نقل قول:
پس چرا تو عکس بیشتر تم ها که تو حالت flip open هست تعداد و نوع آیکون ها عوض شده؟؟؟؟؟؟
برای رفع مشکل inbox برنامه ای وجود نداره؟؟؟؟؟؟
با آپدیت کردن حل نمیشه؟؟؟؟؟
Printable View
نقل قول:
پس چرا تو عکس بیشتر تم ها که تو حالت flip open هست تعداد و نوع آیکون ها عوض شده؟؟؟؟؟؟
برای رفع مشکل inbox برنامه ای وجود نداره؟؟؟؟؟؟
با آپدیت کردن حل نمیشه؟؟؟؟؟
سلامنقل قول:
با اجازه مدیریت
جواب سوال شماره 4شما رو با اجازه مدیران بنده میدهم.
شما با یک نرم افزار مدیریت همچون اکسپلور با این بخشC/system/Data/data program وارد بشوید
وآنجا فایلprogram.data البته به جای program نام برنامه مورد نظر را پیدا و پاک کنید. و بعد گوشی رو یک با ریست کنید.
البته این ترفند فقط برای برنامه های تریال هست.
موفق باشید
با سلام خدمت دوستان عزیز:11:
این مطلب از سایت uiq3.ir
می خواستم ببینم این چیزی که اینجا نوشته صحت داره یا نه؟
سوني اريكسون P990 تلويزيوندار ميشود
روزنامه فناوران اطلاعات
از اين پس كاربران سوني اريكسون P990 ميتوانند با يك نرمافزار كاربردي از طريق گوشي خود به تماشاي تلويزيون بپردازند.دارندگان سوني اريكسون P990 ميتوانند فيلمهاي محلي مورد علاقه خود را از طريق گوشي تلفن همراه خود در هر كجاي دنيا تماشا كنند.
نرمافزار كاربردي Location Free، ساخت شركت سوني، فيلمهاي تلويزيون را از تلويزيونهاي خانگي به دستگاههايي مانند گوشي P990 انتقال ميدهد و همچنين امكان ديدن پخشهاي زنده تلويزيون و جلو/ عقب كردن برنامههاي ضبط شده را به كاربر ميدهد.
استيو واكر (Steve Walker) مدير ارشد بازاريابي سوني اريكسون ميگويد: با استفاده از نرمافزار Location Free ديگر كاربران مجبور به ماندن در خانه، براي ديدن برنامههاي تلويزيوني مورد علاقه خود نيستند. سوني اريكسون P990 با صفحه نمايش لمسي 8/2 اينچي خود بهترين وسيله براي نشان دادن برنامههاي تلويزيوني است. P990 يك گوشي هوشمند با كارايي بالاست كه با استفاده از تكنولوژي پرسرعت انتقال داده، امكان ديدن تصاوير با كيفيت بالا را به كاربر ميدهد.
روش انجام كار بدين منوال است كه نرمافزار Location Free از يك پايگاه اصلي در سوني يا اينترنت براي انتقال محتوا از خانه به P990 استفاده ميكند. پايگاه اصلي Location Free در سوني يا به شبكه خانگي موجود متصل ميشود يا يك لينك بيسيم (Wireless) به وسايل مرتبط به اينترنت پهن باند مانند سيستم پلي استيشن، نوتبوك يا كامپيوترهاي شخصي ايجاد ميكند. هنگامي كه كاربر در خارج از خانه است، فقط كافي است با P990 به پايگاه اصلي (Base Station) متصل شود و به تماشاي تلويزيون بنشيند. همچنين كاربر حق انتخاب نوع ارتباط با پايگاه اصلي (Base Station) را دارد كه ميتواند از طريق اينترنت يا استفاده از ارتباطات بيسيم wi-fi hotspot باشد. از ديگر امكانات اين نرمافزار، انتقال محتوا از هر دستگاه متصل به پايگاه اصلي (Base Station) سوني به P990 است. در اين صورت با استفاده از دوربين ضبط و پخش تصاوير كه به پايگاه اصلي سوني متصل است، ميتوانيد دوستان و خانواده را زماني كه در كنارشان نيستيد، ببيند. اين نرمافزار در كارت حافظه P990 قابل ذخيره است و همچنين كاربران ميتوانند از پايگاه اينترنتيآن را دانلود كنند.کد:www.sonyericsson.com/support
راستی یکی از دوستان تو انجمن uiq3 ادعا کرده بود که روی p990 هم میشه ویندوز موبایل نصب کرد و فقط 35000 تومان خرج داره :18:
سلام...
