آقایون من بازی جنرال 1 نصب کردم . اما وقتی می خوام بازی کنم از من سی دی بازیو میخواهد . باید چی کار کنم ؟:n28:
Printable View
آقایون من بازی جنرال 1 نصب کردم . اما وقتی می خوام بازی کنم از من سی دی بازیو میخواهد . باید چی کار کنم ؟:n28:
باید کرک را عوض کنید بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بر ای دانلود کم حجم جفت بازی های جنرال یک و دو بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 380 مگابایتنقل قول:
نقل قول:
بر ای دانلود کم حجم جفت بازی های جنرال یک و دو بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حجم 380 مگابایت
سلام اقای منصوری فکر کنم فایل 1کیلوبایت دچار مشکل؟البته فکر کنم
سی دی ژنرالم گم شده:n28: 2 تا دی وی دی بود از ژنرال 1 تا5 بود:n30::n28:
سلام خسته نباشید
از آقای منصوری یه سوال داشتم
من فایل WAR ARMAGEDDON v02 رو دانلود کردم اما هیچ فایل setup نداره باید چجوری نصبش کنم؟
سلامنقل قول:
ابتدا بازی وار آر ماگدون ورژن یک رو (همون رو که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کردید ) نصب کنید( ورژن دوم نیاز به پک های ترمیم ندارد) سپس به محل نصب بازی اصلی به آدرس زیر بروید :Program Fileswararma geddonDataAudioSoundsیعنی ابتدا به داریوی که بازی رو نصب کردید برو ید وارد محیط که بازی نصب هست بشوید و به تر تیب وارد پو شه های که در آدرس بالا هست بشوید(از چپ به راست) تا پو شه آخر در آدرس بالا یعنی پو شه:Soundsحالا در این پو شه شما شاهد ده ها فایل صوتی هستید که با آنها کاری نداریم و لی یک پو شه به نام :Englishوجود داره این پو شه رو حذف کنید. تمام شد .حالا بر گرید به پو شه محل نصب بازی اصلی وار آر ما گدون .حالا ورژن دوم را که دانلود کردید از حالت فشر ده خارج کنید یک پو شه دارید با عنوان ورژن دو م بازی وار آر ما گدون داخل اون چند پو شه و فایل هست تمام آنها را کپی پیس کنید داخل پو شه اصلی بازی : وار آر ما گدون .وارد بازی شوید و لذت ببر ید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6پ
سلام آقای منصوری عزیز.تا جایی من فهمیدم شما استاد بازی جنرال هستین.نقل قول:
من یک سوال داشتم.
من بازی جنرال رو با حجم 30 مگ از سایت شما دانلود کنم راحت میشه با کسایی که پچ 1.04 نصب دارند در گیم رنجر آنلاین بازی کرد ؟
برای بازی به صورت شبکه چطور ؟
مرسی
سلام دوست ن حسینی هستم آقای منصوری دیگه نمی آیند ونقل قول:
حجم جنرال در سایت ما 30 مگ نیست بلکه 380 مگه بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا بله به راحت ی می تونید بازی کنید .
بر ای بازی آنلاین هم بیاید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمز پول بازی رو کسی نداره :n03:
ولی برا من کار می کنه :n27:
در مورد این گفتم که finalbig با اینترنت دانلود منجر دانلود نمی شه گفتم
ولی برا من کار می کنه :n27:نقل قول:
ای داد بی داد چی شد؟:n04::n04::n19::n29: نمیاد لینک خرابه:n15::n03:
من finalbigرو دانلود کردم و با اون فایل تکسچر ژنرال1 رو باز کردم و یه تغییر کوچیک تو یکی از فایل های tga دادم و بعد دوباره همشو تبدیل به یه فایل big با همون اسم کردم و توی پوشه ژنرال جایگزین فایل اصلی کردم.
ولی وقتی وارد بازی میشم، هیچ چیزی تو بازی تکسچر نداره و همه چیز یه جورایی صورتی شده...
خواهش میکنم کمک کنید...
:n03::n08::n18::n15::n15:
چی رو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13:
حتما !!!!:n18: :n20: !!!!نقل قول:
من که از اون فایل هایی که باز کردم سر در نمی یارم؟ :n13: کمک می کنی؟:n18:نقل قول:
آقا جان یکی اموزش تعویض درجه یه تیم با یه تیم دیگرو بگه .
