آموزش دانگرید کردن PSP توسط Pandora's Battery
نقل قول:
شما خيلي باهوشي از كجا اومدي؟؟؟؟ :31:
اخه از كي تا حالا شده با روش pandora پي اس پي رو كپي خور كنيم روش پاندور براي psp هاي هست كه بريك شدن :18:
:11:
حیف که من مدیر P30World نبودم مگر نه براتون همه آموزش ها رو می گذاشتم بفهمید هست یا نه ! در ضمن پیشنهاد می کنم که هیچ حرفی خودسرانه نزنید و حداقل یک بار تستش کنید .:13:
این آموزش هم براتون می گذارم که بفهمید کی باهوشه !:27:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
دانگرید تمامی PSP ها توسط Pandora's Battery
برای دانگرید PSP شما احتیاج به یک JigKick Battrey و یک Magic مموری نیاز دارید...
قبل از اون هم شما باید یک Image رو روی مموری تون داشته باشید.
مراحل کار :
1. شما باید اول PSP یی رو که می خواید دانگرید کنید رو خاموش کنید ...
2.اون رو اگه به برق وصل هست اون رو از برق در بیارید...
3.باطری JigKick و Magic مموری رو بهش وصل کنید..
4.PSP رو روشن میکنید ( وقتی که روشن می کنید باید یه لحظه چراغ مموری و WI-Fi تون روشن میشه ) و منویی به شما نشون داده میشه...
این قسمت 2 مرحله داره :( یعنی شما 2 راه برای دانگرید دارید )
5.وقتی که مربع رو بزنید سوالی پرسیده میشه مبنی بر این که آیا میخواهید که دستگاه تون رو با Image Nand که بر روی ممورتون هست Flash کنید که شما با زدن X این عمل رو میپذیرید ...
که این عمل باعث میشه که Image رو که از Flash دستگاه PSP با فریمور OE , M33 , ...گرفتید رو روی دستگاه شما بریزه...
6.عمل دوم که به نظر من خیلی بهتر هستش اینکه قبل از زدن مربع شما X رو بزنید ...
این کار باعث میشه تا فریمور 1.50 استاندارد بر روی دستگاه تون نصب بشه....که بعد از این کار شما میتونید که خودتون به فریمور های بالا تر تبدیل کنید ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
حالا دوسته عزیز ، من باهوشترم یا شما ؟:5: