اساتید عزیز بین این دو مدل کدوم بهتره :
ASUS - M3A32-MVP Deluxe
یا این
Abit-IX38 QUAD GT
از نظر قدرت چیپ ست و کیفیت و امکانات و کارایی....
آرمان جان یه نظری هم بده
Printable View
اساتید عزیز بین این دو مدل کدوم بهتره :
ASUS - M3A32-MVP Deluxe
یا این
Abit-IX38 QUAD GT
از نظر قدرت چیپ ست و کیفیت و امکانات و کارایی....
آرمان جان یه نظری هم بده
من می خوام یه GA-P35-DS3L بخرم با یه E8400 میخوام ببیند باهم مچ میشن یا نه ؟:10:نقل قول:
این که یکیش ماله AMD هست و یکیش ماله INTEL مقایسه نمیشه کرد !نقل قول:
برو بچ محترم سلام
من 3 روزه دارم مادربرد XFX nForce 630i رو با INTEL Dual Core E2180 کار می کنم واقعاً خوبه
نمی گم عالیه چون هنوز کامل دستم نیومده
ولی مثل ASUS , Giga اصلاً مشکل نداره(از جمله رستارت و ...) کارت گرافیکش هم در حد خوبیه (نه برای گیم بازها) ولی در کل من ریسک ش رو به جون خریدم چون حتی تو بازار رضا هم هیشکی نمیدونست اصلاً چیه ؟؟؟!! و میگفتن کارت گرافیک XFX رو میگی ؟؟؟
در کل برای کسایی که دنبال سیستم خدایی نیستن و می خوان با 68 هزار تومان مادبرد همه کاره بگیرن واقعاً خوبه
موفق باشیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــد!!!!
دقیقا نکته همینجاست دیگه دوست عزیز..نقل قول:
چون تقریبا تو رنج قیمت یکسان هستند میخوام ببینم کدوم بهتره......
مباركهنقل قول:
اوركلاك نكردي ببيني چقدر اوركلاك ميشه؟
اين واسه من مهمه اگر تونستي دير يا زود اينكار رو بكن.
دوست عزیز من هم برای خودم جالبه بدونم چجوری میشه اورکلاک کردنقل قول:
اگه زحمتی نیست یک مقاله تصویری یا مقاله ای که واضح باشه برام بذاری ممنون میشم
چون تا حالا انجام ندادم و خطریه بهتره کامل اطلاعات داشته باشم و بعد انجام میدم
منم می خوام !:8:نقل قول:
یکی جواب منو بده 5 شنبه می خوام برم بخرم ها !:27:نقل قول:
سلام شما بین این مادر بردها کدم رو پیشنهاد میکنید
asus
P5kl C
82,000
P5b
85,000
عزيز جوابت تو صفحه قبل هستنقل قول:
ميشه بايد بايوس مادربورد آپديت بشه
دوست خوبم اينجور مقايسه ها اشتباه آخه چيپست AMD با اينتل كلي با هم فرق دارننقل قول:
همونطور که اشاره کردند چون چیپست های Intel و AMD از نظر ساختار و مباحثی که باید بررسی بشن کلا متفاوت هستند اصلا نمیشه این دو مادربورد رو مقایسه کرد.نقل قول:
باید ابتدا نوع پردازنده خود را انتخاب کنید و بر اساس آن مادربورد مناسب رو پیدا کنید.
نسبت به قیمتی که داره مادربورد بدی نیست. کلا چون یک مادربورد رده پایین به حساب میاد نمیشه به خاطر نداشتن امکانات زیاد ازش ایراد گرفت.نقل قول:
ببین من می خوام بخرمنقل قول:
ندارم که بایوسش رو آپدیت کنم !!!
خب بايد بايسشو آپديت كني راهي نيست مگه اينك شركت وارد كننده آخرين ورژن بايوس رو روش ريخته باشه يا اينكه جديد اومده باشه كه بايسش آپديت شده باشهنقل قول:
آپدیت بایوس مادربورد های جدید کار سختی نیست و الان اکثر برندها برنامه ای برای آپدیت بایوس در محیط ویندوز دارند.نقل قول:
ای بابا منظور من اینه که کدوم چیپ قویتره 790fx یا x38 وبرای این دو تا چیپ مادربرد هایی که گفتم خوبن یا نهنقل قول:
آرمان جان رو x38 میخوام core2 quad Q6600 ببندم رو 790FX میخوام 9750 PHENOME ببندم.
خوب حالا بگو چیکار کنم.
بعدشم در رده چیپ های X38 مادربردی که گفتم (Abit IX38 QUAD GT ) خوبه یا یه مدل دیگه اگه سراغ داری پیشنهاد کن.
واسه چیپ 790FX هم مادربردی که گفتم (ASUS M3A 32-MVP DELUX ) خوبه یا مدل دیگه ای پیشنهاد میکنی.
خوب امیدوارم که سوالم واضح شده باشه و یه کمکی هم بکنی به من.
براي AMD مادربوردي كه انتخاب كردي مادربورد خوبيه و امكانات خوبي هم دارهنقل قول:
براي اينتل انتخاباي ديگه اي هم هست از ASUS يا GIGA
البته اين مدربوردي كه گفتي خوبه انتخاباي بهتر هم فكر مي كنم باشه
مشکل همینجاست... نمیشه گفت X38 قوی تره یا 790FX. چون مثلا ما نمی تونیم قدرت اورکلاکشون رو با هم مقایسه کنیم یا مثلا عملکردشون روی حافظه یا...نقل قول:
X38 همراه با Q6600 یا 790FX همراه با Phenom 9750 در کل و در حالت Default عملکرد تقریبا یکسانی برای شما دارند. برای هر دو چیپست هم مادربورد های خوبی رو مثال زدید.
کدوم چیپ قویتر و بهتر عمل میکنه؟
در ضمن هر دوی این مادربرد ها Crossfire ساپورت هستند و کارت من Nvidia هستش میدونم که مشکلی وجود نداره.
اما ترجیح میدم مادربردم Crossfire نباشه مادربردی هست تا رنج قیمت 250 تومن با چیپ X38 یا 790fx که Crossfire نباشه؟
هر دو چیپست کاملا عالی و Stable کار می کنند و جزو بهترینها در پلتفورم خودشون هستند. باز هم من معنی "قوی تر و بهتر" رو متوجه نمی شم وقتی مبحثی برای مقایسه اشون وجود نداشته باشه!نقل قول:
هر دو چیپست بصورت Native از Crossfire پشتیبانی می کنند یعنی معماری چیپست ها بر اساس پشتیبانی از Crossfire بوده. حتی اگه مادربوردی که از این چیپستها استفاده می کنه یک اسلات PCI-Express داشته باشه (که بعید می دونم همچین مادربوردی وجود داشته باشه) باز هم پشتیبانی از Crossfire توی خود چیپست هست.
پس عملا مشکلی در استفاده از یک کارت NVIDIA با این مادربرد ندارم... درسته؟نقل قول:
مشکلی وجود نداره... حتی در Review های خیلی از سایتها برای این مادربورد ها از کارتهای گرافیک NVIDIA استفاده کردند.نقل قول:
ممنونم آرمان جان خیلی کمک کردی.نقل قول:
جناب مدیر یعنی اگه من بخوام یه سیستم بخرم یارو خودش بایوسش رو آپدیت می کنه ؟:20:نقل قول:
عزیز این کار خیلی راحتهنقل قول:
خودت راحت میتونی انجام بدی
یه تایپیک تو بخش پردازنده و مادربرد در این مورد هست.
q9350 :cpu
ram:corsair xms2
hard:MAX 500GB SATAII 32MB
VGA : Asus 8800 Gt Top 512
چه مادربردی بگیرم؟
چقدر میتونی براش هزینه کنی ؟ ( فقط مادربورد رو بگو )نقل قول:
تا 200 تومن خوبه؟به نظر شما با این مشخصات چقدر هزینه کنم؟نقل قول:
اره خوبهنقل قول:
میتونی ASUS P5K-E بگیری
کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2407
با سلام
داخل سایت سازگار ارقام یک مدل از مادربردهای Elite آوردن به اسم اژدهای سیاه با نماینده شرکت که در تماس بودیم مدعی شد نسبت به مادربردهای Asus , GigaByte همرده خودش Performance بالایی آورده این هم مشخصات داخل سایت سازگار:
با توجه به اینکه قیمت رو 230 اعلام کرد آیا به نظر شما جوابگو میتونه باشه؟؟؟کد:http://www.sazgar.com/fa/product/motherboard/detail.aspx?productid=348
از رم DDR3 پشتیبانی میکنه
و سوال دوم دوستان نظرشون در مورد مادربردهای XFX چیه؟ قیمت بالایی دارند اما گفته میشه برای گیمر ها خیلی کارایی دارند!!
به عنوان مثال خودم 2 تا گرافیک XFX Geforce8600 دارم و میتونم روی این مادربرد SLI کنم مانند مادربرد :XFX 680I SLI لینک مشخصات:
به قیمت 220 هزار تومانکد:http://www.sazgar.com/fa/product/motherboard/detail.aspx?productid=25#
متشکرم
کسی نبود جواب بده ؟؟نقل قول:
سلام . لطفا اساتید نظر بدن آیا یه سیستم با این مشخصات واسه بازی های سنگین خوبه ؟
اگه چیزه بهتری به نظرتون میرسه بگین
MainBoard ASUS - Maximus Formula
CPUIntel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm
RAM OCZ - Dual Channel 4GB - 800-(4x1GB)
VGA CardCLUB3D 8800GTS (G92 chip)
Hard Disk MAXTOR-SATA 2 - 320 GB
PowerCooler Master 600W
سیستم عالیه برای بازی فقط اگر هاردت 32 مگ بافر و با دور 10000 باشه که دیگه میترکونی:21::21:نقل قول:
سلام
من تا اینجا گرافیک XFX 9800GTX 512MB DDR3 Black Edition و پردازنده Intel Core 2 Quad Q6600 رو انتخاب کردم
از بودجه ام حدود 200 تومن موند
حالا میشه راهنمایی کنید که چه Mother Boardd بخرم که ضمن سازگاری با این دو تا قطعه ام، باقی چیز هاش ردیف باشه، قیمتش هم یه جوری باشه که بتونم یه رم نسبتاً بالا بخرم.
مرسی
شما میتونی با این بودجه ASUS P5K-E بگیرینقل قول:
یا اگه خواسته باشی میتونی کمتر براش خرج کنی مثلا ASUS - P5K یا P35-DS3L گیگا بگیری بقیه پولتو برای خرید بقیع قطعات مثل رم بزاری ( همینطور برای این کارت گرافیک باید به فکر یه پاور قوی هم باشی )کد:http://rayansaba.com/index.php?productID=2407
آره من هم می خواستم همین رو بگم. لطفاً همین جا یه پاور هم بهم معرفی کن. آخه باید قیمت بین این 3 تا یه جوری Balance بشه.
----
میشه بگید که قیمت اینی که دوستمون گفت، چنده؟
نقل قول:
MainBoard ASUS - Maximus Formula
CPUIntel Core 2 Duo E8400 - 3.0GHz - 45 nm
RAM OCZ - Dual Channel 4GB - 800-(4x1GB)
VGA CardCLUB3D 8800GTS (G92 chip)
Hard Disk MAXTOR-SATA 2 - 320 GB
PowerCooler Master 600W
حدود 1 تومننقل قول:
اون مدل ESC یک مادربورد X48 هست که کلا یک مادربورد رده بالا به حساب میاد. البته با توجه به قیمتی که داره نمی تونه گزینه خیلی بدی باشه ولی خیلی حرفهای سازگار درباره این مدل توجه نکنید.نقل قول:
مادربوردهای XFX هم جزو مادربوردهای مرجع NVIDIA هستند و توسط NVIDIA طراحی و توسط یکی از OEM ها (اکثرا Foxconn) ساخته می شوند.
nForce 680i SLI یک چیپست Out of Date و مرده به حساب میاد... استفاده ازش اصلا توصیه نمیشه.
بجای اینکه خدا تومن پول اون رم های OCZ بدی که در عمل هیچ تفاوتی با برند های دیگه ندارند پولتو بده به یه برند ارزونتر و معتبر مثل G.skill و با بقیه پولت و افزایش بودجه مخصوص کارت گرافیک به میزان 30 الی 40 تومن میتونی بجای 8800gts یه کارت 9800GTX برداری که واقعا تو بازی عالی کار میکنه و بقول بچه ها شمشیر میزنه !!:46:نقل قول:
رم OCZ از نظر پرفورمنس با رمهای مشابه از برندهای دیگه حداکثر 5 درصد فرق میکنه !! در حالیکه فرکانس حافظه و پردازنده و معماری پروسسور این دو کارت گرافیک گفته شده تفاوتهای زیادی داره که تو سیستم و مخصوصا تو اجرای بازی که سیستم ا تمام قوا کار میکنه خودشو نشون میده !!
پاور رو هم یدونه 680 وات گرین بخر تا خیالت راحت باشه که تو ولتاژ کم نیاری.