سلام ...
من phonememory گوشیم رو که یک n73 me است رو فرمت کردم یکی کمکم کنه چجوری recover کنم
تمام شماره هام پریده ...
یکی کمک کنه ...
لطفاً
Printable View
سلام ...
من phonememory گوشیم رو که یک n73 me است رو فرمت کردم یکی کمکم کنه چجوری recover کنم
تمام شماره هام پریده ...
یکی کمک کنه ...
لطفاً
از شماره ها رو سیم کارت یا مموری کارت بکآپ نداشتی؟نقل قول:
بعید می دونم بشه فون مموری رو ریکاور کرد ولی اگه راهی پیدا کردم می گم.
با عرض خسته نباشید...
من یه مشکل عجیبی برام پیش اومده که واقعا نمیدونم چه جوری از دستش راحت شم....
اول از همه سرعت گوشی خیلی کم شده و برای خوندن sms و رفتن به galery نسبت به قبل خیلی بیشتر طول میکشه...
دوم یه مشکلی هست که بعضی مواقع که به من زنگ میزنند به جای اون اهنگی که انتخاب کردم برای Ringtone اهنگ NokiaTune ماله خود گوشی پخش میشه(همون که به صورت Default رو گوشی بود)...البته معلوم نیست کی اینجور میشه...
سوم مشکل در Musicplayer هست که وقتی اهنگ رو گوشی میریزم در Gallery نشون داده میشه اما وقتی در Music Player گزینه ی Refreh... رو میزنم در واقع برنامه هنگ میکنه و مینویسه refreshing اما تا 3 روز هم بشینی نه اهنگ ها میاد نه اون Refreshing میره...
در ضمن تا حالا دو بار هم گوشی رو فرمت کامل (4 دکمه) کردم تا شاید مشکل حل شه ولی روز از نو روزی از نو....
ممنون میشم اگه فکری داشته باشید که به من کمک کنه;)
نقل قول:
شما گوشیت به اخرین ورجن اپدیته؟؟؟؟؟؟
ممنون جواب دادی:10:نقل قول:
نه..تغییرش ندادم همونه که روز اول بوده...چه جوری تغییر بدم؟؟
(درست میشه اگه تغییر بدم؟)
نقل قول:
شما برای اپدیت کردن به اینجا برو تا دستت بیاد چی لازم داری وچی کار بایدبکنی.اصلا ببینی برا گوشیت اپدیت اومده یا نه؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=160561
با هراپدیتی که میاد یک سری از مشکلات گوشی حل میشه.
متاسفانه دلیل این سرعت کم علاوه بر مشکلات نرم افزاری سی پی یو ی ضعیف ان 73 هست.
تا فردا update میکنم..
فقط برای هر کدوم از مشکلایی که گفتم(Ringtone,MusicPlayer)راه حل دیگه ای رو نمیشناسید..اخه گوشی دوستم هم مثل ماله من شده بوده...عوض کرده
احتمال زیاد با آپدیت درست میشه، بعیده مشکل سخت افزاری باشه
دوستتون گوشیشو آپدیت کرده بود ....؟ به نظر منم 99% با آپدیت حل میشه
دوستمو که گفتم اصلا گوشیشو عوض کرد....به هر حال ممنون پس update میکنم ;)
از دوستان کسی نرم افزاری برای ویرایش تم های n73 میشناسه؟یعنی تم های خود گوشی رو ویرایش کنیم مثلا پس زمینه یا فونت ها یا ...البته نرم افزار تحت ویندوز نه تو موبایل .ممنون
بچه ها كمكم كنيد.
گالري و موزيك پلير گوشيم، رمو نميشناسن. يعني گالري عكسي نشون نميده و موزيك پلير هم فايلي رو نشون نميده. ولي فايل منيجر همشونو نشون ميده. بگيد چه بلايي سر گوشيم اومده ........................
آقا مارو يادتون نره...
این گوشی n73 من نمیدونم چش شده! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هیچ برنامه ای رو نصب نمیکنه و این ارور رو میده: expired certificate
کسی میدونه مشکل چیه؟
نقل قول:
بايد برنامه هاتو ساين كني دوست عزيز.:40:
بابا كسي كمكم نميكنه؟ بگيد... طاقتشو دارم.نقل قول:
ساین کنم؟میشه واضخ تر توضیح بدین و بگین چتوری ساین کنم؟
آره دادشم. تو يكي از صفحات اصلي تاپيكش به همراه آموزشش هست.
[quote=YOUCOM;2926568]بچه ها كمكم كنيد.
گالري و موزيك پلير گوشيم، رمو نميشناسن. يعني گالري عكسي نشون نميده و موزيك پلير هم فايلي رو نشون نميده. ولي فايل منيجر همشونو نشون ميده. بگيد چه بلايي سر گوشيم اومده ........................