دوستان آیا برای استفاده از گوشی هایی مثل P990 یا P1 که لمسی هستن اگه بجای قلم از دست استفاده کنیم مشکلی پیش میاد؟
مشكلي پيش نمياد فقط lcd كثيف ميشه يا شايد هم اگه از ناخن استفاده كني ممكنه رو LCD خش بيفته البته من زياد از دست(ناخون) استفاده ميكنم و تا الان هم مشكلي پيش نيومده.نقل قول:
در ضمن مي توني از برچسب هايي كه ميشه اونا رو lcd چسبوند استفاده كني كه با اين كار ديگه راحت ميشي.
ممنونم دوست من...
اگه قسمت باشه P1 میگیرم...لذت خاصی داره لمسی بودن گوشی و البته امیدوارم خسته کننده نباشه...
آقا ميشه اسپيكر 990 را تقويت كرد؟اگه ميشه چقدر خرج داره و تا چه حدي بالا ميره؟كسي اينجا اين كارو كرده اگه كردين براي گوشيتون تو مدت طولاني مشكلي پيش نيومده؟ مرسي از لطفتون
یکی از دوستان اسپیکر گوشی p990 روعوض کرده بود با یک اسپیکر 15 تومنی و صداش خیلی زیاد شده بود اگر نزدیک گوش میگرفتی کر میشدی:18:نقل قول:
ولی شاید رو مصرف باتری تاثیر بزاره و صداش هم زیاد باکیفیت نیست.
نقل قول:
عزیز این کاری گفتی روی بیشتر گوشیها میشه ولی باید حتما اپراتور موبایل 3G باشه تا کار کنه .
البته باید اینترنت هم داشته باشی .
پيشنهاد ميكنم p990i بگيرينقل قول:
ممنونم دوست من...
اگه قسمت باشه P1 میگیرم...لذت خاصی داره لمسی بودن گوشی و البته امیدوارم خسته کننده نباشه...
این هم امکان داره چون فقط باید سیستم عامل داشته باشی تا کار کنه ولیاینا همش منوط به اونه که سیستم عامل سخت افزار رو ساپورت کنه .نقل قول:
من خ.دم یه بار رو گوشی لینوکس نصب کردم که از ویندوز خیلی بهتره ولی ! دیگه تاچ پد گوشیکار نمیکرد .
نقل قول:
هیچکی نیست جواب بده؟؟؟؟؟؟:19:
آدرس اونجا رو میزاری؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
نه برنامه ای نداریم و با آپ هم درست نمیشهنقل قول:
نه Lovemt جان...
P1 بهتر...کاملا بررسی کردم...
اون عکسی که دیدی، مربوط به M600 بوده... قبلا هم در این باره توضیح داده بودم.نقل قول:
آدرسشو نمی دونم .شرمنده:11:نقل قول:
از راهنمایی هاتون ممنون:11:نقل قول:
کلا فرق p1 و p990 سه مورده ودر بقیه امکانات عین همدیگننقل قول:
1-p1 دوربینش 3.15
2-حافظه ی مموری کارت. بیشتر از p990 است
3-کیفیت صداش 72 کانال است
شاید بشه گفت یکمی هم جمع وجور تره
و همچنین در Ram که دوبرابر p990 هست...مشکلات p990 رو نداره ضمن اینکه صفحه p1,0.1 اینچ کوچکتر...
از p990 هم ابعادش خیلی بهتر.در کل p1 به نظر بهتر میاد...
ولی به نظر من قیمت این گوشی خیلی بالاستنقل قول:
400 هزار تومن اختلاف قیمت به خاطر همین چندتا امکانات اضافه شده ؟؟؟؟:18:
دیگه حالا کاریش میشه کرد ؟ !!!!
همینه که هست . مشکل اینجاست ما ایرانیها به داشتن اختیار عادت نداریم . لااقل قیمتش بالاست که نتونیم بخریم . اگه پایین بود دوباره همه گیج میشدن که بخرم؟ نخرم ؟ حالا چی کار کنم؟ چرا قیمتش بالاس ؟ چرا اومده پایین ؟
با این حرف شما کاملا موافقم :20:نقل قول:
دوستان سلامنقل قول:
متاپکس عزیز من یه سری تم از اون سایت بالایی که گفتی دان کردم خواستم بدونم این تمها تریال هستن؟؟
آخه امروز گوشی یه خورده قاتی کرد نمی دونم چش بود چند بار ری استارت شد صفحه رو سفید کرد وقتی فلیپ باز می کردی باز به حالت بسته می موند
آخرش format internal disk کردمش
با تشکر
قیمت P1 در شیراز به 550 هم رسیده...خیلی اختلاف قیمت ندارن...
عزیز تم که دیگه تریال نداره .نقل قول:
اون قاطی کردن هم مال نرم افزار گوشیه . آپدیت کردی ؟ اگه نکردیبکن که دیگه این طوری نشه .
