لیست آلبومات اشتباهه
کفتر چاهی (نفرین)
خودکشی ممنوع
لنگ کفش
متاسفم
نرگس بیمار
یه شاخه نیلوفر
+
23 تا تک آهنگ
Printable View
لیست آلبومات اشتباهه
کفتر چاهی (نفرین)
خودکشی ممنوع
لنگ کفش
متاسفم
نرگس بیمار
یه شاخه نیلوفر
+
23 تا تک آهنگ
لیست تو هم اشتباهه :دینقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نفرین ( کفتر چاهی )
خودکشی ممنوع
لنگه کفش
متاسفم
یه شاخه نیلوفر
دوستان خیلی ممنون
حدودشو فهمیدیم!
تقریبا همینهاست دیگه !
به نظر من -تو که نیستی - و -هفته های تلخ من- از همش زیباتر بود.
سلام
ببخشید من واقعا قصد توهین و مسخره کردن ندارم
ولی صدای محسن چاووشی چرا اینطوری؟صداش زشت نیست؟
بعضی ها میگن صداش غم دیده و مردونه است
آخه چه ربطی داره به غمدیدگی؟
دقت کنین تو یه تیکه هایی از بعضی آهنگاش صداش یه جوری میشه شبیه به این که نوار کاست پیچ میخوره
آهنگ ها و سبک خوندنش باحاله ولی صداش یه کم...
صداش یه کم خش و یه غم عجیبی داره
البته من شنیدم صداش را خیلی دست کاری می کنه !1نقل قول:
صداش یه کم خش و یه غم عجیبی داره
پی بردن به زیبایی صدای ماورائی محسن چاوشی خیلی سخته . . .نقل قول:
دقیقا برعکسهنقل قول:
صداش و اصلا دست کاری نمیکنه !
مصاحبش و مگه نخوندی ؟
وقتی آهنگ 10 ( دلتنگی ) رو گوش کنی به صدای استثنایی چاووشی پی میبرین .....:40:
نه عزیز مصاحبش را نخوندمنقل قول:
دقیقا برعکسه
صداش و اصلا دست کاری نمیکنه !
مصاحبش و مگه نخوندی ؟
ولی تو یه مجله خوندم که نوشته بود خیلی صداش را تغییر می ده و دست کاری می کنه
گناهش به پای همون مجله
منم موافقم شاید ما داریم خیلی تعصبی میگیم اما چیزی که هست اینه که
صدای محسن استثنایی هست وگرنه موها رو سیخ نمیکرد ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موافق نیستم ! ما تازه خیلی کمتر از اونی که صدای محسن ارزش داره میگیم ! :40:نقل قول:
تو چنگ ابرای بهار افتادم و در نمیام
چشمام و سرزنش نکن از پسشون بر نمیام
پیر شدم تو این قفس یکم بهم نفس بده
رحم و مروتت کجاست ؟ جوونی هام و پس بده
کد:http://i34.tinypic.com/33c5828.jpg
دوستان واقعا برام جالب بود.....
توی یکی از این فاروم های .......... رفته بودم....یه تاپیک باز کرده بودن با نام آیا آلبوم یه شاخه نیلوفر انتظارات رو برآورده کرده یا خیر!!!!
چند نکته جلب توجه میکرد!!
1 - یه عده کسایی که نظر دادن اومده بودن از پست های انتقادی همین تاپیک کپی برداری محض کرده بودن!!!!!!!!
2 - حدود 90% نظرشون این بود که آلبوم افتظاح بود!!!!!!!!!
3 - حدود 90% از آلبوم های دیگه ای که همرمان اومده بود بیرون خصوصا آقای ف - (البوم ظالم) خوششون اومده بود و حدود یک هفتست که دارن مدام گوش میدن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :8:
میخام بگم یک سری سایت ها و برخی فاروم ها کاملا به صورت حساب شده و برنامه ریزی شده دارن بر ضد آلبوم جدید چاووشی تبلیغات منفی میکنن! و قصدشون هم اینه که یک سری آلبوم شیش و هشتی رو بیشتر بفروشن و احیانا روی فروش بینظیر آلبوم یه شاخه نیلوفر تاثیر بزارن!!! باور کنید من برای کنجکاوی رفتم 1-2 ترک آلبوم این طرف ( ف) رو دانلود کردم که ببینم اگر واقعا خوب بود بخرمش...اما ===> :2:
آهنگسازی => در حد بسیار بسیار پایین / خوانندگی که دیکه نگو :2:
حالا یه عده آلبوم سعید شهروز رو مثال میزنن بازم این قابل قبولتره ...حداقل از موسیقی یه بویی برده..البته بماند که بعد از 1-2 بار گوش دادن خسته میشی ازش...چون واقعا ریتم ترانه ها تکراریه و حرف جدیدی برای گفتن نداره
اما واقعا بدون اغراق میگم هر ترک آلبوم یه شاخه نیلوفر در حد یک آلبومه!! آهنگسازی و تنظیم یک چیزی بالاتر از فوق العاده!!!!! خوانندگی که برای خودش یک چیز جداست در این آلبوم....چون اگر حضرت بدون اهنگ هم بخونه با اون احساس بینظری که هنگام خوندن داره جای خالیش رو پر میکنه :40::11:
آفریننقل قول:
.چون اگر حضرت بدون اهنگ هم بخونه با اون احساس بینظری که هنگام خوندن داره جای خالیش رو پر میکنه
این حس به آهنگ بستگی نداره
به صدای دیوونه کننده ی سلطانه
حالا کسی در مورده آلبوم بعدی میدونه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا بعضی افراد فقط برای خراب کردن محسن فعالیت میکنند ! اینقدر بد میگن که آدم فکر میکنه بهشون پول میدن که از محسن بد بگن ! که البته شاید این کارو هم بکنند !نقل قول:
بزار بگن مطمئنن هیچکدوم به هدفشون نمیرسن ! من خودم کاری ندارم که آلبوم چاووشی پر فروشترین بشه یا نه ! چون محسن چاووشی فقط یه دونست !
------------
------------
1 - راجع به آلبوم ظالم فرخ : چرا میگی آقای ف ؟ فرخ یکی از خواننده های مورد علاقه ی منه ! درسته آلبوم ظالمش مثل آلبومهای قبلیش نشده و ضعیف کار شده ولی بازم 2 . 3 ترک قشنگ داره یکیش همینه که تو امضام هست !
2 - شما به ریتم ترانه های سعید شهروز میگی تکراری ؟ آلبوم سعید شهروز کار بسیار قشنگ و جدیدی شده نسبت به آلبومای قبلیش !
والا نمیدونم اگر محسن چاووشی خواننده هست پس خواجه امیری خدای صوت هست دیگه
یادش بخیر سعید شهروز و شادمهر عقیلی چه برو بیایی داشتن ...
شادمهر یه دهاتی ساخت که هنوز خودشم نتونسته عینش رو بسازه...
قبلنا تعریف مردم از موسیقی و صدا یه چیز دیگه بود ...
خواجه امیری هم خواننده ی خوبیه ولی هنوز به م محسن چاووشی هم نرسیدهنقل قول:
سعید شهروز هنوزم برو بیا داره ! :27:
آهنگ دهاتی آخه اینقدر چرت بود که کسی دوست نداره عینشو بسازه :27:
واقعاً گل گفتي!نقل قول:
يادش بخير جووني هام!
چه زود گذشت.
من همون دهاتيم بوي علف ميده تنم...:37::37:
البته الان كه ديگه همه خواننده شدن.
از صداي محسن كه گذشته صداي علي عبدالمالكي هم رواني كننده است.
صدایی که فوران افکته ... مثل پیر مردایی که صداشون میلرزهنقل قول:
نوشته شده توسط hosseinmusicmaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شعری که سراسر آه و اندوهه... نه حرفی از امیده
ارزش شنیدن نداره...
حیف پول که دادم cd گرفتم ... گفتم شاید سنت شکنی کنه و چیز خوب بشه
خواننده اونه که بدون آهنگ بتونه یه دهن آواز بخونه
---
بازم 100 رحمت به صدای محسن یگانه ... با اینکه شعراش افتضاحه ولی صدای خوبی داره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این چی داره میگه !
صدای پیر مرد !
خو اصلا زات آهنگای محسن همینه
آهنگای محسن که برای جشنو سرور نیست برای حسرتو غمو ناله هست
پس شما اگه غمگین نیستید خو نمیرفتید بخرید ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
محسن یه معجزست ، فقط همین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادش بخیر ! تعریف مردم از موسیقی خیلی فرق کرده ...
منم میتونم صداشو در بیارم ، خرجش یه چوب کبریته که میچپونم تو گلوم
نقل قول:دوست من آهنگ هاي محسن چاووشي خيلي قشنگه !نقل قول:
من به حدي از آهنگش خوشم مياد كه چند وقته پيش سر آهنگ خودكشي محسن صداي ضبط رو تا انتها بردم بالا و فيوز ضبط ماشين سوخت.
چون هم باندم قوي بود و هم ضبط ولي فيوز نكشيد.
من رواني بعضي اهن گها محسنم ولي خوب اون خواننده هايي كه شما گفتين هم به نوعي جزء پايه گذار هاي موسيقي پاپ در ايران هستن و اگه اينقدر با عقيقلي بد تا نميكردن الان تو ايران ميتونستيم شاهد هنرنمائي هاي بهتري ازش باشيم.:11:
ولي خوب نميشه منكر صداي برخي ديگه از خواننده ها هم شد و اونها رو نديد
شما موسیقی رو چی تعریف میکنی ؟نقل قول:
سورنا جان چاووشی , چاووشی شد چون صداش با صدای خواننده های دیگه فرق داشت!صداش برای این ملت زخم خورده و ناامید یک معجزست!شما گلوتون رو هم پاره کنید عمرا نمیتونید اینقدر با خش و اه و نفرت بخونید!صدای چاووشی از نفرت و غم گرفته شده !چقدر میخواهید اهنگهای خوانندگانی رو با ا صدای نازک و یکسان گوش کنید!اتفاقا تمام این خواننده های امروز هستند که صداشون کامپیوتری و افکته و شاید دلیل یکسانی و شباهت صداشون همین باشه!باور کن من میتونم با اینکه تن صدام بالاست صدای خوانندگانی مانند صادقی و خواننده های گروه 7رو تقلید کنم!ولی عمرا نمیشه صدای خسته ی چاووشی رو تقلید کرد!اما تا حالا فکرشو کردی چرا خواننده ای از محبوبیت چاووشی استفاده نمیکنه و مثل اون نمیخونه؟؟؟چون صدای چاووشی (حتی به گفته ی خودش)افکتی درش نیست!شاید در بعضی اهنگها افکتهایی به کار برده ولی در این البوم در قسمتهایی از اهنگهاش که شاهده توقف اهنگ هستیم و چاووشی هنوز داره با سوز و بغض میخونه میشه متوجه این شد که صدای چاووشی طبیعیه!چقدر دوست دارم هر چه سریعتر یه مصاحبه ی تصویری یا فری استایل یا کنسرتی ازش ببینم تا ثابت بشه صدای خسته و غمگین و سوزناک چاووشی تکه!قطعه ی نرگس بیمار چشات خارق العاده است!اهنگ تو که نیستی اون قسمتیه که میگم اهنگ کم میشه و چاووشی سوزناک میخونه!
دوست عزیز چه ربطی به خراب کردن داره آخه؟ منم تو satsat عضوم تو اون تاپیک هم پست دادم پس یعنی من میخوام محسنو خراب کنم؟!!!فکرت به کلی اشتباهه!نقل قول:
شما یه بار آهنگ ( یه روز غمگین یه روز بی غم ....) اسمشو نمیدونم اونجایی که دکلمه میکنه رو با بقیه کارا مقایسه کن میبینی که وقتی میخونه صداش کلفت میشه خیلی فرق میکنه!! ولی در کل من خیلی از صداش خوشم میاد!:40:نقل قول:
دیگه اگه خواننده ای نتونه صداشو تغییر بده و کلفت و نازک کنه که خواننده نیست!!!!بیا من هم الان صدای حمیرا برات در میارم بلافاصله میزنم تو خط داریوش!!!
اِ شوخی نکن!!!!!!!!!!!!!:5:نقل قول:
منظورم کلفته غیر طبیعی بود! یکمیم منطقی باش!:46:
باور کنید در برابر آهنگای حضرت حرفی برای گفتن نداشتن!!! البته سلیقست...ولی این فرخ خان حالا من نمیدونم تاریخچش چی بوده اما آلبومش در حدی نبود که بخاد با آلبوم حضرت مقایسه بشه...(اما ممکنه بعضیا از تک و توک اهنگاش خوششون بیاد)نقل قول:
و اما در مورد سعید شهروز...
قبول کنید سبک پاپ تبدیل شده به تکرار مکررات....روزانه 10-20 آهنگ جدید رو خواننده های مختلف میخونن...هیچ نوآوری و سبک جدیدی رو ارائه نمیدن! همشون همون ریتمه..همون اهنگه و همون حسه!!! حتی همین آلبوم جدید سعید شهروز هم به همین منواله...البته به زیبایی آلبوم شکی نیست و حتی توی روزهای تاخیر آلبوم چاووشی (اون روزای خماری :20: ) من گهگداری همین آلبوم سعید شهروز رو گوش میدادم....
