نقل قول:
حالا ميخوام يک اطلاعات کلی و مفيد بهم در مورد این فريمور فارسی بديد ، من کلا پيامک فارسی نميفرستم ، اما مشکل اساسی دارم با پيامک های فارسی که برام مياد ( همونطور که ميدونيد با فريمور اصلی این گوشی پيامک های فارسی به صورت مربع نشون داده ميشن ) و تازگی ها به دليل کثرت این پيامک ها داخل اینباکسم بدجوری کلافم کرده و در صدد این برامدم که هرجوری شده فريمور گوشی رو عوض کنم تا پيامک های فارسی رو بخونه . در این مورد لطفا راهنمايی کنيد ، لينک دانلود و طريقه بروز رسانی فريمور رو به طور کامل بديد .
سلام دوست من
بله برای این گوشی چند تا فریمور فارسی اومده ! پرشین گلف امین، پاسارگاد و فریمور های اقا صادق!
من خودم به شخصه هیچ کدوم اینها رو نریختم ! چون فریمور های کاملی نبودند و مشکلات زیادی داشتند!
الان من فریمور اکستریم الایت امین رو ریختم که فکر می کنم از همشون بهتره! مشکلی نداره فقط فارسیو کامل ساپورت نمی کنه!
این هم مشکل بزرگی نیست و راه حل داره! شما می تونید با برنامه ی apply font فونت گوشیه خودتون رو عوض کنید و فونتی بریزید که فارسی هم بخونه ! که البته فونت دیفالت الایت هم این قابلیت رو داره ونیازی به این کار نیست!
فقط شما نمی تونید فارسی بفرستیئد که اونم راه حل داره!
چند تا برنامه هست که این قابلیت رو داره که من از fingernotepad استفاده می کنم!
یه برنامه مثل نت پد خوده گوشیه با این تفاوت که کیبرد فارسی هم داره!
فقط شما باید تو اون تایپ کنی و کپی و توی قسمت اس ام اس پیست کنی!
به نظر من به این فریمور های فارسی فلش نکن ! همین الایت رو بریز و با همین برنامه ها سر کن!
کار منو راه انداخته! دوستان خوبمون توی موبایلستان دارند یه فریمور توپ درست می کنند که دیگه از این مشکلات نداشته باشیم
اهان راستی یه فرق اساسی داره که داشت یادم می رفت !!!
اگه به این فریمور های فارسی فلش کنی فارسیو کامملا درست می بینی ولی اگه با این برنامه ها بخوای فارسیو حرف حرف و از چپ به راست می بینی(سخت نیست عادت می کنی)
بازهم برای اطلاعات بیشتر و یادگیریه طریقه ی نصب فریمور به موبایلستان یه سر بزن اونجا آموزش تصویری هست!
نقل قول:
يکی ديگه از مشکلاتم عوض کردن تم گوشی هست ، اون موقع ها که ميخواستيم تم عوض کنيم خيلی دردسر داشت و کلی اذيت ميکرد و من بيخيالش شدم ، اما حالا خواهشی که دارم اینه که دوستان لينک دانلود چندتا از قشنگ ترين تم ها رو با آموزش کامل نصب ( لطفا ساده و قدم به قدم راهنمايی بفرماييد ) بزارن ، چون واقعا از ظاهر تکراری گوشيم خسته شدم.
واقعا ممنون
خدمت شما عرض کنم که الان یه برنامه ای با عنوان ultratheme هست که کار نصب تم رو خیلی راحت کرده خیلی
تم قشنگ هم زیاده یه سر به موتورولافنز بزن اونجا زیاده!
ولی به نظر من قشنگترین اونها bluepro که اون هم می تونی از موبایلستان دانلود کنی!
در آخر ببخشید که نتونستم لینک این برنامه ها و تم ... بذارم چون سرعت اینترنتم داغونه!
درباره ی فریمور هم به نظر من یا صبر کن که این فریمور دوستانمون کامل بشه (که خدا می دونه کی!!) یا به اکستریم الایت امین فلش کن!
موفق باشی!