چونكه شما n73رو با 810 يكي دونسته بوديد ماهم خواستيم بي حساب بشيم!نقل قول:
Printable View
چونكه شما n73رو با 810 يكي دونسته بوديد ماهم خواستيم بي حساب بشيم!نقل قول:
زرشك 810 كه از k800هم بهتر ميگيره!نقل قول:
تا وقتی که این بروبچ K800 باز متوجه نشن که N73 قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست همین دردسرها رو داره ...
به اين ميگن عكس پوستري! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اين رو توي هواي ابري گرفتم نور محيط خيلي كم بود! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
n73 و لنز كارل زايس!
نبود؟؟؟؟؟
سامان جان شما وقت کردی یه نگاه به نتیجه نظر سنجی بندازی بد نیست !نقل قول:
حالا اگر کا800 ی ها (مثل خودم) یه مقدار تنبل هستن شما دیگه سو استفاده نکن عزیزم ! :46: :11:
سلام
ببخشید که پای 810 رو وسط کشیدم
ولی خداوکیلی کیفیت 810 رو دیدید
خداییش از این عکس کیفیتش بهتر نبود :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خداییش گفتم
این عکس آبروی ن73 رو برده
یه چند تا عکس با ک800 میزارم
در مورد اون 200 تومنی ه هم هم خودم و هم Rjoun گفتیم که حالت داکیومنت ک800 اینجوریه
لطفآ تاحالا با ک800 کار نکردید نظر ندید
دوستات واقعا بعضي از شما ها نظرهايي از روي تعصب مي دهيد !
من نميدونم اين وسط دبليو 810 چيه اوردينش تو نظراتتون !
اسم تاپيك رو كه ميدونيد ..... بعدشم بعد از اين همه بحث صفحه پست عكس باز نفهميديد بابا اين دو تا ان 73 و كا 800 تقريبا در مورد دوربينشون با هم برابرند و هي نگيد يكي از يكي بهتره !
جالبه يكي اومده ميگه دبليو 810 با ان 73 برابره يكي مياد ميگه ان 90 صعيف تر از دبليو 810 آخه چرا خالي ميبنديد ( در مورد دبليو 810 فقط گفتم اين توضيح رو بدم مگر نه اينجا جاي بحث دوربين هاي 2 مگ نيست كه ) !
چقدر اعتماد به نفس دارید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
تا وقتی که این بروبچ K800 باز متوجه نشن که N73 قابل مقایسه با هیچ گوشی نیست همین دردسرها رو داره ...
آرش جان درست میگیدنقل قول:
دوستات واقعا بعضي از شما ها نظرهايي از روي تعصب مي دهيد !
من نميدونم اين وسط دبليو 810 چيه اوردينش تو نظراتتون !
اسم تاپيك رو كه ميدونيد ..... بعدشم بعد از اين همه بحث صفحه پست عكس باز نفهميديد بابا اين دو تا ان 73 و كا 800 تقريبا در مورد دوربينشون با هم برابرند و هي نگيد يكي از يكي بهتره !
جالبه يكي اومده ميگه دبليو 810 با ان 73 برابره يكي مياد ميگه ان 90 صعيف تر از دبليو 810 آخه چرا خالي ميبنديد ( در مورد دبليو 810 فقط گفتم اين توضيح رو بدم مگر نه اينجا جاي بحث دوربين هاي 2 مگ نيست كه ) !
منم عذر خواهی کردم ولی خداییش کیفیت رو کف کردین (سونی ه دیگه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزيزم از شما ديگه انتظار رو ندارم اين حرفارو بزنيد !نقل قول:
عكس گرفتن با دوربين .... مگر فقط از گل گرفتن حالت فوكوس ، ماكرو هست !؟