سلامنقل قول:
بازی با لیورپول چهارشنبه هستش مصادف با 19 فروردین
یا حق
Printable View
سلامنقل قول:
بازی با لیورپول چهارشنبه هستش مصادف با 19 فروردین
یا حق
سلام به همه دوستان . تو این مدت تعطیلات اخبار باشگاه رو نتونستم درست حسابی دنبال کنم فقط قرعه ی جام قهرمانان رو متوجه شدم که خیلی ضد حال بود . حاضر بودم به هر تیمی بخوریم از جمله منچستر یا بارسلون فقط به لیورپول نخوریم که خوردیم . و چاره ای هم نداریم , دوباره باید حذفشون کنیم !
امروز با نیوکاسل بازی داریم ساعت 6 و نیم که تیویه خودمون هم پخش میکنه .
البته من بشخصه دیگه رو لیگ حساب نمی کنم بعد از باخت از تاتنهام !
برد خوبی بود قبل از بازی با لیورپول ! فقط دروگبا چرا نبود؟
به علت مصدومیت و اینکه برای بازی لیورپول آماده باشه ظاهراً تو ترکیب قرار نگرفته بود ! :(
در هر صورت برد خوبی بود . بیشتر هم می تونستیم بزنیم اگه ضربات آخر رو بهتر میزدیم .
این لیورپول هم خیلی خرشانسه هااا!
دقیقه 90 گل زد و 1-0 برد!! البته حداقل حسنش اینه که منچستر رو از صدر کشید پایین!:27:
سایت تیم چلسی می خواستم
منچستریونایتد با گل دقیقه 93 استون ویلا رو 3 بر 2 برد ! به این میگن شانس ... :13::41:
www.chelseafc.comنقل قول:
سایت تیم چلسی می خواستم
کل بازی ریده بود و مفت برد!!نقل قول:
منچستریونایتد با گل دقیقه 93 استون ویلا رو 3 بر 2 برد ! به این میگن شانس ...
اینجوری بخوان برن مثه رئال چهارتایی میشیم!نقل قول:
كاپيتان آبيهاي لندن نگران مصاف با ليورپول است.
سلام دوستان.تبریک می گم به خاطر برد چلسی مقابل نیوکاسل
در ضمن ای مردشور این شانس که منچستر و لیورپول با گل دقیقه ی نود باید ببرن
باز هم مصدومیت , باز هم بدشانسی قبل از بازی با لیورپول !! خدا به داد تیم برسه ....
متاسفانه بازی فردا رو مستقیم پخش نمیککنه شبکه سه:2:
یکی نیست به اینا بگه آخه بایرنی که 5 تا از ولفسبورگ میخوره بازیش پخش کردن داره؟؟؟؟؟
به نقل از سایت باشگاه دیدیر دروگبا در تمرینات امروز بطور کامل حضور داشته و مشکل مصدومیتش رفع شده اما بوسینگوآ مدافع راست چلسی کماکان بدلیل مصدومیت در تمرینات حضور نداشت و احتمال حضورش در باز با لیورپوول ضعیفه .
منم شنیدم حالم گرفته شد :41:نقل قول:
امیدوارم امشب ببریم اونم با 4 تا گل
من که میشینم بازی رو نگاه میکنم ...تو این فصل حتی یکدونه از بازیهای چلسی رو که پخش شده از دست ندادم...عشق است چلسینقل قول:
متاسفانه بازی فردا رو مستقیم پخش نمیککنه شبکه سه
یکی نیست به اینا بگه آخه بایرنی که 5 تا از ولفسبورگ میخوره بازیش پخش کردن داره؟؟؟؟؟
دقیقه 6 یکی خوردیم !!!!
خوب نیمه اول 1-1 تموم شد !!!
2-1 به نفه ماست .
شد 3-1 :31:
مرحله بعد بازی بارسلونا و شما (چلسی ) بازیه جذابی میشه. جذابتر از لیورپول-بارسا !
لیورپول رو تا دقیقه 80 ترکوندیم !!!
