سلام دوستان من امروز خریدم گفتن تا 6 راه میوفته الانم ساعت نزدیک نه هست هنوز چراغش قرمزه چی کار کنم
Printable View
سلام دوستان من امروز خریدم گفتن تا 6 راه میوفته الانم ساعت نزدیک نه هست هنوز چراغش قرمزه چی کار کنم
انتظار به پایان رسید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کسی میدونه چجوری آنلاک میشه؟
نقل قول:
اون لینک و اون فیلم بیشتر شبیه تبلیغ کردن سایت تون بود تا انلاک شدن اون مودم !!!:n01:
لطفا راه انلاک رو ارائه بدید یا اگر هم نمی خواهید راهش رو بگید حداقل بیشتر توضیح بدید، وگرنه فیلم گرفتن اون شکلی زیاد سخت نیست برای جذب کردن و تبلیغ سایت
نمیدونم دققیا منظورتون از تبلیغ چی هست چون بنده پست تبلیغ و فروش در انجمن دارم و نیازی به این لینک نبود بیشتر قصدم این بود کسایی که تو چند پست قبلی با لحن مسخره ای ، پست منو ریپلی میکردن و ازم درخواست مدرک میکردن که اینکارو کردم البته شاید بشه فیلم اینو با یه روشهایی درست کردم ولی این مورد در مدل fd-m60 صدق نمیکنه میتونی تاپیک اون مدل هم چک کنید و اگر شما تونستی به صورت حقه ای هم همچین کلکی سوار کنید برای مدل fd-m60 بنده یک مودم انلاک شده به شما رایگان میدمنقل قول:
ببین دوست عزیز این جور فیلم ها همشون جنبه تبلیغ داره مگر اینکه اون شخص بیاد به صورت فنی و تخصصی صحبت کنه ،نقل قول:
لازم هم نیست روشت رو بگی( چون میدونم اگر واقعا اینکار رو کرده باشی هم نمیگی ) فقط به جای اون فیلم 4 خط توضیح از نحوه کارت بده تا بشه حرفتون رو باور کرد ! همین !
تبریک میگم جناب حسین نژاد موفق باشیدنقل قول:
ببینید دوست عزیز روش کلی رو نمیتونم بگم چون براش هم هزینه کردم هم وقت گذاشتم در کل بگم فرویمور رو پچ کردم و کد انلاک روی از طریق مهندسی معکوس تغییر دادمنقل قول:
دوست عزیز 4g همراه اول روش کار میکنه؟ مال خود ایرانسل چطور؟ 4g/td-lteنقل قول:
هزینشو هم خصوصی کنید ممنون
خوب هزینه اش چقد می شه اگه بخوام مودم آنلاک بشه؟نقل قول: