na hatman bayad daiver konid goshi bayad anten bedeنقل قول:
094#*21* behtarin daivert
Printable View
na hatman bayad daiver konid goshi bayad anten bedeنقل قول:
ممنون.نقل قول:
na hatman bayad daiver konid goshi bayad anten bede
آقايون مهندسا به نظرتون اين فايل فشرده شده رو دانلود كنم يا نه؟نقل قول:
بعد از دانلود جواب ميده به نظرتون؟
خبر جديد:نسخه جديد آپديت گوشي v21.0.001 :N95جونم واستون بگه كه :
خدمت دوستان N95 دار بايد خبري را اعلام كنم كه ممكنه مقداري آنها را شوكه كنه
با اينكه مدت كمي از ، ارائه ورژن جديد فريمور براي N95 ميگذره.... ولي خبرهائي از دوستان اونور آب ها ؛ به من رسيده از ارائه ورژن فوق جديد بنام v21.0.001
بعله تعجب نكنيد
اينهم تصوير آن :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالبه براتون بگم كه ارائه كننده اين خبر سري ، معتقده اين ورژن جديد :
" اجابت كننده تمام آن دعا هائي هستش كه شما كرده ايد "
البته منظور ايشون دعا بابت بهبود هر نقصي در فريمورهاي قبلي N95 هستش .... نه مسئله مسكن و زن و بچه و كار و بار... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته لازمه بگم كه اين فريمور جديد در حال حاضر در خط توليد ( production line ) قرار داره و
احتمالاً تا چند وقت ديگه ارائه ميشه ...
البته مهمترين تغييراتي كه من متوجه آن شدم در اين ورژن جديد...
اضافه شدن امكانات جديد search در صفحه نمايش گوشي كه عكسشو براتون گذاشتم و تصاوير ديگر از منوي گوشي و موزيك پلير آن
اما امكاناتي كه انگشتان دست هاي شما را به خارش و ايضاً لرزه در خواهد آورد براي بشكن زدن.... اينجاست
بعله..... به چشمهاي خود اطمينان كنيد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پخش Youtube اونهم بدون عيب و نقص و البته ، تمام صفحه در N95 راه اوفتاد
البته اين بخش از امكانات را ، اونهائي كه با سايت Youtube آشنا هستند و مزه اونو زير دندوناشون حس كردند...متوجه ميشوند....
و اما........
با شكوهترين تغيير در فريمور جديد كه حكم آن گيلاس روي كيك تولد را داره ( ميدونيد كه چيرو ميگم ؟ )
يك device paging جديد براي اداره بهينه RAM گوشي شما..
چيه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ميبينم كه دهنتون آب افتاده......
قلبها به طپش افتادند..............
پيراهنتون خيس عرق شده......
اينه عزيزم.....N95
البته براي تكميل كيف شما چند تا ديگه از عكس هاي لو رفته از فريمور جديد ميزارم كه ممكنه خيلي شبيه همين ورژن جديد باشه كه من براتون در پست هاي قبلي گذاشتم :
اينهم خبر اختصاصي امشب من به شما....( البته امكانات بهينه ديگري قراره در اين ورژن جديد ارائه بشه كه هنوز لو نرفته )
و من اكيداً به شما توصيه ميكنم ، اين ورژن جديد را كه قراره بياد را .....روي N95 خودتون نصب كنيد
چون.....
به قول فنلاندي ها : در مورد N95
It deserves one
" اون سزاوار تك بودنه "
خدائيش گل گفته هركي ، اينو گفته .....
مگه نه ؟
**منبع خبر binyaz.com**
نويسنده:ramikoh
اقا توروخدا مارو یکی راهنمایی کنه...من از سایت نوکیا این برنامه اپدیت رو دانلود کردم...حالا میخوام رو کامپیوتر اجرا کنم یک پیغام میده...میگه بعدا مراجعه کنید...مینیموم مموری احتیاج 256...به نظرتون چیکار کنم؟؟؟؟
آقا این گیلاس رو کیک شما رو من مدتهاست رو گوشی n73 خودم دارم:دینقل قول:
يك device paging جديد براي اداره بهينه RAM گوشي شما..
bezodi in version miad:5:
دوباره سلام
اين چند تا سوال منو يه جوون مرد پيدا بشه جواب بده كه ما كم كم بريم سراغ دانلود:
1:بعد از آپديت منوي زبان فارسي و فنت فارسي حذف ميشه؟
2:آيا بعد از آپديت سريال اصلي گوشي متفاوت ميشه و ديگه با كارتون هم خوني نداره؟
3:اين فايلي كه بالا گزاشتم كه 109 مگي رو كردن 74 مگ چه جوريا هست يعني دانلود كنم؟به نظر شما بهتره؟
4:در صفحه 215 دوتا برنامه هست كه هر كدومش يه حجمي داره كدوم رو دانلود كنم؟
اين
http://fidmshco.com/mob/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
يا اين
http://nds1.nokia.com/files/support/global/phones/software/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
فقط خواهشا تمام سوالام رو جواب بديد.
سلام آقای mehdi_ctr
اینم جواب سوالاتون:
1-فونت فارسی حذف نمیشه نگران نباش!
2-سریال گوشی عوض نمیشه
3-سوال سومی تو نمیدونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!
4-ورژن 1.4.14en رو دانلود کن
سلام
میتونید چند تا بازیه N-gage برای N95 بذارید
ممنون میشم
چند تا بازیه باحاله دو نفره (بابلوتوث) هم اگه لطف کنید ممنون میشم
اینdevice paging مال خیلی قبله...
نقل قول:
دست شما درد نكنه ولي يه سوال:
ورژن 1.4.14en كدوم از لينكها هست؟
اين
http://fidmshco.com/mob/NokiaSoftwareUpdaterSetup_en.exe
يا اين
من الان دارم دوميش رو دانلود ميكنم كه تا 50 درصد هم پيش رفته:5: فقط نگيد كه لينك اولي رو بايد دانلود كنم:41:
یه سوالی برام پیش اومده در مورد آپدیت n95
مموری کارت رو قبلش باید چکار کنیم؟ فورمتش کنیم؟ درش بیاریم یا دست بهش نزنیم.تا بهترین نتیجه رو بگیریم چون می دونید n95 وقتی برای اولین بار مموری رو میذاریم توش خودش شروع به نصب maps می کنه.
برای اینکه ما مطمئن بشیم بعد از آپدیت مموری کلا با با این آپدیت سازگار می شه و از طرفی نقشه ها هم آپدیت میشن و نقشه های جدید جایگزین نقشه های قبلی میشن مموری کارت رو قبل از آپدیت باید چکارش کنیم؟
بهش دست نزنیم؟
یا اینکه فورمتش کنیم.
لطفا عزیزانی که کار آپدیت رو به خوبی می دونند و تو این کار حرفه ای هستند به این سوال جواب بدند.
ممنون
دوستان در این آبدیت جدید طریقه عکس گرفتن تقییر میکند شما اول باید دکمه رافشار دهید بعد میبینید که تصویر برای عکس گرفتن عقب وجلو میشه وبهترین حالت به طور اتوماتیک انتخواب میشود خوب در این زمان هست که شما باید دوباره دکمه رافشار دهید ولی انگشت خود را از روی دکمه بر ندارید تا زمانی که عمل پروسسینگ به پایان برسد اگه سریع انگشت خود را بردارید عکس تار گرفته میشود
ما 100 بار پست دادیم.یکی راهنمایی نکرد...من این برنامه اپدیت رو دانلود کردم...حالا میخوام نصبش کنم رو کامپیوتر ایرور میده...میگه ک احتیاج ب 256 مگابابایت رم...چیکار کنم؟؟؟؟؟
نقل قول:
رم کامپیوترت چنده عزیز برادر؟؟؟
دوست من حداقل رم برای اجرای این برنامه 256 داره ...؟ شما اگه رم سیستمتون کمتر از 256 هست اجرا نمیشه ...نقل قول:
نقل قول:
این لینکو دانلود کنید:
چند تا بازیه باحاله دو نفره (بابلوتوث) هم اگه لطف کنید ممنون میشمنقل قول:
جواب پلیز!
لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
خواهش مي كنم
هر چي مي خواي نصب كني پيغام ميده "مجوز هنوز معتبر نيست، ممكن است منقضي شده باشد يا تنظيمات تاريخ گوشي ممكن است اشتباه باشد"
من چيكار كنم ببين تاريخ گوشي رو جلو كشيدم عقب كشيدم هركاري كردم نشد كه نشد اونقدر عصباني هستم كه مي خوام جيگر گوشم رو بكوبم ديوار تو رو خدا كمك كنين.نمي خوام بدم دست تعمير كار يعني بميرم هم اين كارو نمي كنم.
كمك كنين لطفا
لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
خواهش مي كنم
هر چي مي خواي نصب كني پيغام ميده "مجوز هنوز معتبر نيست، ممكن است منقضي شده باشد يا تنظيمات تاريخ گوشي ممكن است اشتباه باشد"
من چيكار كنم ببين تاريخ گوشي رو جلو كشيدم عقب كشيدم هركاري كردم نشد كه نشد اونقدر عصباني هستم كه مي خوام جيگر گوشم رو بكوبم ديوار تو رو خدا كمك كنين.نمي خوام بدم دست تعمير كار يعني بميرم هم اين كارو نمي كنم.
كمك كنين لطفا لطفا
لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااا آخ لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااا
خواهش مي كنم
كمك كنين لطفا
تورو خدا
اي واي كسي نيست آخه
بابا هيچ كس نيست به من بگه چيكار كنم
خودتونو بذارين جاي من گوشيه مهشرهتون اين جوري مي شد چي كار مي كردين
اين كه هنوز رو دست نداره
كمككككككككككككككككككككككك ككككككككككككككككككككككككك كككككككككككككككككككككككك
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 1 (1 کاربران و 0 مهمان)
مي دونين يعني چي؟
يعني من تو تاپيك 95 تنهام هيچ كس ديگه اي نيست
اي واااااااااااااااااااااااا ااايييييييييييييييييييييي يييييييييييييي ديونه شدم
1 ماهه اين جوريه اعصابم خطخطي كه چي بگم داغونه
من بازم ميام تا صبح هم هستم
دوست من شما در عرض 5 دقیق 5 تا پست دادین ....
دوست من اگه کسی هم بتونه کمک کنه یه مقدار طول میکشه ....
شما ساعت 3:45 صبح پست دادین !!!!!!! بعد انتظار دارین همون دقیقه سریع یه نفر بیاد و کمک کنه ..؟؟؟!!!
دوستان سلام خسته نباشید خواستم یک تاپیک بزنم در این مورد که همه بدونند این ورژن چقد عالی هست چون خودم دیشب اپ کردم میخوام براتون بازگو کنم مزیت هاشو امیدوارم لذت ببرید خوب میزیم سره بحث اصلی
سرعت پردازش اطلاعاتبه شخصه میتونم بگم فوق عالی شده. من قبلا گالری رو با 1 الی 2 ثانیه تاخیر باز میکردم ولی در این ورژن واقعا بیس های فریم ویر عالی کار کرده و در میلی ثانیه پردازش و گالری رو باز کردند APP منیجر یادتون میاد چقد طول میکشید ولی در این ورژن واقعا عالی و بدون هیچ ویتینگ شما میتونید بازش کنید .
سرعت دوربین یادتون میاد که چقد پایین بود ولی با این ورژن در عرض کمتر از یک ثانیه با سویچرش میتونید دوربین رو بالا بیارید و این یکی از مزیتهای فوق العده این ورژن هست
سرعت نصب برنامه ها به طرز شگرفی سرعتشون بالا رفته
یادتون میاد ارور memory fullدر هنگام باز کردن برزور وقتی از چند برنامه استفاده میشد در این ورژن با حداکثر توا رام میتونید برنامه هارو باز کنید بدون هیچ مشکلی واقعا حال کردم با این قسمت فریم ویر
دوربینعلاوه بر سرعت افزایش سویچ دوربین سرعت پرسس عکسها خیلی بالا رفته که واقعا جای تحسین داره
در مورد امکانات جدید باید بگم یه قسمت اضافه شده به نام show viewfinder grid که قابلیت اینو داره که عکس رو بصورت حرفه ای کادر بندی کنه که این واقعا عالیه واقعا با این امکاناتش خیلی عکسهای حرفه ای میشه گرفت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کیفیت عکس هم کمی بالاتر رفته
پلیر و صدامیتونم بگم پلیر کمی تغییر ظاهری کرده و کمی دیسبیل صدا بهتر شده وبیس ها و تریبلها بهتر به گوش ادم میرسه یه چنتا عکس از پلیر گوشی
امکانات فوق العاده و جدیداین بخش جذاب ترین بخش این روایت هست بهترین امکاناتش قابلیت اجرای بازی ها انگیج وای دوستان وقتی ایکونشو زدم با یه تریلر دیونه ی بازیهاش شدم واقعا خدا بود اول عین پرو استریت 3 تا ماشین اومدن چقدر زیبا و خوش گرافیک جای تحسین داره البته از قبل رندر شده بود ولی خدا بود تریلرش.
در قسمت بازی ها خودم تاپیک بازیهاشو میزنم
امکانات دیگه اضافه شدن بخش موزیک سنتر بود که باز هم خیلی جالب بود با این اسکرین شات خودتون متوجه میشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم میوزیک سنتر
باطری
میدونم چقدر درد کشیدید سره این ولی مژده بدید که مصرف باطری فوق العاده شده از دیروز تا حالا پدر گوشی رو در اوردم یه خطم خالی نشده
نتیجه گیری که میتونم بکنم اینه که دوستان هر چه سریعتر برای دریافت این فریم اقدام کنند که پشیمانی نداره واقعا نوکیا گل کاشت با این فریم ویر حتما اپدیت کنید گوشیتون رو با تشکر دوستتون بهنام
منبع بهنام (Action _Gamer) در سایت موبایلستان l [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست من بهتر بود اسم کسی که این مطلب رو نوشته با ذکر منبع عنوان میکردین .....!!!
این مطلب رو دوست خوبم بهنام (Action _Gamer) در سایت موبایلستان نوشته بود ....
کاملا موافقم.مطلب به این پرباری و وقت گیر... حتما باید منبع داشته باشه...نقل قول:
امان از ما ایرانیا که فقط کپی پیست بلدیم
جواب منو كه هيچ كس نداد.حالا چه يه پست بدي چه 10 تا پست.
نقل قول:
لطفا هم كم در مورد ايراني بودنتون ايراد بگيرين
بهتره موقع حرف زدن دنبال اين و اون خوب نگاه كنين
آخزش نوشته بود بيچاره منبع و آدرس سايت رو
فکر کنم یه مستر ریست می خواد... تاریخش رو چقدر به عقب کشیدی؟نقل قول:
خواهش مي كنم
كمك كنين لطفا لطفا
يه بار 1980و2000و2003و2004و2005و2006و2007/1/1
تا260و2010
فايده نداشت
به نظرتون آپديت كنم خوب مي شه؟
خيلي ببخشيد جسارتا جسارتا لطفا الكي نگيد آره فكر كنم؟
سلام دوست من ببين وقتي ميگه رم 256 نياز داره يعني رم تو كمتر از 256 هست.واضح تر بگم چون قطاعات كامپيوتري كه ماها مي خريم real نيستند پس او اندازهي واقعي رو ندارند يعني وقتي شما يه رم 256 ميخري تكميل 256 بايت رو نداره!!!!!!!بلكه يه 10 يه 20 مگي كمتره.حالا بذاريم كه رم تو realواصل هستش.خوب اون برنامه 256 مگا رو كامل ميخواد براياين كار و رم 256 واقعي تو خالي خالي كه نيست يعني وقتي كامپيوترت روشن هست رمت اشكالهok?نقل قول:
حالا فهميديشما واسه اين كار يه رم بالاتر نياز داري مثلا512 اگه امكانش نيست.البته راهنمايي مي كنم ها برو خونه ي يكي از دوستات كه رمش 512 و برنامت رو اونجا نسب كن.
خيلي ببخشي ديگه.:40:
سلام به همگی من 3 ماه پیش n95 گرفتم الان 1 ماه هست که به مشکل بر خوردم و مشکلش اینه که خود به خود ریست میشه . دقت کردم ربطی هم به اینکه برنامه باز مونده باشه هم نداره .وقتی باهاش هم کار نمیکنم خود به خود ریست میشه حتی در 1 ساعت بعضی موقع ها 2 بار ریست میشه این در صورتیه که من اصلان با هاش کار نکردم
نمیدونم چیکارش کنم .راهنماییم کنید ممنون میشم.
منم كه فعلا رو هوام
سلام دوست عزیزنقل قول:
تا حالا یادت میاد گوشی از دستتون افتاده باشه؟ حتی از 10 سانتی!
این گوشی رو باید بیشتر از جونتون مواظبت کنید چون خیلی حساسه و یکی از ایراداش هم همینه!
اگه تا حالا از دستتون افتاده باشه 99% از همونه.
شاید مستر ریست کنی درست بشه !؟
*#7370#
آقا كسي نيست به ما ياد بده اين فريم ور رو...
1- چه جوري نصب كنيم؟
2-از كجا بگيريم؟
3-اصلاً چند مگابايته؟
4-چندقيقه طول ميكشه نصب شه؟
آقا كسي نيست به ما ياد بده اين فريم ور رو(20.00.015) ...
1- چه جوري نصب كنيم؟
2-از كجا بگيريم؟
3-اصلاً چند مگابايته؟
4-چندقيقه طول ميكشه نصب شه؟