میخوای 1000 تومن خرج کنی ؟!!!:31: جدای از شوخی فرق بین 500 تومن تا 1 میلیون زیاده. اگه میتونی سریعتر بودجه ی فیکست رو بگو.نقل قول:
Printable View
میخوای 1000 تومن خرج کنی ؟!!!:31: جدای از شوخی فرق بین 500 تومن تا 1 میلیون زیاده. اگه میتونی سریعتر بودجه ی فیکست رو بگو.نقل قول:
اگر هم اینتل بگیری در اینده برای ارتقا مشکل خوای داشت.نقل قول:
چون این نسل از پردازنده های اینتل تا سال 2009 از رده خارج می شن و پردازنده های nehalem ، جای اون ها رو می گیره.
پس در سال 2009 ، رم و مادربرد و سی پی یو رو از رده به طور کامل خارج شده بدون
شما 600 در نظر بگیر البته امکان 1000 فقط 20% است نسبت به اون 500 که 80% است:31:نقل قول:
اینجا همه با هم هم نظر هستند! (روی این پردازنده ها کلی خودمون با هم و با دیگران بحث کردیم و این نتیجه نهایی هست.) اگر اینتل می خوای همونا که من گفتم. اگر AMD می خوای اونایی که آقا شهاب گفت. بقیش هم که بستگی به پولت داره.نقل قول:
البته یه مورد E2200 هم پروفسور مسعود این وسط پروند(!) ولی نسبت کارایی به قیمتش مناسب نیست.
E2180(2.0GHZ) = 65 تومان.
E2200(2.2GHZ) = 80 تومان.
اختلاف فرکانس این دو تنها 200MHZ هست و اختلاف قیمتشون بیشتر از اختلاف کاراییشونه. به بیان دیگه ارزش نداره 15هزار تومان یا 20هزار تومان برای 200MHZ بدی. این پول رو بذار روی کارت گرافیکی تا کارایی بسیار بالاتری رو شاهد باشی.
وقتی به خاطر 100 مگاهرتز بیشتر در Q9300 ، ما 100 هزار تومن بیشتر از Q6600 پول میدیم ، و اختلاف قدرتشون 10 درصده ، چرا 13 تومن برای 200 مگاهرتز بیشتر ندیم ؟نقل قول:
درسته که من سی پی یوی 4 هسته ای رو با 2 هسته ای مقایسه کردم و این کار درستی نیست ، ولی با توجه این اختلاف 100 تومنی، ارزش داره 13 تومن بیشتر بدیم و یه جنس بهتر بخریم.
اونا از نظر تكنولوژي فرق ميكنن ولي 2180 و 2200 از نظر فركانس فرق دارن نه چيز ديگهنقل قول:
E2220 چیه دیگه ؟!!؟!:27: شما باید برای بازیها E2180 رو تا 2/2 گیگاهرتز اورکلاک کنی ، چون بیشتر بازیها به این مقدار فرکانس نیاز دارن ولی E2200 نیازی به اورکلاک نداره. اورکلاک هر چی باشه از عمر سی پی یو کم میکنه.نقل قول:
حواسم نبود e2200 همون كه شما ميگينقل قول:
پس چرا وقت معرفي ميگي 2180 و نمياي 5000 رو با فركانس 2.6 معرفي كني؟
اگه اور كلاك بده پس واقع بينانه بياينو معرفيش نكنين اگه هم خوبه اين حرفت پس چيه
آخه وقتی میگه ترجیحا اینتل باشه ، نمیتونم بنده خدا رو مجبور کنم AMD بگیره. میتونم ؟!!:31:نقل قول:
اينجا قرار هست كه ما به ديگران بهترين پيشنهاد رو بديمنقل قول:
پس بهتر اينه كه به طرف بگيم اين خوبه حالا نمي خوا بگيري به ما ربطي نداره ما پيشنهادمون رو ميديم
اينجا هم ديگه از اين بحث ها جايز نيست چون قروم خيلي بهم ريخته شما و چند تا از دوستاي جديد دوست دارين زود پيشرفت كنيد ولي فروم رو با بحث هاي اضافي بهم نريزين بحث هايي كه كاربر عادي رو گيج ميكنه
پيشاپيش از همه دوستاني كه مي خوان فروم پيشرفت كنه ممنونم
همینطور که دوستمون گفت دلیل اصلی قدرت مادربرده چون ساختار پردازنده ها متفاوته و این بعید می تونه باشه که یک پردازنده بالاتر نسبت به یک نمونه پاینتر دارای توانایی های کمتری باشه .
مقایسه Q9300 با E2200 چند تا اشکال داره:نقل قول:
یکیشو که آقا شهاب گفت: میزان کش و FSB فرق می کنه، تکنولوژی هم فرق می کنه.
ولی علاوه بر این موضوع، مورد دیگری هم هست که باید بهش توجه بشه:
کسی که میاد می گه من 2میلیون پول دارم، و می خوام بهترین سیستم رو ببندم، اونقدرها پول براش مهم نیست. یعنی حاضره 100تومان اضافه بده تا 10% کاراییش بالا بره. ایشون مطمئنا بهترین کارت گرافیکی و بهتربن رم و هارد و ... رو هم برای سیستمش در نظر می گیره.
ولی کسی که میاد E2180 می خره داره به شما می گه من سرمایه محدودی دارم. این سرمایه قراره بین تمام قطعات تقسیم بشه. می خوام با این سرمایه محدود، بهترین کارایی رو داشته باشم. چون سرمایه محدوده، اگر یه سی پی یو گران بهش پیشنهاد کنیم، مجبور می شه یه جای دیگه کم بذاره. مثلا یه کارت گرافیک ضعیفتر انتخاب کنه.
شما می گی: 13 تومان اضافه بده تا 10% کارایی بالا بره؟
من می گم 13 تومان اضافه رو بده (تا اینجاش مشکلی نیست!) ولی این پول رو بذار روی کارت گرافیکی تا 30% کارایی بالا بره.
یعنی باید ببینی 13 تومان سرمایه کردن روی سی پی یو چقدر کارایی کل سیستم رو بالا می بره؟ 13 تومان سرمایه کردن روی گرافیک چقدر؟ 13 تومان روی رم چقدر؟ و...
خلاصه اینجا نباید فقط به سی پی یو فکر کنی. باید به کل سیستم یه نگاه جامع داشته باشی. مهم نیست که کارایی سی پی یو چقدر اضافه شده مهم اینه که کارایی کل سیستم چقدر بالا می ره.
گفتی:
کی گفته باید تا 2.2 اورکلاک کنیم؟ هیچ کدام از بازی ها برای اجرا شدن به این فرکانس نیاز ندارند.نقل قول:
شما باید برای بازیها E2180 رو تا 2/2 گیگاهرتز اورکلاک کنی ، چون بیشتر بازیها به این مقدار فرکانس نیاز دارن ولی E2200 نیازی به اورکلاک نداره.
الان من بازی Assassins Creed رو که خفن ترین بازی موجود از نظر گرافیکی هست روی کامپیوترم دارم. و با سی پی یو تک هسته ای P4 2.8GHZ (با تنظیمات گرافیکی متوسط یا پایین) بسیار راحت و روان اجرا می شه. (کارت گرافیک من 8600GT DDR3 هست.)
اگر منظورتون این بود که برای بازی با بالاترین کیفیت باید سی پی یو 2.2 باشه، باید اضافه کنم که برای این کار باید کارت گرافیکی بالای 200تومانی هم داشته باشید! ولی اگر چنین سرمایه ای داشتید که به E2180 فکر نمی کردید! می رفتید دنبال Q6600. پس بازی با بالاترین کیفیت اصلا برای کسی که سرمایه پایینی داره مطرح نیست.
اولین چیزی که مطرحه اینه که بازی اجرا بشه، (که با E2180 همه بازی های الان و چند سال آینده اجرا می شن.)
دومین چیزی که مطرحه اینه که چی کار کنیم با این پول بهترین راندمان رو بگیریم. که موضوع سرمایه گذاری روی کارت گرافیکی پیش میاد.
در مورد بخش اول صحبت های شما:نقل قول:
دوستمون گفتن سی پی یوی پایین 100 تومن معرفی کنید که ترجیحا اینتل باشه. بنده هم E2200 رو پیشنهاد دادم و نظر شخصی خودم رو گفتم. دیگه دوستمون نگفت که من 13 تومن بیشتر نمیدم چون فقط 10 درصد کارایی میره بالا . من هم فقط و فقط پیشنهاد دادم. چون E2200 پایین 100 تومنه و اینتل هست و فرکانس خوبی داره.
در مورد بخش دوم صحبتهای شما
همین الان حداقل سیستم مورد نیاز بازی Assassins Creed رو از همین سایت P30world گرفتم که در قسمت سی پی یو (Dual core processor 2.6 GHz Intel Pentium D or AMD Athlon 64 X2 3800+ (Intel Core 2 Duo 2.2 GHz or AMD Athlon 64 X2 4400+ or better recommended ،
پس می فهمیم که حداقل 2/2 گیگاهرتز در سی پی یوهای دو هسته ای ، فرکانس لازم داره. همونطور که گفتم از همین سایت گرفتم . پس میشه E2200 . من گیمر حرفه ای هستم و خودم از پیشرفت بازیها اطلاع کامل دارم.
به هر حال من فقط قصدم پیشنهاد بود و حاضرم هر چه زود تر این قضیه تموم بشه. چون کلنجار رفتن کمکی به دوستمون نمیکنه. قصد من فقط پیشنهاد دادن هست و هر کسی نظر خودش رو داره.
از شما و آقا شهاب ممنونم و اگر نکته ای نوشتم که جالب نبود منو ببخشید.
سلام بچه ها من یه مادربرد pml800 s3 دارم و یه cpu 3.4
این cpu من تو قسمت ویندوز مینویسه 3.4
اما با چند برنامه که تست کردم نوشته
3.4
حالا میخام یه سی پی دیگه بخرم
نظرتون در مورد این 3 تا چیه
3.6 celeron
3.6 {2 cpu
3.00 {2 cpu
===========
اما فکر کنم سی پی خودم دو هسته ای نباشه
روی خود سی پی هم چیزی هم قید نشده که دال بر 2 هسته ای بودنش باشه
با برنامه های مثل اورست هم که چک کردم نوشته 3.4 دو هسته ای
می دونم که توی سایت خود بازی در مورد سی پی یو مورد نیاز چی نوشته. ولی من با این سی پی یو بازی کردم و تا مرحله 6 یا 7 هم جلو رفتم:
نتیجه: وقتی با پردازنده من می شه بازی کرد با E2180 ( که کاراییش 3-4 برابر مال منه) حتما می شه.کد:http://i33.tinypic.com/11si3v7.jpg
نکته دوم: اگر قرار بود فقط با نگاه کردن به اتیکت قیمت، یک سی پی یو زیر 100 تومان به ایشون معرفی کنیم، دیگه چه نیازی به وجود ما یا این تاپیک بود؟! مگر ایشون خودش بلد نیست از یک فروشگاه قیمت پردازنده ها رو بپرسه و هر کدوم زیر 100تومان بود بخره؟
هدف ما اینه که با در نظر گرفتن همه شرایط بهترین گزینه رو برای اون شخص بهش معرفی کنیم. یعنی اگر بودجه شخص محدوده بهترین ترکیب پردازنده/گرافیک/رم رو با اون بودجه بهش پیشنهاد بدیم. اگر E2200 رو معرفی کردی باید این توضیحات رو هم اضافه کنی که این پردازنده نسبت قیمت به کاراییش از E2180 پایین تره، اگر این پول رو روی قطعات دیگه بذاری فلان می شه و راندمان چی می شه و... اگر انتخاب رو به طرف مقابل می سپاری، پس توضیحات کامل بده تا اشتباه نکنه.
این لینک رو هم ببین:
البته به نظر من این شرکت چون خودش تولید کننده تراشه های گرافیکی هست ممکنه یه کم در مورد نمودارها اقراق کرده باشه (شاید!) ولی به هر حال اصل موضوع صحیحه.کد:http://www.nvidia.com/content/opc/v2/configurator.asp
نظرات شما کاملا تایید میشه . خوشحالم که به نتیجه رسیدم. ولی اون لینک آخر رو با عرض معذرت ،نفهمیدم چی هست !!!:20:نقل قول:
دوستان تو رنج قيمتي 100 120 سيپيو e7200 آيا بهترين سيپيو هست يا از اينم بهتر پيدا ميشه ؟
ضمن اينكه ميخوام يه مادربورد حداكثر 100 تومنيم بگيرم كنارش.
البته من ميخوام دو تا سيپيو بگيرم يكي 120 تومن و يكي 180 تومن كه اون رو ميخوام q6600 بگيرم ميخواستم بپرسم q6600 انتخاب درستي هست؟
خيلي ممنون
Q6600 در حال حاظر با توجه به قيمت بهترين انتخاب هستشنقل قول:
تو رنج تا 120 هم فنوم 3 هسته اي 8450 هم انتخاب خوبي هستش
احتمالا پردازندت از خانواده پنتيوم D هستشنقل قول:
براي اطمينان يه عكس از CPU-Z بگير بزار تا مدل پردازندت رو بگيم چيه و با همون نرم افزار از تب مادربورد يه عكس بزار تا مدل دقيقشو بفهميم تا بهترين انتخاب پردازنده رو به شما بگيم
سلام دوستان
من یه سی پی یو میخوام 2 هسته ای باشه برای بازی کردن هم سازگاری داشته باشه چون زیاد بازی میکنم میخواستم بدونم مارک Intel بهتره با Amd اگه ممکنه برام مارک و حدود قیمت رو بیگن ممنون میشم.
اول شما بودجتو مشخص كننقل قول:
الان AMD ATHLON 5000+X2 بهترين قيمت رو داره دوستان قيمت 65 رو دارن ازش
برا بالاي 100 هم 120 E7200 و 180 Q6600 انتخاباي خوبي هستن
اگه AMD ATHOLON 5000+x2 قیمتش 65 تومنه برام انتخاب عالیههههه
نه . این سی پی یو به مادربردی که معرفی کردم نمیخوره. اینو بخر با قیمت 60 تومن : E2180.نقل قول:
میخوام کارآییش خوب باشه حداقل بازی ها رو خوب بکشه مگه نمیگن Amd بهرته؟؟
اگه نظرتون هم مثل منه یه مادربرد زیر 100 که این چیپست Amd رو بگیره رو معرفی کنین.
می خوام یه سی پی یو تو رنج 120 با مشخصات زیر معرفی کنید
انتل باشه
دو هسته ای باشه (البته اگه بهتره)
e2180 or 5000x2
e4500 or 5600x2
or e7200
با کدام مادربردها
مثل اینکه دوستان میگن با این سی پی یو ها میشه تمام بازی ها ی امروز و چند سال آینده رو انجام داد درسته؟
برای بازی کدام قطعات در اولویت هستند؟
1. VGA
2. RAM
3. CPU
4. MB
5. HDD
درسته؟
برای سرعت در نرم افزارهای عمومی کدام ؟
1. RAM
2. CPU
3. MB
4. HDD
5. VGA
درسته؟
بالاخره برای گیم amd or intel ؟
اگه سي پيو بالاي صد تومن ميخواي بخري اينتل بگير و براي زير صد تومن اي ام دي بهتره
cpu q9300 چقدر با q600 فرق داره ... البته بنچ مارک ... کلا تو نر افزار های گرافیکی مثل 3dsmax
سی پی یوی E7200 با قیمت 120 تومن . البته اگه میتونی 50 تومن بذار رو پولت و Q6600 چهار هسته ای رو بخر.نقل قول:
10 درصد قویتره ولی قیمتش زیاد بالاتره و مقرون به صرفه نیست.نقل قول:
تو بنچمارک پایین هر کدوم کمتر باشن قویترن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو بنچمارک پایین هر کدوم زیادتر باشن قویترن.
اینم 3DMAX که هر کدوم بیشتره قویتره.
اینم تو بازیه.
این پایین هم کمتر ها بهتر هستن.
اینجا جاش نیست ولی چون پردازنده و مادربرد به هم مربوط هستن ، ASUS - M3A با قیمت 100 تومن عالیه.نقل قول:
بهترين انتخاب پردازنده تو محدوده 70 الان مال AMD ATHLON 5000+X2 هست به قيمت 65 تومان كه فركانسش از 2180 بيشتر هستنقل قول:
يه مادربورد ASUS M3A همن بگير حدود 100 با چيپ AMD770 كه خيلي خوب جواب ميده و 4 هسته اس هم ساپورت ميكنه
E4500 اصلا انتخاب خوبی نیست. چون قیمتش خیلی به E7200 نزدیکه و کاراییش خیلی پایین تره. کلا سری هایی که با 4 شروع می شن (اینتل-دوهسته ای) از نظر نسبت قیمت/کارایی خوب نیستند.نقل قول:
برای بازی، کارت گرافیکی در اولویت هست. البته به شرطی که رم و مادربود و ... حداقل های لازم رو داشته باشند.
برای کار های دیگه پردازنده در اولویت هست. البته به شرطی که رم و مادربود و ... حداقل های لازم رو داشته باشند.
حداقل مشخصات لازم برای قطعات (از نظر من):
هارد Sata2 باشه، رم برای بازی 2 گیگابایت باشه و برای استفاده عمومی 1 گیگابایت، سی پی یو دو هسته ای باشه، کارت گرافیک حدود 100تومانی برای بازی و حدود 50تومانی برای کارهای عمومی
پاورقی:
این که می گم حداقل شرایط لازم رو داشته باشند، منظور اینه که نیای یه دفعه 256 مگابایت رم بذاری بگی رم مهم نیست! وقتی همه قطعات از حداقل هایی که گفتم بالاتر رفتند، اون موقغ تاثیر ارتقای بعضی ها، از بعضی دیگه بیشتر می شه. مثلا در بازی ها ارتقای رم از 2 به 3 زیاد تاثیر نداره و بهتره همون پول رو روی ارتقای گرافیک هزینه کنی.
البته باید بگی منظور از نرم افزار عمومی چیه؟ آیا کار حرفه ای و سنگین با اون نرم افزار انجام می دی؟ اگر این طور باشه برای هر نرم افزاری فرق می کنه. ولی اگر استفاده شما غیر حرفه ای و سبک باشه همین چیزایی که گفتم در موردش صدق می کنه.
سلام
من می خوام با 700هزار تومان یک سیستم جمع کنم. اگر 300 تومان آن برای مانیتور LCD، موس، کیبورد، اسپیکر، DVD-Rom و case هزینه بشه با 400 تومان باقیمانده بهترین قطعات اصلی (مادربورد، CPU، رم، کارت گرافیک، Hard) که میتونم بخرم چی هست؟(مودم هم نیاز ندارم، یک Hard با ظرفیت 160 برام کافیه). من این سیستم را بیشتر برای فیلم و بازی می خوام.
با تشکر
میخام یه سی پی بخرم
نظرتون در مورد این 3 تا چیه
3.6 celeron
3.6 {2 cpu
3.00 {2 cpu
===========
این مشخصات کامل سی پی یو خودمه
همراه با مشخصات مادر برد
حالا به نظر شما سی پی یو خودم به درد بازی میخوره
میخام قیمتشم بدونم
----------------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اگه جای شما بودم این کار رو میکردم :نقل قول:
مانیتور : 190
کیبورد و موس: 25
کیس : 60
هارد: 40
رم : 50
سی پی یو: 70
کارت گرافیک: 80
مادربرد:100
پاور:45
دی وی دی رایتر: 35
مجموع: 700
سی پی یو AM2 - ATHLON 64 Bit X2 Dual Core 5200 بهتون معرفی میکنم ، بقیه قطعات رو تو تایپک خودشون مشاوره بگیرید.
مادربردت خیلی قدیمیه ولی میتونی یک E2180 با قیمت 65 تومن بخری.نقل قول:
من از بین این سه تا cpu کدومشو بخرم
البته با توجه به spu خودم
3.6 celeron
3.6 {2 cpu
3.00 {2 cpu
گفتم که E2180 بخر که کل سی پی یو های پیشنهادی شما رو میذاره تو جیبش . چون دو هسته ای و جدیده.نقل قول:
استاد من میگم فقط از بین لین سه تا
اخه یه قضیه ای داره که فقط میتونم این 3 تا رو بردارم