3-1
Liverpool 1 - 3 Chelsea
F. Torres 6
B. Ivanovic 39 , 62 -- D. Drogba 67
تبریک میگم :40: به معنای واقعی ترکوندیمشون !! من از این برد مطمئن بودم. قبلا هم گفته بودم که:
لیورپولی رو که در یک ماه اخیر منچستریونایتد رو 4 بر 1 و رئال مادرید رو 4 بر 0 شکست داده بود , در زمین خودش تحقیر کردیم !!نقل قول:
برديم :thumbsup:
ایول به چلسی .... خیلی حال کردم .
دل ما رئالیهایی که از لیورپول 4 تا خوردیم رو شاد کرد ...... :دی
انشاالله تو نیمه نهایی بارسلون رو هم بترکونه .... :دی
وایییییییییییییبچه ها تبریک.
از خوشحالی توی پوست خودم نمیگنجم.
درود بر گاس هدینگ. فقط آفریده شده برای بازیهای بزرگ.
چقدر کیف داد تحقیر لیورپولیها اونم توی زمین خودشون.
چاکر همه ی برو بچ چلسی و طرفداراش.
یا حق
ایول ایول داش هیدینکو ایول .
آقا چلسی عالی بازی کرد . حتی میتونستیم بیشتر هم گل بزنیم واقعاً چلسی خیلی بهتر بود .
ایوانوویچ فوق العاده بازی کرد .
اسسین هم عالی بود به جرارد اصلاً اجازه نفس کشیدن هم نداد .
مالودا هم که الان دو , سه بازیه متحول شده و عالی کار میکنه . فقط لمپارد معلوم نبود چش شده بود چند تا صوتی بد داد !!
در کل تبریک به تمام cfc فن ها با این برد احتمال زیاد یه پای فینال خواهیم بود !
ایول به چلسی خیلی حال کردم
ایلول
بازی برگش هم می بریم
دمشون گرم عجب بازی ای کردن! من هنوز تو کف این بازیم!!!
خدایی دروگبا اگه اون سه تا تک به تک رو گل میکرد لیورپول شش تایی شده بود!
تبریک میگم ...
دم چلسی گرم ...
منم تبریک میگم:11::11::11:
اره جونم . اینه chelsea f.c
تبریک میگم، من که بازیو نمیدیدم صبح تو اخبار ورزشی شنیدم تا مرز سکته خوشحالی کردم :31:
ایول خیلی حال داد بازی برگشت هم که تو استمفورد بریج هست و صفا :31:
فقط بارسلونا یکم نگران کنندست تو نیمه نهایی!
تبريكات مارا نيز بپزيريد !!!
سه گل آبی برای لک لک ها
تیم فوتبال چلسی توانست در چارچوب جام قهرمانان اروپا ، لیورپول را در خانه اش با نتیجه 3 بر 1 شکست دهد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، این رویداد که دیدار رفت این دو تیم و به میزبانی لک لک های آنفیلد برگزار شد با برتری میهمان به پایان رسید تا شیرهای آبی لندن با خیالی آسوده به بازی برگشتشان در استمفورد بریج فکر کنند.
چلسی در این دیدار با ترکیب چک ، تری ، ایوانوویچ ، الکس ، اشلی کول ، لمپارد ، بالاک ، اسین ، مالودا ، دروگبا (80 – آنلکا ) و کالو راهی میدان شد و توانست با گل های دروگبا در دقیقه 67 و دو گل ایوانوویچ در دقایق 39 و 62 تک گل ترس که در دقیقه 6 بازی به ثمر رسید را جواب دهند و پیروز بازی رفت باشند.
شایان ذکر است چلسی فصل گذشته با شکست لیورپول راهی فینال مسابقات جام قهرمانان اروپا شد.
