوشی شبیه ساز ویندوز اومده یانه
این مشکل منو کسی می تونه حل کنه من ان 95 هشت گیگ دارم
وقتی بعضی وقت ها گوشی رو روشن می کنم یک ارور میاد که یک برنامه توی اپلیکیشن منیجر اینستال نشده برید و اینستالش کنید ولی وقتی میرم همه برنامه ها اینستال شده است از کجا باید بفهمم کدوم برنامه نصفه اینستال شده؟
گوشی رو در حالت data transfer به pc وصل کن.نقل قول:
برو به پوشه ی Private (این پوشه به همراه محتویاتش مخفی هست که باید از منوی Tools و Folder option نمایانش کنی.)
توی این پوشه تعدادی پوشه هست که اسمشون مخلوطی از حروف و اعداده.برو به اون پوشه ای که آخرش اسمش اینه : ce
و هر چی توی این پوشه هست رو پاک کن.مشکلی پیش نمیاد.اون ارور هم برطرف میشه.
ممنون امین جان منم همین مشکل رو داشتم گوشی من هم 8گیگ هست ....
مشکل منم با راهنمائیتون حل شد ..... بازم ممنون چونبدجوری اعصابم رو خورد کرده بود
دیروز یه صفحه از صفحه های p3oworld رو سیو کردم با bluetooth فرستادم تو گوشیم تا وقتی تو اینبکس بود نوشته ها رو نشون میداد ولی بعد از اینکه بردمش تو درایو ها دیگه نوشته هاشو نشون میده دوباره هم که میفرستم نشون نمیده چرا؟
بعد کسی UniDic2 لینکشو نداره که درست نصب بشه بدون دنگ و فنگ
من جواب سوال اولتو نمی دونم ولی دومی رو بت می گم:5:!نقل قول:
اتفاقا چندی پیش واسه یه نفر دیگه به طور کامل طریقه ی نصب UniDic 2.0 رو توضیح دادم که اون نصبش کرد...
همین توضیحاتو برات کپی می زنم اینجا تا تو هم بتونی این برنامه رو نصب کنی:20:.
--------------------
نقل قول حرفای خودم :
--------------------نقل قول:
اینم از راهنما...
طبق همین عمل کن تا نصبش کنی:46:!
مرسی امین جان مشکلم حل شد ولی یک سوال دیگه دارمنقل قول:
میهوام بدونم چرا وقتی می خوام فیلم های با فرمت wmv رو با پی سی سوئیت تبدیل به ام پی 4 کنم پی سی سوئیت هنگ می کنه و هیچ عملی انجام نمی ده؟
ورژن پی سی سویتت چنده ؟ آخرین ورژن رو نصب کن .نقل قول:
با نرم افزار های دیگه هم میتونی این کار رو انجام بدی.
سلام
خواستم ببینم دوستان اطلاعی دارن که الان 8 گیگ دقیق چند قیمته ( تو ایران ) و این قیمت حدودا مثلا با اتریش یا مجارستان نزدیکه یا اونجا خیلی ارزونتره یا ....
قیمتش به قیمت واقعی نزدیک شده.
حداقل 560 تومن. اتصالات هم 630 تا حداکثر 650.
(5700 هم بین 230 تا 260 تومنه.)
دوستان میشه راهنمایم کنندچه جوری میتونم فایلهای rarرو باگوشی دانلود کنم
یه برنامه تراز دانلود کردم وقتی می خوام نصبش کنم پیغام میده جزpypoziomicaموجود نیست بعد نصب میشه ولی باز نمیشه مشکل چیه )ورژن گوشی 20(مشکل میتونه از ورژن باشه
سلام. من امروز وقتی گوشیمو به حالت Data Transfer به کامپیوتر وصل کردم آنتی ویروسم هشدار داد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مس مموری رو فرمت کردم هم از داخل گوشی هم از تو کامپیوتر. مستر ریست هم کردم. ولی بازم این پیغام میاد پشت سر هم و بدون مکس. تا حالا کسی این مشکل رو داشته؟ راه حلشو کسی می دونه؟
نقل قول:سلام.نقل قول:
دوست عزیز هیچ ویروسی با فرمت از بین نمیره.
یه سری اینجا بزن:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=201729[/HTML]
آقا مشکل من عمومیت داره یعنی اصلا web باز نمیکنه اصلا نوشته های صفحه رو نشون نمیده !
چیکارش باید کرد؟
با xilisoft تبدیل می کنم به ام پی 4 گوشی میگه the file format not supported ولی با پی سی سوئیت می کنم قشنگ می خونهنقل قول:
سلام
من n95 8gb دارم حدود 4.5 گیگ اون رو پر کردم سرعتش خیلی اومده پایین مخصوصا وقتی می خواذ منو یا عکس ها رو باز منه خیلی کند شده. چی کارش می تونم بکنم؟
نقل قول:
یه بار از گوشیت با پی سی سویت بک اپ بگیر.
بعد هم مموری رو فرمت کن هم فون.برای فرمت فون هم
با کد # 7370#* فرمتش کن. اون موقع سرعتش خیلی بهتر میشه.
در ضمن اگه ورجن گوشیت 20 نیس اپدیتش کن. چون خیلی بهتر میشه.
اتفاقا همین چند هفته پیش اپدیتش کردم چند بارم بعدش فرمت کردم.نقل قول:
تا وقتی که حجم برنامه ها زیاد نیست سرعتش خوبه ولی مثلا وقتی تعداد عکس ها به 4000 می رسه دیگه می افته به قاطی کردن!
منم تو 95 همین مشکل رو دارم.نقل قول:
الان 300 تا عکس توشه و گالری رو بدون مکث باز میکنه.
بشه 500 تا سرعتش میاد پایین .
شما سعی کن فایلا رو مرتب تو مموری بریزی. مثلا عکسا تو ایمیج.
اهنگا تو سوند. بقیهی چیزا هم تو اودر.
و سعی کن در هم بر هم نباشه.
یه کار دیگه هم که تاثیر زیادی داره دیفرگه.
گوشی رو تو مود مس استوریج وصل کن به کامی.برو تو مای کامی. رو مموریت اپشن بزن و دیفرگش کن.
فقط بزار کامل دیفرگ شه. چون مال من اگه کامل دیفرگ نشه خوب که نمیشه هیچ خیلی هم سرعتش میاد پایین.
در ضمن برنامه های حجیم هم باز نذار.
فایل ها که همشون مرتبن وگرنه واویلا میشد که دیگه:31:نقل قول:
من اصلا هیچ برنامه ای رو hide نمی کنم همه رو کارم تموم شه exit می کنم
ولی دیفرگ رو امتحان نکردم
امیدوارم جواب بده چون اگه جواب نده که واقعا مسخره اس پس این 8gig به چه درد می خوره ؟ ما نصفه شو پر میکنم میشه مثل لاک پشت...:41:
با سلام خدمت تمامي کاربران گرامي،
من امروز يک Nokia N95 8GB گرفتم منتها چند مشکل اساسي وجود داره:
1- Main Menu فقط گزينه هاي زير رو داره:
Phone Book
Music
Multimedai
Games
Software
Services
Internet
OfficeTools
Connect
Tools
در صورتي که توي دفترچه راهنما دو گزينه ديگه به نام هاي Notes و Video Centre هست و من حتي توي چند تصوير ديگه که از اينترنت گرفتم اين منو شامل گزينه هاي بيشتري از قبيل
Download و ... هست که البته فکر کنم اين بخاطر اينه که من هنوز هيچ برنامه اي رو نصب نکردم اما گزينه Notes و Video Centre و Map که تو دفترچه راهنما بهش اشاره کرده اينکه وجود
نداره براي من عجيبه!!!
2- مشکل ديگه که اين يکي واقعا خيلي خيلي عجيب هست اينه که من وقتي Video Recorder رو باز مي کنم تا فيلم بگيرم وقتي کيفيت روي Normal ميذارم و Start مي کنم دو يا سه
ثانيه همش رکورد مي کنه و بعد ميگه Storage busy or too slow. Please reduce quality ، همون سه ثانيه ضبط شده رو وقتي Play مي کنم خيلي زياد رفرش داره!!! و کيفيت هم نداره!
وقتي کيفيت رو روي Low ميذارم وضعيت بهتر ميشه و تا يازده ثانيه رکورد مي کنه و بعد باز همين پيام رو ميده! و در اين حالت هم يازده ثانيه ضبط شده داراي کيفيت بسيار پايين و رفرش
زياد هست! جالبه دوباره که ميزنم رکورد بشه ميگه Disk Full !!! و وقتي به File Manager مراجعه مي کنم نوشته:
كد:
يعني 7769 مگابايت کل فضا هست و 7513 مگابايت فضاي خالي اما ميگه Disk Full و باز وقتي فيلم ضبط شده رو حذف مي کنم و دوباره براي ضبط تلاش مي کنم بازم همين پروسه تکرارکد:Total: 7769M
Free: 7513M
ميشه!!!
3- مشکل سوم به اين صورت هست که Nokia N95 8GB مگه WLAN نداره!!! توي دفترچه زده که داره منتها من هرچي گشتم نديدم تو تنظيمات!!!
4- تو دفترچه راهنما نوشته براي Personalize کردن گوشي به مسير Tools -> Settings -> General -> Personalisation مراجع کنيد، اما مال من فقط تا قسمت Settings مشترک هست و
گزينه اي به اسم General وجود نداره!!! همچنين به گزينه هاي ديگري به نام Display -> Light time-out و Display -> Font size و Standby mode -> Active standby و ... اشاره شده اما
کلا چنين چيزهايي وجود نداره!!! در مجموع کلا منوها يه چيزهاي ديگه هست که من رو واقعا گيچ کرده!
5- در جاي ديگه در دفترچه راهنما به بخشي به نام Video Centre اشاره شده که باز چنين بخشي هم به هيچ عنوان وجود نداره!!!
اين مشکلات مي تونه دليلش چي باشه؟ آيا Firmware چيزي نياز هست تا آپديت بشه رو گوشي؟
در نهايت الان قيمت اين گوشي يعني Nokia N95-2 8GB چقدر هست؟
------------------------نقل قول:
سلام
تمام این گذینه هایی که گفتی در همان منوهایی که موجود داری وجود داره مثلاً Notes در منوی Office هستش.
به نظر من یک بار گوشیت را مستر ریست کن تا به حالت اول کارخانه ای برگرده اونوقت اگه این منوها به صورت اصلی رو گوشیت نشان داده نشد گوشیت چینی هستش.
برای مستر ریست کردن کد #7370#* را از چپ به راست بزن و به جای رمز هم از 12345 استفاده کن
موفق باشی :11:
سلام
ميخواستم بدونم اين حالت گوشي كه وقتي به طرف چپ خمش ميكني صفحه هم ميچرخه رو از كجا بايد فعالش كرد؟
از اینجانقل قول:
Tools-Setting-General-Personalisation-Display-Rotate Screen ON
باید گوشی به ورژن 20.0.016 آپدیت شده باشه:20:
درست شد
لطف كردين حياتي بود :31:
سلام.
دوستان Pocket Data همون GPRS است؟
چون تو تنظیمات جی پی ار اس نداریم؟
دوستان نمیدونم چی شده وقتی میخوام اس ام اس بزنم این پیغام رو میگیرم Unable To Send Message بعد وقتی میزنم که توضیحاتش بیاد اینو مینویسه Invalid Phone Or Message Center Number
ضمنا وقتی یه سیم کارت دیگه میندازم تو گوشی این مشکل رو ندارم و وقتی هم که سیمکارت خودم رو تو یه گوشی دیگه میزارم باز این مشکل رو ندارم ، لطفا راهنمایم کنید
--------------------نقل قول:
سلام.
توضیحات را انجام بده :)
برو به Meno=>Messaging=>Options=>Settings=>Text Message=>Message centers=>Sim message center=> Message center number
در این قسمت اگر سیم کارت ایرانسل داری شماره 989350001400+ و اگر همراه اول هستش شماره 9891100500+ را وارد کن و بعد چند بار Back بزن و در آخر Exit کن.
حالا می تونی اس ام است را راحت بفرستی:11:
نقل قول:
ممنون دوست عزیز . واقعا لطف کردین
باسلام به دوستان
یه مشکل واسه باطری گوشیم پیش اومده که بعضی وقتاکه فول شارژش می کنم فقط 2یا 3ساعت دوام میاره امابعضی وقتا هم 3روز دوام میاره:18:نمیدونم مشکل از چیه از باطری،شارژر؟
لطفا راهنمایی بفرمائید
یه مشکل راجع به روشن کردن گوشی وپیغام instalingداشتم که با راهنمایی دوستان(حذف محتویات اون فایل hidden....و..)مشکل حل شد،ولی از اون موقع به بعدسرعت گوشیم بطورمحسوسی پائین اومده درضمن ورژن گوشیم هم 20هست،چطورمیشه اون فایلهایی که حذف کردم برگردونم؟ لطفا راهنمایی بفرمائید...
من فک می کردم بعد از این کار مشکلی پیش نیاد...نقل قول:
شاید گوشی شما مشکل دیگه ای داره دوست عزیز که سرعتش پایین اومده!