jomsocial چی؟نقل قول:
cb باید همه مازولها و امکانات اضافیش رو فارسی سازی کرد ,
من برام امتیاز دهی اعضا به اعضا خیلی مهمه و نشون دادن بیشترین امتیاز تو صفحه اول
Printable View
jomsocial چی؟نقل قول:
cb باید همه مازولها و امکانات اضافیش رو فارسی سازی کرد ,
من برام امتیاز دهی اعضا به اعضا خیلی مهمه و نشون دادن بیشترین امتیاز تو صفحه اول
خوب با jomsocial مي توني به طور كامل يه سيستم اجتماعي بسازي و شكي نيست كه كاملترينه ولي كامرشياله و بابتش بايد پول بدي و بخري
سلام دوستان بنده فرم ساز art form رو تو جوملا نصبیدم باهاش چند تا مشکل دارم
1.اینکه وقی فرمو پر میکنم و یه فایل ضمیمه هم میذارم پیام میده که کار تمومه و فرم ایمیل شده ولی در اصل نه تو خود سیستم نه تو خود ایمیل فایل ضمیمه نمیاد
2.میخوام یه باکس درس کنم که یه سری قوانین توش باشه و زیرش یه تیک باشه که تیک کنن و رد شد یعنی قوانینو قبول دارن
3.بالای قسمت ضمیمه فایل یه جمله بنویسم
بچه ها خیلی ممنون میشم کمک کنید
با سلام
من باید برای گروهمون یه و ب سایت راه بندازم یه مقدار چند سال پیش asp.net کار کردم اما خیلی کم . اسم جوملا زیاد شنیدم به نظرتون کار باهاش راحته ؟ و اینکه امنیتش چطوره؟
سلام...
دوستان من از طراحی سایت چیز خاصی سر در نمیارم..
یه سایت یکی برای من ساخت با یه قالب جوملا.. خودم رفتم WampServer و جوملا رو نصب کردم و تمرین کردم کمی باهاش..
از متخصصش(!) پرسیدم چجوری قالب رو تغییر بدم گفت با dreamweawer..
الان dreamweawer نصب کردم و میرم محتویات index.html رو از قالبم بر میدارم توی دریم ویور کپی میکنم اما سربرگ design رو که میزنم تا ببینم چه شکلیه یه صفحه سفید نشون میده با ئو سه تا دکمه ریز زرد که روش نوشته php!
کار من کجاش مشکل داره؟
ممنون میشم یکی کمک کنه یا بگه کجا باید سوال رو میپرسیدم..
دوستان هدر قالب های پیش ساخته رو چگونه تغییر بدم؟
ممنون.
اگه منظورتون عكسشه كه ميتوني يه بنر در همون اندازه در جايي كههدر فعلي آدرس داده شده با همون نام كپي كنيد.
می تونید آدرس جایی که من این کار رو بکنم رو بهم بدید؟نقل قول:
می بخشید یکم تازه کارم.
سلام دوستان
من یه مشکل دارم با حروف فارسی در سایتم فارسی ها بصورت علامت سوال میان
البته تازه اقدام به راه اندازی سایت کردم واینقدر وارد نیستم
چکارش کنم؟اینم یه عکس از صفحه سایت که بعضی جاها فارسی هست و بعضی جاها نه
کد:http://www.ecapic.ir/image2/ECA-101206020053.jpg
نقل قول:
بايد كدينگ صفحات رو UTF8-without BOM قرار بديد همچنين ديتابيستون هم بايد روي utf8 باشه
دوستان کسی راه حل مشکل من رو نمی دونست؟
ممنون.
نقل قول:
اگه منظورتون تغيير عكس هدر قالب هستش بايد بريد داخل پوشه templates بعد وارد پوشه اي كه قالب مورد نظرتون است بشيد اونجا يه پوشه بنام images داريد و كل تصاوير استفاده شده در قالب اونجاست از جمله هدر
کد:http://yoursite.com/templates/yourtemplates/images
سلام دوستان
میشه بگید چرا وقتی وارد صفحه اصلی سایت میشم این خطا نمایش داده میشه !؟ :
ممنون میشم راهنمایی کنید.کد:http://s19.aks98.com/files/94184320823522316231.jpg
دوستان کسی نمیخواد من رو راهنمایی کنه !؟
عكس رو جاي ديگه آپ كن من چيزي نيديم تا بخام راهنمايي كنم! يا آدرس سايت رو بده.نقل قول:
ببخشید.