گاس: او بسیار مصمم است
گاس هیدینگ سرمربی تیم فوتبال چلسی در مصاحبه بعد از بازی تیمش برابر لیورپول ، ایوانوویچ را ستود
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، گاس هیدینگ که از پیروزی تیمش در یک بازی خارج از خانه و برابر لیورپول خوشحال بود در ابتدای مصاحبه مطبوعاتی اش به شوخی گفت :" من بسیار ناراحت هستم چرا که بیشتر گل نزدیم "
گاس هیدینگ که توانسته است رافا بنیتز را در حالی شکست دهد که آنها در لیگ از چلسی شش امتیاز کسب کرده و به اصطلاح دبل کرده اند در ادامه مصاحبه اش گفت :" بازی کردن در آنفیلد همیشه کار دشواری است ، این امر در بازی های دیگر ثابت شده است"
گاس اضافه کرد :" در آخر ما از نتیجه ای که اینجا ( آنفیلد ) کسب کردیم خوشحال هستیم . قبل از بازی به نظر کسی این نتیجه نمی رسید اما من فکر می کنم ما شایسته این نتیجه بودیم . ما در ابتدا و زمانی که بایستی تدافعی بازی می کردیم نا هماهنگ و شلوغ بازی کردیم . در دقایقی پس از گل لیورپول ما تقریبا موقعیت های خطرناکی را برای گلزنی داشتیم . ما تیممان زمانی کامل شد که ما عکس العمل نشان دادیم و آن کاری که همیشه انجام می دهیم را انجام دادیم "
هیدینگ در خصوص ایوانوویچ که در غیاب بوسینگوا در ترکیب ثابت بود و توانست دو گل نیز به ثمر برساند گفت :" او بسیار مرد مصممی است . زمانی که با چلسی قرارداد امضا کرد و مدت زیادی بازی نکرد ، این آسان نیست . اما او تمریناتش را به خوبی و اندیشه خوب ادامه داد . هر چد امروز نیز در پست تخصصی اش بازی نکرد . به خوبی در پست دفاع راست بازی کرد در حالی که پست او دفاع آخر است "
گاس در ادامه در خصوص استفاده از توپ های هوایی در برابر دفاع لیورپول صحبت کرد.
رافا:همه می دانند آنها خطرناک هستند
رافا بنیتس بعد از تحمل شکست 3 بر 1 برابر چلسی ، چلسی را به عنوان تیمی خطرناک نام برد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، رافا بنیتس بعد از شکست سنگین خانگی در برابر آبی های لندنی گفت :" آنها ( تیم چلسی ) پنج یا شش بازیکن واقعا خطرناک در کارهای هوایی دارند اما آنها هرجایی که آزاد و رها بودند مشکل ساز شدند"
رافا ادامه داد :" ما خوب کار کردیم و گل اول بازی را هم به ثمر رساندیم و بعد از آن نتوانستیم بازی را کنترل کنیم و آنها نیز موقعیت هایی داشتند . این اتفاق عجیبی رخ نداده است ! همه می دانند چلسی تیم خطرناکی است ، آنها 11 بازی خارج از خانه در لیگ برتر را برده اند پس آنها دلگرم بودند . ما ابتدا خوب شروع کردیم اما در ادامه در اندازه خود نبودیم"
رافا در ادامه افزود :" ما اینجا ( آنفیلد ) سه گل دریافت کرده ایم و بازی سختی در پیش خواهیم داشت"
نمی خوام برد شیرین دیشب رو با این خبر تلخ کنم ولی چاره ای نیست !!
شاید آنجلوتی بیاید
به نظر می رسد یکی از گزینه های اصلی هدایت چلسی برای فصل آینده کارلو آنجلوتی باشد
به گزارش کانون هواداران چلسی در ایران ، کارلو آنجلوتی که دیگر جدایی اش از آث میلان حتمی شده است به نظر می رسد مکاتباتش را با مدیران باشگاه چلسی آغاز کرده است تا در تابستان جانشین تیم اسکولاری و هیدینگ شود .
طبق شایعاتی که از مجله میرور منتشر شده است آبراموویچ با آنجلوتی به توافق نهایی دست یافته است و سالیانه 5.8 میلیون پوند نیز به او خواهد داد . ( این مبلغ بدون در نظر گرفتن پاداشهایی که به او خواهد داد می باشد )
در حالی آنجلوتی راهی چلسی خواهد شد که همه حتی مدیران فدراسیون فوتبال روسیه می خواهند گاس هیدینگ در چلسی برای یک فصل دیگر بماند که به نظر می رسد خود گاس نمی خواهد خود را در گیر مسائل باشگاهی بکند.