در کل چاووشی یعنی متفاوت و ویژه...همین آهنگ خاکستر رو یک بار دیگه گوش بدین...بیش از 3 بار ریتم و لحن و آهنگ تغییر پیدا میکنه....واقعا هرباز که ۀهنگ های حضرت رو گوش میکنم یه چیز جدید و نکته ی جالب ازش بیرون میاد...این نشون میده چقدر کار و رزحمت کشیده سر آهنگ ها...:40::40::40:
صد در صد آهنگاشون در برابر آهنگهای محسن چاووشی هیچی نیستن !نقل قول:
نظر قبلیم و دوباره میگم هنوز به م محسن چاووشی هم نرسیدن ! ( ولی عجب جمله ای گفتم ) : دی
هیچ وقت هم نمیشه با آهنگهای محسن چاووشی مقایسه کرد
ولی خوب فرخ و من قبلا آهنگاش و گوش میکردم خوشم میاد . مخصوصا آلبوم حسرت که فوق العاده بود ! :31:
البته قبول دارم این آلبومش خیلی ضعیف بود !
آلبوم سعید شهروز شعراش واقعا خوب و جدید بودن و کار نویی بود !
نقل قول:
آلبوم بعدی؟!:18:
یه 2 سال دیگه باید صبر کنی!!! یعنی باید صبر کنیم!:19:
:11:
این البوم محسن واقعا کولاک کرده
درجه بندی اهنگ ها به ترتیب:
1.عصا
2.خاکستر
3.چرا
4.هفته های تلخ من
5.یه شاخه نیلوفر
6.بغض
7.ناز
8.کجاست بگو
9.قله ی خوشبختی
10.دلتنگی
11.تو که نیستی
12.تبریک
بقیه دوستان ترتیب علاقه مندی خودشون رو بنویسند
خداييش هيچ آهنگي مثل كفتر چاهي نشنيدم هنوز از محسن،حتي تو آلبوم جديدش كه محشره
اينم ليست بنده
1.هفته های تلخ من
2.قله ی خوشبختی
3.کجاست بگو
4.دلتنگی
5.یه شاخه نیلوفر
6.بغض
7.ناز
8.عصا
9.چرا
10.خاکستر
11.تو که نیستی
12.تبریک
اینم لیست من :
1 - یه شاخه نیلوفر/ کجاست بگو / تبریک/ چرا/ قله خوشبختی/ هفته های تلخ من / خاکستر/ ناز/ تو که نیستی/ دلتنگی/ بغض/ عصا
همشون در رتبه اول قرار دارن . یکی از یکی قشنگ تر .
آلبوم خداست
از آلبوم های قبلی هم خیلی خیلی قوی تر کار شده
عالی
هر چی بگم کم گفتم
تایید میشه ...نقل قول:
همشون در رتبه اول قرار دارن . یکی از یکی قشنگ تر .
آلبوم خداست
از آلبوم های قبلی هم خیلی خیلی قوی تر کار شده
عالی
هر چی بگم کم گفتم
قبل از این که آلبوم جدیدش بیاد , همیشه با خودم می گفتم این همه آدم دارن برای اومدن آلبومش ثانیه شماری می کنن .
اگه یه موقعی آلبومش نتونه رضایت کننده باشه (!) , چه قد از طرفداراش کم میشن ؟! !
اگه البومش بد از آب در میومد , خیلی واسش بد میشد !
این همه انتظار ..............
ولی با این آلبومی که داده , کاملا رضایت همه رو جلب کرده
اینجاست که میشه دوسش داشت
میشه طرفدارش بود
و میشه آهنگاشو با میل گوش داد
دمش گرم ...
اینم لیست من:
1 - هفته های تلخ من - خاکستر - تو که نیستی - دلتنگی - عصا
2 - یه شاخه نیلوفر - کجاست بگو - قله خوشبختی - ناز - بغض
3 - تبریک - چرا
آقا من یه چی می گم نریزید سرم لطفآ
من مدتیه دارم کامنتاتون رو می خونم و می دونم که طرفدارای دو آتیشه محسن چاوشی هستید . باید بدونید که خود منم طرفدار شدیدش هستم ولی اگه راستش رو بخواید من با این آلبوم اونطوری که می شد ارتباط برقرار نکردم به غیر از 5 6 تا آهنگ . به نظر من این آهنگ یه شاخه نیلوفر اصلآ قشنگ نیست . احساس می کنم اکثر بچه های گل اینجا دارند از روی احساس نظر می دند . نظر من اینه که آلبوم محسن یگانه قشنگ تر از چاوشی بود . تو اون آلبوم واقعآ همه چی در حد عالی بود
در هر صورت من نظرم رو گفتم و باز هم می گم من خودم از طرفدارای خونین چاوشی هستم و تا الآن 3 تا آلبومش رو اورجینال گرفتم ولی این آلبوم به نظر من اصلآ در حد کارای قبلیه چاوشی نبود .