با ذکر مثال/
دوستان ورژن 4 بازی جنرال ایرانیه نیومده هنوز؟
برای اطلاعات بیشتر بیاید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
:n13:سلام . امروز تو gameranger بازی میکردم با یکی تو 10 دقیقه با یه لشگر بزرگ جمعم کرد. وقتی دیفیت شدم اومدم دیدم پولش 4 ملیون دلاره . تو 10 دقیقه بدون تقلب عمرا بشه اینکارو کرد . اخه انلاین هم که نمیشه از ترینر استفاده کرد ارور mis mach میده .کسی میدونه گرف چی کار کرده؟
از این مطمءنم که طرف تقلب کرده . میخوام یکی که اطلاع داره بگه چطوری ؟ اونم تو انلاین؟
:n13:
سلام دوستان
بازی من world builder نداره!
چطور باید تهیه کنم؟؟؟؟
سلام بر ید به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام رفقا میگم کسی نمی دونه این گیم رنجر ما چه مرگشه هیچی باز نمیکه تا حالا 100 بار دانلود کردم ولی فایه ای نداره یه راهنمایی کنید نیاز به چه بر تامه ای داره نیاز به فلش پلیر چیزی نداره ها؟:n13:
سلام به هگی:n18: اگه کسی مد جنرال خواست ما هستیما اخرین ورژن های مد های مختلف مثل کنرا008 ... . اگه خواستین بهم سربزنید :n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
غیر ممکنه:n04:
سلام رفقا جنرال باز.... یه راهنمایی خیلی بزرگ کنید که چطوری می توان جنرال زیرو را تر جمه کرد بگید تا انجام دهم نرم افزار مورد نیاز چیه یا کسی داره این کارو میکنه بگید تا کمک کنم:n23:
ببخشیدا,ولی مگه نگفتی کامل؟
پس3و4چی شدن؟:n13::n27::n13::17:
لطفا اینا رو هم بذارید.ممنونتون می شم.
ایرانی با غیرت از هویت ایر انی حمایت و پاسداری کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر می کردم که بعد از تلاشهای بیهوده اعراب در رابطه با تغییر نام خلیج فارس، دیگه اونا اقدام دیگری نکنند. چند هفته پیش كه من به اين لینک پایین رفتم و رای دادم، تقریبا 1،500،00 نفر رای داده بودند و سهم ما تقریبا بيش از 80٪ در مقابل کمتر از 20٪ بود اما امروز تعداد رای دهندهها به مرز 3،000،000 نفر رسیده ولی با تاسف فراوان سهم ما از 80٪ به 49٪ رسیده واین یک فاجعه است .... یادتون باشه که این رای گیری مربوط به کمپین 1،000،000 امضای شرکت گوگل است و نذارید که دوباره نام خلیج فارس بهنام مجهول بی هویت و جعلی ولعین خلیج ع ر ب ی تغییر پیدا کنه .. . . . ازتون خواهش ميكنم يه سر به اين لينكى كه گذاشتم بزنيد و توى امارگيرى شركت كنين. و حتما اين رو به اشترك بذاريد ...... واى بر ما كه که دیگه روزی این اعراب بخوان بر سر خلیج فارس با ما یجورایی کل بندازن .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مواظب وطنمون باشیم سارقان هویت و خاکمون شیاطین در کمینند***خون شهدا را فر اموش نکنیم اونها خون دادن و با غیر ت از وجب به وجب این خاک با خونشون دفاع کردن تو هم با یک رای حمایت کن ***
درود بر شما
من این بازی جنرال3 ارتش ایران رو چند سال پیش خریدم
اگر تیم سازنده عرضه داشت تا الان نسخه جدید رو منتشر میکرد:n21:
3 ساله فقط تبلیعات میکنن که نسخه جدید به زودی منتشر میشه
lعرضه داشته ومنتشر شدهنقل قول:
ورژن 4 رمش رو موش خورد؟نقل قول:
5 ساله دارید میگید به زودی عرضه میکنیم:n02:
سلام دوستان.چطوری می شه از هسته ای بینهایت یا دورزن هایی که از تو منطقه ی خودت بزنن تو منطقه ی دیگران استفاده کرد؟
کسی نبود؟؟؟؟؟