سیروان جان گل گفتی!!من هم امروز با یه ان73 از لحاظ دوربین کل انداختم!انصافا کم نیاوردم!سوژه از یک موتور سیکلت بود!عکس ان73 کمی مات بود ولی عکس 5700 خوب بود !!تنها مشکل عکس 5700 پایین تر بودن سایز عکس بود!!
Printable View
سیروان جان گل گفتی!!من هم امروز با یه ان73 از لحاظ دوربین کل انداختم!انصافا کم نیاوردم!سوژه از یک موتور سیکلت بود!عکس ان73 کمی مات بود ولی عکس 5700 خوب بود !!تنها مشکل عکس 5700 پایین تر بودن سایز عکس بود!!
سوژه جالبی بود ...کلی خندیدمنقل قول:
مخصوصا اون پای سوسکی که بالای عکسه!!!
یه گلی سبزه ای چیزی نبود ازش عکس بگیری؟نقل قول:
---------------------نقل قول:
دوست عزیز من این عکس رو برای نظر گذاشته بودم نه خنده بهر حال شما اینجا رو اشتباه گرفتی اینجا سیرک نیست امیدوارم اخلاق خودتون رو درست کنید
چند باره با بحث های من شوخی می کنید دوستان شاهد و اگاه هستند برای همین فرهنگ مون زیر0-
دوستان ببخشید از بابت مقتول عکس همین جوری کشیدم گفتم تمامی خط و خالای روی روغن پاش رو نشان می ده یا نه منظور من از این عکس این بود که عکس این گوشی با ان 73 3.2. میگاپیکسلی فرقی نداره
دوست گرامی شما جنبه انتقاد نداری من چیکار کنم؟نقل قول:
آخه مرد حسابی برای بهتر نشون دادن کیفیت عکس باید حداقل چند تا شی با رنگهای متفاوت تو عکست باشه
یه منظره ای ..گلی..گلدونی ..چیزی..نه اینکه یه روغن دون بذاری رو زمین یه کاغذ هم بغلش!
شاید ناراحت بشی..ولی یکم انتقاد پذیر باش.
راستشو بگو...انگیزت از این قتل چی بود؟نقل قول:
------------نقل قول:
کدوم قتل سوسک می گی نمی دونم از کجا پیداش شده بود :27:
دوستان یک خبر خوب برای گوشی های سری ان N من تمامی برنامه و تم های سری ان فقط سری ان رو در یک تاپیک می زارم تا چند روز دیگه اماده است این هم ادرس اگر دوستی دارید که گوشی سری ان داره این ادرس و به هش بدید فعلآ فقط تم داره ا بعد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من میگم وقتی پیغام جدید دارم تو اینباکس و نخوندمشون
هر وقت گوشیمو روشن خاموش میکنم بعد از یه دقیقه که روشن میکنم اعلام مینه چند تا مسیج نخونده تو اینباکسه
سلام دوستان عزیز من بعد از خوندن تمامی صفحات اقدام به خرید گوشی کردم تنها مشکلی که من دارم و خیلی عجیب اینه که وقتی برای عکس گرفتن محل مموری رو مموریکارت انتخاب میکنم منظورم در حین عکس برداری هیچ عکسی ذخیره نمیشه ولی فیلم رو میتونه ذخیره کنه .اگه کسی میتونه لطفا کمک کنه.من دارم دق میکنم.
-------------------------نقل قول:
شما با جوی استیک رو ببر انور بره روی عکاسی یا فیلم برداری شاید در اسنجاش اشتباه کرده باشید و گر نه باید ریست فکتوری بشه دوست عزیز
اگه عکس میندازی و تو گالری نشون نمیده...رم رو فرمت کن درست میشهنقل قول:
من وقتی اینکار رو بدون مموری کارت میکنم عکس به راحتی ذخیره میشه .حالا اگه میشه این رسیت فکتوری رو بگین ممنون میشم.نقل قول:
آقا دمت گرم درست شد ممنونم از راهنمایی تون واقعا حال کردم حل مشکل، آنلاین در جیک ثانیه مرسینقل قول:
برو به این آدرس توی گوشی
Setting/Data manager/memory
بعد که وارد بخش مموری شدی از منوی Options گزینه Format memory card رو بزن
البته هر چی که رو رم داری قبلش بریز رو هارد سیستمت...
چندروز پیش قسمتspeeh رو از setting فعال کردم اینطوریاست ک گوشیم بعضی وقتا حرف هم میزنهنقل قول:
راستی دوستان من یک سوال برام پیش اومده چرا وقتی میری تو جیپیس گوشی می نویسه می خواهی بلوتوث رو روشن کنی این بلوتوث برای چی باید روش بشه دوستان عزیز خیلی کنجکاو هستم
جل الخالق!نقل قول:
ما که هر چی گشتیم نفهمیدیم شما چی رو فعال کردی!
دوست عزیز..خود گوشی که GPS نداره ..شما میتونی یکی بخری و با بلوتوث به گوشی وصل کنینقل قول:
گرفتی؟
gps این گوشی با اون چیزی که روی n95 هست تفاوت داره
این گوشی از طریق بلوتوث به کاربر(مثلا سیستم کامپیوتر)وصل میشه و از طریق اون کاربر کانکت میشی
البته n95 هم gps data داره
ممنون گرفتم............
تمامی برنامه و تم های سری ان در این تاپیک:
تمامی برنامه و تم های سری انn حتمآ سری بزنید خوشتون میاد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
معنی این جمله رو نفهمیدم...میشه یکم توضیح بدی؟نقل قول:
این گوشی از طریق بلوتوث به کاربر(مثلا سیستم کامپیوتر)وصل میشه و از طریق اون کاربر کانکت میشی
تقریبا همونی که خودت گفتی میشه !!!!
پیجر این گوشی چه جوری کار میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آخه من یه جای این گوشی به پیجر برخوردم! هنگ کردم اینا رو برای چی گذاشتن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جالب!!!نقل قول:
شما چه چیزای جالبی کشف میکنی!نقل قول:
نکنه Push to talk رو میگی..با این قابلیت گوشی مثل بیسیم کار میکنه ..که ماشاالله با سیستم مخابراتی ایران کار نمیکنه
نه خیر ptt نیست پیجر رو میگه(pager)
این یکی از پروفیل های گوشیه
اینکه فقط اسم پروفایل زنگ خورهنقل قول:
مگه شما هر پروفایلی رو عوض میکنی گوشیت یه جور کار میکنه؟
لابد وقتی رو ژنرال گذاشتی شروع میکنه به فرمان دادن به سربازا !!
توی پروفایل می تونی یک تنضیمات خاصی انجام بدی مثلآ برای مغازه یک تنضیم برای خونه یک تنضیم برای مسافرت یک تنضیم مثل سونی ارکسون که نوشته داخل ماشین خلاصه به صورت پله پله
راستی این ptt با فاصله کار می کنه یا نه در تمامی نقاط مثل موبایل یا بیسیم شکل بیسیم رو کشیده
سلام دوستان..میخواستم بپرسم..وقتی میخوام کابل usb را از گوشی بکشم بیرون ایا باید مثل فلاش مموری که به کیس میزنیم ..از نرم افار خارج بشم..یا همین طور usb را بکشم بیرون؟؟یعنی به گوشی صدمه نمیزنه؟؟
سلام دوستان....
rainsky50 جان:
من قصد اهانت ندارم به کسی و به چیزی....شما خیلی تند میری...
من توی G S M .i r خوندم که اگر نوکیا میخواست باطری هایی به قدرت سونی اریکسون بسازه خیلی گنده میشد یاطری ها...
یعنی حجمش زیاد میشه....
من خودم میخوام 5700 بخرم ...اما دلیل نمیشه که حرف غیر منطقی بزنیم ....
sirwanonline جان:
شما هم برای اینکه واقعا به کیفیت عکس برداری پی ببرید اگر از یک گل با رنگ های خیلی شاد عکس بگیرید خیلی بیشتر کیفیتش معلوم میشه....
فکر نکنم مشکلی باشه....نقل قول:
اما اینطوری بهتره که نرم افزاری بیای بیرون...آخه حتما یه چیزی بوده که اونا اینجوری کردند دیگه!!!
طبیعاتا مثل بیسیم تا یه فاصله خاصی کار میکنه..حالا چقدر ..نمی دونمنقل قول:
---------------نقل قول:
نه دوست عزیز وقتی همین جوری کابل رو بکشی به گوشی ضرر می رسونه وقتی کابل رو به گوشی وصل می کنی یک درایو درست می شه شما قبل از کشیدن کابل روی درایو گوشی کلیک سمت راست کن و ایجیکت رو بزن Eject رو بزن بعد کابل رو بکش توی سایت نوکیا خوندم و ترجمه کردم
سلام دوست عزیز..این که شما گفتی درایو که مخصوص گوشی های سونی اریکسون هست که درایو درست میشه..اما نوکیا اینطور نیست!! من وقتی گوشی را به کابل میزنم..یک ایکون کوچک موبایل پایین صفحه میاد که مدل گوشی را اعلام میکنه...و به وسیله pc suite میشه با وارد گوشی شد..دیگه درایو نداره که eject بزنم!!!نقل قول:
واقعا خسته نباشین بعد از این همه مدت ، یک نفر اونم با شک و تردید میگه گوشیه من حرف میزنه :31:
بله آقا حرف میزنه ، خوبم میزنه . مواردی که گوشی حرف میزنه :
1- کسی به شما زنگ می زنه و گوشی اسم طرف رو براتون میگه مثل تلفنای جدیده پاناسونیک
برید تو ستینگ بعد توپروفایل بعد تو جنرال بعد پرسنلایز رو بزنید بعد سومین انتخاب ( say caller name )
رو on کنید، حالا وقتی کسی بهتون زنگ میزنه اول زنگ میخوره بعد از 5 ثانیه اسم طرف رو میگه بعد دوباره ادامه زنگ
دوباره اسم .... خیلی ردیفه ، لازم نیست که کار دیگه ای بکنید همون اسمی رو که تو کانتکت وارد کردید مثلا
Baba ، یارو میگه بابا
2- خوندن میسیج : وقتی توی برنامه ای هستین بعد براتون میسیج میاد بعدش حال ندارین از برنامه خارج بشین و
اونو بخونید دکمه بالا سبز رو 2 ثانیه نگه دارید بعد ول کنید ، بعد میگه شما یه میسیج دارین و شروع میکنه براتون
میخونه ، هر جای گوشی که باشین این کارو بکنید میسج رو براتون میخونه و میگه که کی هم فرستاده
برای تنظیمات صحبت هم برید تو ستینگ بعد تو speech ، واقعا خسته نباشید
پس با این حساب این رو هم باید جزو کشفیات سیمبین 9.2 بگذاریم البته من همون روز اول که خریدم اینو فهمیدم
اگه زبون فارسیش بیاد که دیگه عالی میشه ، انگلیش روش نصبه ، صدای مرد رو هم فکر کنم بشه دان کرد ........
سونی اریکسونو بندازین دور بابا دیگه ، این گوشی 3 جور به pc وصل می شه :نقل قول:
1- مدیا پلیر
2- پیسی سویت
3- data transfer
وقتی کابل رو وصل میکنید می پرسه که کدوم وصل شه ، اگه نیاورد باید برید تو ستینگ بعد connectivity بعد USB
بعد usb mode بعد انتخاب کنی گزینه آخر هم همون درایوی که میگی هست ، راحتم استپ میشه و می تونی
کابلو ایمن دربیاری ، حالا بازم بگید سونی اریکسون :27:
جی جی گیم جان راست میگه!!نرم افزار speech به صورت پیش فرض بر روی 5700 نصبه و میتونه مسیجهاتون رو بخونه و همچنین اعلام میکنه که چند مسیج در اینباکس دارید!!این نرم افزار در منوهای 5700 موجوده و نمیشه پاکش کرد!!قابل توجه ان73 داران که این نرم افزار روی گوشیشون نیست!!!نقل قول:
mr.k2 جان اگه ناراحتتون کردم منو ببخشید!!نقل قول:
این رو خیلی وقته میدونم ...کی گفته تازه فهمیدیم؟نقل قول: