در نیمه اول حریفان را دست کم میگیریم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احسان خرسندی: تفکر قهرمانی را از همان نیمه اول به نمایش میگذاریماحسان خرسندی در بازی مقابل پاس همدان از دقیقه 73 جای شیث رضایی را در ترکیب تیم پرسپولیس گرفت و حضور موثری در بازی داشت.
مهاجم تیم پرسپولیس درباره بازی این تیم در برابر پاس همدان و دلیل تفاوت کیفیت بازی این تیم در نیمههای اول و دوم در چند بازی گذشته با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس گفت و گویی انجام داده است که در زیر میخوانید:
در چند هفته اخیر تیم پرسپولیس هر چقدر در نیمه اول بد بازی میکند، در نیمه دوم متحول میشود و نمایش خوبی را از خود نشان میدهد، دلیل این تفاوت را چه میدانی؟
این مسئله دارد برای ما یک عادت میشود که در نیمه اول بد باشیم و در نیمه دوم بیائیم و جبران کنیم و فکر میکنم این موضوع به انگیزه بچهها بر میگردد و ما چند هفتهای است که تیم های حریف را دست کم میگیریم.
اما این دست کم گرفتن حریفان و از دست دادن امتیاز بازیها ممکن است در پایان فصل برای پرسپولیس گران تمام شود!
بله. دقیقاً همینطور است. ما اگر میخواهیم امسال قهرمان لیگ شویم باید تفکری را که در نیمه دوم به اجرا میگذاریم را از همان شروع بازی به کار ببندیم. چون همیشه نتیجه بازی ابومسلم تکرار نمیشود. گاهی هم مثل بازی با راه آهن یا همین بازی پاس ممکن است کار گره بخورد.
جلسه امروز صبح کادر فنی با بازیکنان هم برای همین مسئله بود؟
بله کادر فنی تیم با بازیکنان صحبت کردند و تعدادی از بازیکنان هم نظرات خودشان را گفتند. در مجموع همه معتقد بودند؛ ما در نیمه اول با انگیزه کافی به میدان نمیرویم. هر چند مطمئن باشید که این مسئله دیگر تکرار نمیشود و از این به بعد از همان سوت آغاز، با انگیزه کامل و هدفمند بازی خواهیم کرد.
جایگاه پرسپولیس را در پایان فصل در چه ردهای پیشبینی میکنی؟
صددرصد قهرمان میشویم. شش امتیاز از ما کسر کردهاند و در چند بازی نیز امتیازات بدی را از دست دادهایم اما باز هم صدر جدول هستیم. بنابر این شک نکنید با تحولی که در تیم رخ داده است باز هم در مسیر قهرمانی قدم بر میداریم.
حدود 20 دقیقه در بازی با پاس به میدان آمدی، از بازی خودت راضی بودی؟
از عملکرد خودم راضی هستم. وقتی به بازی آمدم یک گل عقب بودیم و توانستیم آن را جبران کنیم و خوشحالم که سهم کوچکی در این گل داشتم. ضمن اینکه اولین نفری بودم که بعد از ضربه پنالتی، به داور اعتراض کردم!
اعتراضی که البته منجر شد داور گل پاس را مردود اعلام کند.
بله. به هر حال خوشحالم که وضعیت بدتر از این نشد و حالا شک ندارم که با صبحتهای کادر فنی و اراده بازیکنان شاهد بازیهای خوبی از پرسپولیس باشیم