بفرما :
کد:http://0o.8415.2.-----.com/out.php/i551568_sshot1.jpg
به پيام قرمز رنگ دقت كنيد پاسخ خودتون رو پيدا ميكنيد... همونطور كه د پيام خطاي قرمز رنگ اشاره شده table ي كه شما اونو ناخوانا كرديد در ديتابيس شما وجود نداره.. بايد اون table رو ايجاد كنيد
من زیاد حرفه ای نیستم ! میشه دقیقا بگید باید چکار کنم تا درست بشه !؟نقل قول:
در ضمن این مشکل بعد از اینکه هاست ما منقضی شد و سایت پایین رفت به وجود اومد !
خوب شما اگه backup ديتابيستون رو داريد يه بار كل جداول ديتابيستون رو Drop كنيد و سپس backup رو ايمپورت كنيد تو ديتابيس مشكلتون حل ميشه
بک آپ ندارم !نقل قول:
تازه در این حدم حرفه ای نیستم ! یه سایت رو دادن دست ما که مرتبش کنم و داخلش پست بفرستم !
متاسفانه به من نگفته بودن که هاست کی تموم میشه ! منم بک آپ ندارم !
لطفا اگه امکانش هست یه جوری بگید که من متوجه بشم و بتونم خودم درستش کنم ! :11:
پيام خصوصي تون رو چك كنيدنقل قول:
سلام دوستان ، يه سوال مبتديانه دارم من يه هاست خريدم كه كنترل پنلش هم cpanel هست ، نرم افزار easyphp روهم نصب كردم
بعدش جوملاي فارسي رو هم روي كامپيوتر نصب كردم، حالا سوالم اينه كه براي ساختن سايتم بايد از چه نرم افزاري استفاده كنم؟
يه نرم افزاري pc ميخوام كه باهاش يه قالب با المانهاي دلخواه بسازم بعد چند تا بخش براي سايت بسازم كه هر بخش از پستهايي تشكيل شده باشه (مثل وبلاگ) و خودش هم پستهارو مرتب كنه و باهاش كل سايت رو آپلود كنم و با نوشتن پست جديد هم فقط همون پست رو روي هاست و تو بخش مربوط بهش اضافه كنه ...يعني براي آپديت سايت فقط پست جديد رو بصورت آفلاين بنويسم و با همون نرم افزار به سايت اضافه كنم ...
آيا همچين نرم افزاري هست كه با استفاده از جوملا بشه همچين سايتي ساخت؟و آيا بايد فايل خاصي رو روي هاست آپلود كنم؟
ببخشيد اگه سوالم ابتدايي بود
sghسلام من يه سايت دارم با جوملا ساخته شده ،ولي ريخته بهم و هك شده توسط طراح قبلي اون يه نفر پيدا مي شه برايم درستش كنههزينه اش هم مي دم ايميل بنده براي صحبت و دادن يوزر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام و درود
در مراحل نصب جوملا ،قسمت بررسی پیش از نصب تمامی قسمت تایید شده بجز
تنظیمات پیشنهادی:
1.display error
2.safe mode
3.output buffering
جلویشان خاموش نوشته -می خواستم بدونم چطوری می توانم این قسمت ها را روشن بکنم؟
یه جایی خواندم که
در مرحله کنترل مراحل نصب اطلاعاتی براساس phpinfo که ضروری می باشند به شما نمایش داده می شود که باید همگی سبز رنگ باشند، اگر یکی از این موارد قرمز باشد، ممکن است در کار کرد جوملا مشکلاتی بوجود آید.
ممنون می شوم راهنمایی ام کنید:11:
اين موارد را بايد از طريق php.ini تغيير داد ولي سايت خودتون رو نصب كنيد مشكلي اگر پيش امد اعلام كنيد راهنمايي بشه.نقل قول:
سلام مجددنقل قول:
دوست عزیز من مراحل نصب را ادامه دادم اما نمی دادم چرا به دیتا بیسی که ساختم نمی تواند متصل شود:
به پایگاه داده نمی توان متصل شد. عدد برگشتی: Unable to connect to the database:Could not connect to MySQL
دوبار دیتابیس ساختم زبان را یکبار انگلیسی گذاشتم و یکبار فارسی اما باز همان پیغام را داد نوع پایگاه داده هم با mysqli و با mysql امتحان کردم اما ...
چیزی به نظرتان می رسد من را راهنمایی کنید
اين مشكل زماني پيش مياد كه شما در اطلاعات اتصال به ديتابيس رو صحيح وارد نكنيد
نام هاست: معمولا localhost
نام ديتابيس: نامي كه شما ساخته ايد
نام كاربري ديتابيس: نامي كه شما ساخته ايد
رمز ورود: رمزي كه شما براي ديتابيس ساخته ايد
سلام
سایتی داریم که به فارسی هستش و با جوملا طراحی شده است . میخواهیم سایت به زبان انگلیسی هم قراربدهیم .
سرچ کردم به دو نتیجه رسیدم :
1- از joom!fish استفاده کنم
2- دوتا جوملا نصب کنم و هر یک را جدا گانه بسازم و به هم لینک بدم .
کدام روش بهتر است ؟؟ آیا روش دیگری برای داشتن سایت دوزبانه وجود دارد یا خیر ؟؟
باتشکر
نقل قول:
بهترين روش همون استفاده از joomfish هست كه ديگه لازم نيست از دو محيط جدا مطلب ارسال كنيد
از يك محيط مديريتي ميتونيد به هر زباني كه دلتون خواست مطلب ارسال كنيد بقيه موارد دردسر هاي خاص خودش رو داره
روشهايي هم مثل استفاده از google translate وجود داره كه اصلا پيشنهاد نميكنم
من شخصا جومفيش رو تاييد ميكنم و از اون استفاده ميكنم
ممنون بابت راهنمای که فرمودید.
یک مشکل دارم وقتی joomfish نصب میکنم سایت (فارسی ) چپ چین میشه و منو ها و متن به چپ میاد
این مشکل به چه صورت حل کنم ؟؟
باتشکر
درود بر اسایتد
آقا من یک لوکال هاست با Wampserver درست کردم و جوملا رو گذاشتم توی پوشه www بعد یک دونه دیتابایس هم با wampserver ساختم. وقتی میرم توی لوکال هاست و میخوام جوملا رو نصب کنم پیغام خطا میده که دیتابایس پیدا نشد! این در حالیه که من اسم دیتابایس رو هم همون چیزی انتخاب میکنم که موقع ساخت دیتابایس انتخاب کردم.
بخش پسورد رو هم چه بزارم خالی و چه پر کنم فرقی نداره و در هر دو حالت باز هم ارور میده!
یک توضیح هم بدم که از wampserver ورژن 2 استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
من هم مشکل بالایی رو دارم
بعد از قرار دادن جوملا توی wamp server و مراحل نصب جوملا بعد از دادن پایگاه داده ها، یوزر و .... ادامه رو که میزنم این ارور رو میده
wamp server 2.1 استفاده میکنم ، اگر مشکل از ورژن wamp هست ، لطفا لینک دانلود wamp که بشه جوملا 1.5 رو روش نصب کرد بهم بدیدکد:You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
نقل قول:
من هم مشکل بالایی رو دارم
بعد از قرار دادن جوملا توی wamp server و مراحل نصب جوملا بعد از دادن پایگاه داده ها، یوزر و .... ادامه رو که میزنم این ارور رو میده
کد:
You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`' at line 29 SQL=CREATE TABLE `jos_banner` ( `bid` int(11) NOT NULL auto_increment, `cid` int(11) NOT NULL default '0', `type` varchar(30) NOT NULL default 'banner', `name` varchar(255) NOT NULL default '', `alias` varchar(255) NOT NULL default '', `imptotal` int(11) NOT NULL default '0', `impmade` int(11) NOT NULL default '0', `clicks` int(11) NOT NULL default '0', `imageurl` varchar(100) NOT NULL default '', `clickurl` varchar(200) NOT NULL default '', `date` datetime default NULL, `showBanner` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out` tinyint(1) NOT NULL default '0', `checked_out_time` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `editor` varchar(50) default NULL, `custombannercode` text, `catid` INTEGER UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `description` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `sticky` TINYINT(1) UNSIGNED NOT NULL DEFAULT 0, `ordering` INTEGER NOT NULL DEFAULT 0, `publish_up` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `publish_down` datetime NOT NULL default '0000-00-00 00:00:00', `tags` TEXT NOT NULL DEFAULT '', `params` TEXT NOT NULL DEFAULT '', PRIMARY KEY (`bid`), KEY `viewbanner` (`showBanner`), INDEX `idx_banner_catid`(`catid`) ) TYPE=MyISAM CHARACTER SET `utf8`
wamp server 2.1 استفاده میکنم ، اگر مشکل از ورژن wamp هست ، لطفا لینک دانلود wamp که بشه جوملا 1.5 رو روش نصب کرد بهم بدید
جواب خودم و اون دوست بالایی رو میدم، چون چند روز روش کار کردم و متوجه شدم.نقل قول:
درود بر اسایتد
آقا من یک لوکال هاست با Wampserver درست کردم و جوملا رو گذاشتم توی پوشه www بعد یک دونه دیتابایس هم با wampserver ساختم. وقتی میرم توی لوکال هاست و میخوام جوملا رو نصب کنم پیغام خطا میده که دیتابایس پیدا نشد! این در حالیه که من اسم دیتابایس رو هم همون چیزی انتخاب میکنم که موقع ساخت دیتابایس انتخاب کردم.
بخش پسورد رو هم چه بزارم خالی و چه پر کنم فرقی نداره و در هر دو حالت باز هم ارور میده!
یک توضیح هم بدم که از wampserver ورژن 2 استفاده میکنم. لطفا راهنمایی کنید
با تشکر
وقتی دیتابایس رو ساختید برید توی پوشه اصلی جوملا یک فایل به نام Configuration.php پیدا کنید. هر حرف یا چیزی به جز این در آخر کلمه چسبیده بود رو حذف کنید تا فایل قابلیت اجرایی پیدا کنه.
بعد این رو با NotPad باز کنید و به دنبال این کدهای زیر بگردید
/* Database Settings */
var $dbtype = 'mysql';
var $host = 'localhost';
var $user = '';
var $password = '';
الان که من کدها رو کپی کردم درست کپی نشده اند. اما در کل در همین بخش اول نامی که واسه دیتابایس انتخاب کرده بودیم رو مینویسیم. در بخش دوم اگر از لوکال هاست استفاده میکنیم میزاریم روی همون LocalHost بمونه و در بخش سوم اگر واسه دیتا بایس User ساختیم اسم یوزر رو وارد میکنیم و در قسمت آخر هم اگر پسورد ساخته ایم کلمه رمز عبور رو هم وارد میکنیم. توجه کنید که در این بخش فقط داریم در مورد مشخصات دیتابایس صحبت میکنیم. باید مشخصات دیتابایس در اینجا قرار بگیره تا جوملا بتونه با دیتابایس رابطه برقرار کنه.
بعد از این کار به راحتی میریم و جوملا رو نصب میکنیم. در پایان نصب هم باید فایل های نصب رو حذف کرد
سلام
دوستان من ميخوام هاست بگيرم كه از جوملا هم پشتيباني كنه از شركت رادكام مي خواستم اما كنترل پنل اون پلسك و من هم كار نكردم ميخواستم بدونم به نظر شما فرقي نمي كنه يا برم يه ارايه هاستسنگ ديگه اگه امكانش هست معرفي كنين .
مرسي
سلام
دوستان من ميخوام هاست بگيرم كه از جوملا هم پشتيباني كنه از شركت رادكام مي خواستم اما كنترل پنل اون پلسك و من هم كار نكردم ميخواستم بدونم به نظر شما فرقي نمي كنه يا برم يه ارايه هاستسنگ ديگه اگه امكانش هست معرفي كنين .
سلام
ببخشين چطوري مي تونم براي سايت يه intro بسازم يعني اول اون بياد بعد كليك كني بره داخل ؟
و همچنين ويكي ؟
باتشكر
براي ويكي اسكريپت اينكار وجود داره كه جستجو كنيد پيدا ميشه
براي اينترو لينك زير رو مشاهده كنيد:
کد:http://forum.joomina.ir/thread-1888-page-1.html
سلام من یه سایت با جوملا درست کردم وقتی نصبش تموم میشه میتونم وارد سایتم بشم ولی نمیتونم وارد بخش مدیریت بشم.وقتی در قسمت ورود به بخش مدیریت یوزر نیم و پسورد رو میزنم ارور 404 میده.ولی وقتی همون رو تو قسمت ورود اعضا میزنم به عنوان یه یوزر معمولی وارد میشه .دلیلش چیه؟
:19::41:عکسام آپلود نمیشه.دسترسیشون هم چک کردم.در صورتی که من قبلش هم همین جوملا رو نصب کرده بودم و عکس هم آپلود کردم .الان مشکل از کجاست ؟!؟!؟!؟!؟!:19:
لطفا یکی زودتر جواب بده