دوستان سلام
امیر جان حاضرم گوشی همینجور بمونه ولی آپش نکنم می ترسم یعنی خیلی می ترسم که خراب آپ کنم گوشی یه طوریش به ولش کن همین جوری راضیم خیلی هم راضیم
می دونی آپ کردن چقدر طول میکشه با دایل آپ من ابن همه وقت برا نشستن و آپ کردن ندارم
راه و روش آپ هم بلد نیستم یعنی تا حالا چند جا دیدم برا گوشی های مختلف و حاضر نشدم بخونم چون لازم نداشتم و برا گوشی من نبود
جالا شما یه جایی که توضیح داده باشه برا 990 بگو برام شاید یه روز وقت پیدا کردم
[quote=mohsen-catalan;1508321]سلام گوشی p990 من یه مشکل با update شدن داره من تمام مراحل رو طی میکنم ولی موقعی مرحله update به داونلود فایلها به کامپیوتر میرسه داونلود رو کامل نمیکنه و تو وسط می ایسته درصد دانلود هم متغیره میخواستم بدونم دلیلش چیه در ضمن من بیش از 10 بار داونلود کردم ولی تا آخر نمیره تا 95 درصد هم رفته و واستاده در ضمن من با adsl کانکتم . برای کسی این مشکل بوجود نیومده خیلی ممنون میشم اگه جوابه منو بدین
خیلی ممنون از دوستانی که کمک کردن من یه جایی شنیده بودم که میگفتن چون گوشیت چینیه update نمشه
فکر میکنین این دلیله درستیه
از دوستان کسی نیست جوابه سوال منو بده من فکر کنم این مشکل برا خیلی ها اتفاق افتاده باشه
سلام، يه p990 همين امروز خريدم، يكي از رفيقام برام پيكچر مسيج زد اما .قتي خواستم ببينمش اين پيغامو بهم داد و نشونم نداد: No Support
كلا پيكچر مسيج نشونم نميده!
نه ! picture message نمی گیره برای من هم نشد :41:نقل قول:
عزیز تا اونجایی که من دیدم تا وقتی که تمام فایلها روی کامپیوتر دانلود نشمه هیچ فایلی روی گوشی ریخته نمیشه و از این بابت خیالت راحت .نقل قول:
با دایل آپ 7 ساعت میشه . خوب برو یه کافینت و در عرض 1.5 ساعت درست میشه . اخرش هم 1000 تومن بیشتر ندادی.
[QUOTE=mohsen-catalan;1529572]منم داشتمنقل قول:
باید وقتی میبینی که دیتا نمیاد یه سایتی رو باز کنی که کانکشن قطع نشه . راهش همینه اخه سرعتت کمه .
همین
سلام، يه p990 همين امروز خريدم، يكي از رفيقام برام پيكچر مسيج زد اما .قتي خواستم ببينمش اين پيغامو بهم داد و نشونم نداد: No Support
كلا پيكچر مسيج نشونم نميده!
سلام
من با p990 وقتی توی نور خورشید و محیط های باز عکس میگیرم گوشی بعد از گرفتن عکس در حالت working گیر میکنه و بایددوربینو ببندم.
خاموش روشنم کردم درست نشد.
میشه بگید ایراد از چیه؟
سلام من میخواهم یه p990 بخرم از کجا بفهمم اصله
کدومش بهتره؟
چینی فرانسوی
چه وسایلی داخل جعبش هست؟
agha man emrooz ye 990 gereftam che joori mishe theme az cumputer rikht too gooshi?
مثل بقیه فایل ها . با رمریدر یا کابل بریز بعد نصبش کن . همیننقل قول:
بازم سوال تکرارینقل قول:
دوست عزیز حتما میدونی که قیمت این گوشی خیلی پایین اومده و با گارانتی سیتادل 350 تومن میتونی بخری . اینجوری دیگه خیالت هم راحته
من شنیدم اکثر چینی ها کند هستند و زیاد هنگ و ریست میشننقل قول:
بعد هم قیمت گوشی بدون گارانتی 275 تومانه می ارزه 75 تومان برای گارانتی(فرانسه با 2 سال گارانتی پارس تل هم 283 گیر میاد ولی من آنقدر که فرانسوی بودنش برام مهمه گارانتی مهم نیست)
دوستان کسی نمی دونه چطوری می شه فهمید اصله؟
من k750 دارم میخواهم اینو بخرم به خاطر اینترنت(به عنوان مودم بیسیم برای لب تاب)
قابلیت wifi در دسترسی به اینترنت تاثیر داره
اگر دوستان در مورد نحوه اتصال به اینترنت مطلبی، پستی سراغ دارن لطفا راهنماییم کنن