بچه ها كسي نتونست راهنماييم كنه؟
مرسی پیدا کردم
اگه کسی می تونست جوابتون رو بده مطمئن باشین دریغ نمیکرد، گوشیتو فرمت کن شاید مشکلش حل بشه
ببخشید دوستان یه مشکل...
گوشی یکی از آشناهامون ان73 موزیک هستش ، مدتیه که سیم کارت روش بالا نمیاد!
یعنی وقتی گوشی رو روشن می کنم گوشی آنتن نداره و انگار که آفلاین هستش...
چندتا سیم کارت دیگه رو هم روو گوشی تست کردم ولی همون آش و کاسه بود!
به نظر شما مشکلش چیه؟!
من خودم میخوام گوشی رو مستر ریست کنم شاید درست شه!
لطفا کدش رو بگید...
ممنون!
سلام
یکی از دوستان یک N73 Music Edition در حدود کمتر از یک ماه پیش خریده ... یک بار موقع اتصال به کامپیوتر گزینه ی pict bridge رو انتخاب کرده (برای اولین بار بوده که این گزینه رو انتخاب میکرده) ، حالا یک مشکل بسیار بزرگ داره!
همون موقعی که این گزینه رو انتخاب کرده به یک error در رابطه با مموری برخورده و این مشکل همچنان سر جاش هست ...
کل error این هست :
Disk Error - Cannot c... (یک بار به جای c... کلمه ی Completeرو نوشته اما معمولا این طوری مینویسه)
Retry or data will be lost
این error دو تا گزینه ی retry و stop داره که گزینه ی Retry کلا غیر فعاله و گزینه ی stop رو هم وقتی انتخاب میکنه ، بعد از چند بار انتخاب مکرر برای چند لحظه پیام خطا میره اما مجددا این پیام رو میده .
این مشکل فقط زمانی هست که مموری داخل گوشی هست ... برای هر بار دسترسی به مموری و حتی فرمت کردن مموری این پیام میاد ... در حالت عادی هم هر چند لحظه یکبار ظاهر میشه ... در کل با این پیام اصلا نمیشه مموری رو تو گوشی گذاشت یعنی عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد ...
خیلی به راهنمایی نیازمندم
ممنون
سلام دوستان جوی استیک گوشیم خراب شده . یه جورایی سفت شده بعضی موقعها گیر میکنه .بعضی وقتا برای 1 دقیقه خوب کار میکنه.چکارش کنم درست بشه.
با تشکر.
چنوقته داریش؟ اگه خیلی وقته که داری با یک سرویس سرست میشه وگرنه خراب شده زیاد گرون نیست جوی استیک ولی بعید میدونم خراب شده باشه خیلی مقاوم هست به احتمال زیاد با سرویس درست
موفق باشید
نقل قول:
1 سالی میشه.. دارم پس یه سرویس می خواد..
ممنون دوست عزیز.
این که کیفیت نداره مثل n70 صدای تیزی داره
پس این همه تعریف که میکنن چیه ؟
مدل های اولی ان73 خیلی معرکه بودن ولی جدیدا ، مخصوصا این غیر فنلادنیاش ، بعضی هاشون تو صدای بلند ویزویز می کنن...نقل قول:
من خدارا شکر n73meخودمو نگه داشته بودم باسش خوبه صداش اصلا چیز چیز نمی کنه دوربینش هم از این جدیدا یک بهتر میگیره ولی ساخت آلمان هست من چندین بار کل انداختم کیفیت باند این بهتره البته سری اول نیست ولی سری جدید هم نیست مال حدود 11 ماه پیش گرفتمش خیلی ازش راضی بودم ولی با امدن 5610 دلم تو اون گیر کرد انو گرفتم n73 رو گذاشتم ولی ردش نکردم ولی با اینکه 5610 هم معرکه بود و واسه خودش بین جاوا نوکیا شاهی بود خیلی عالی بود حرف نداشت هنوز نگه داشتم ولی 5700 رو فروختم دوست عزیز پیشنهاد میکنم در خرید دقت کنید یک سری هستند دارند باند هم میسوزونند الان خیلی گوشی ها تقلبی زیاد شده نمونش همین 5610که رنگ قرمزش زیاد هنگ مکینه و باید دقت کنید یا p1 یک مدل چین زده بعد از یک مدت کوتاهی صفحه لمسی خیلی کند میشه و ضعیف
سلام من بازی call of duty 4 جاوا رو توی n73me اجرا کردم میخوام بدونم چون بازی جاواست به گوشی صدمه نمیزنه.
یکی از بچه ها ان 73 معمولی داره و نمی دونم کجا تنظیمات رو دستکاری می کنه که درست اونجایی که تاریخ می زنه زیر IR-mci اسم خودش می نویسه و یا هر چی که دلش خواست می نویسه! جالبه که خیلی هم باهاش کلاس می زاره!
کسی می دونه تنظیمات کجا رو باید دستکاری کرد توی موزیکال؟
این مربوط به پروفایلی هست که انتخاب میکنیدنقل قول:
اگه پروفایل جنرال باشه تاریخ رو می نویسه اما اگه یه پروفایل مثلا به اسم علی درست کنی علی رو می نویسه برای درست کردن پروفایل به مسیر زیر برو:
menu-> tools -> profiles-> option -> create new
حالا هر اسمی می خوای واسش بزار
خبر ویژه !!! ورژن جدید فیرمور 4.0812.4.2.1 برای N73 Me
سلام دوستان
نوکیا دوباره ورژن جدیدی برای N73 ME ارائه کرده
v : 4.0812.4.2.1
بالاخره این ورژن برای گوشیهای با پروداکت کد عربی هم اومد و شما میتوانید گوشی خود را با پرودداکت کد 0539295 آپدیت کنید
حجم فایل آپدیت 51.2 MB هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تغییرات :
1 - دوباره Mobile TV اومده توی Applications
2 - نرم افزار جدید Dictionary اومده در داخل پوشه Office ولی هنوز کلمه ، قابل استفاده ای نداره و فکر کنم باید بعداً با نرم افزاری ، لغات را به اون اضافه کرد
3 - RAM گوشی که تغییری نکرده و فضای آزاد که زیاد نشده بود
4-در این ورژن سرعت باز شدن منو ها ، بخصوص در گالری گوشی و سرعت بازشدن عکسها ، از قرار معلوم زیادتر شده و همچنین ما شاهد ، افزایش سرعت عملکرد دوربین خواهیم بود.
تاحالا اينها ديده شده...
adob pdf من بعد از نصب یه برنامه اجرای pdf دیگه کار نمیکنه یعنی یه لحظه میاد ومیره اون برنامه رو هم پاک کردم حل نشده.
راه حلی داره یا باید گوشی ریست بشه؟
نوکیا همچنان داره سرعت n73me رو بالا میبره ورژن قبی گالری عکس ها دوربنی رو در 3 ثانیه باز میکرد واقعا سرعتش عالی بود این یکی دیگه محشر بود مل دوستم اپدیت کردم واقعا دیگه به پای 5700 رسیده در سرعت ولی دوربین 5700 1/5 ثانیه زودتر فعال میشد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عسک از گوشی هایی هست که امکانات بالا دارند و دوربین عالی مثلا n73 /93 نمایندگان 3.2 n95 .n82,.... نمایندگان 5 مگاپیکسل و n81 /iphone ,... نمایندگان 2 مگاپکسل هستند
سلام بچه ها . من رمز luck code گوشیم را فراموش کردم اگه راهی بلدید کمکم کنید تا بفهمم چنده یا عوضش کنم
با نرم افزار باید پیدا کنینقل قول:
توی قسمت برنامه های کاربردی بگرد دنبال انجمنی به اسم پیدا کردن lock code گوشی
اسم برنامه اش هم NSS هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
حالا گوشی رو با PC Suite به کامپیوتر وصل میکنیم
حالا برنامه NSS رو اجرا کنید(اولش باید رو کامپیوتر نصبش کنید)
در قسمت بالا سمت راست scan میکنیم تا گوشی رو پیدا کنه
حالا phone info رو میزنیم
اینجا یه صفحه جدید باز میشه که توش Permanent Memory رو می فشاریم
بعدش دکمه read رو بزنید
کار تموم شد
برید به C:\Program Files\NSS\Backup\pm و فایل رو با notepad باز کنید
حالا توش باید دنبال یه عدد 20 رقمی بگردید که 10 تای آخرش صفره و مساوی یه عددی هستش
اعدادی که بعد از عدد 3 قرار دارن میشه lock code
ممنون از کمکتون
خب خب تونستم از ال سی دی گوشیم یک فیلمبرداری کنم و سرعت بالای ورژن جدید رو همه ببینند سرعت لود دوربین گالری باز کردن نرم فازار تحت سیمبین و.... 1 مگابایت هجمشه با دوربین 2 مگاپکسل گرفتم در ضمن ناگفته نماند رم 4گیگ رو گوشی هست بیشتر از یک گیگ نیمش پره 50 تا عکس 60 کیلیپ و 135 موزیک رپ
کد:http://oscar.persiangig.com/speed%20n73me%20version%20new.3gp
نظر بدین سرعت چه قدر تغیر کرده ؟