از همه بسته هاش میتونی عکس بذاری لطفا؟وهمچنین سرعتت چقدره داداشنقل قول:
Printable View
از همه بسته هاش میتونی عکس بذاری لطفا؟وهمچنین سرعتت چقدره داداشنقل قول:
سلام : من در منطقه روستای برات آباد ( حد فاصل فریمان و نصر آباد ) از سیم کارت های وب استفاده می کنم با مودم b612 آنلاک . حقیقتا سرعت و ثباتش از همراه اول و ایرانسل بهتره.
سلام : من در منطقه روستای برات آباد ( حد فاصل فریمان و نصر آباد ) از سیم کارت های وب استفاده می کنم با مودم b612 آنلاک . حقیقتا سرعت و ثباتش از همراه اول و ایرانسل بهتره.
4G های وب رومینگ روی شبکه ایرانسل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من تو منطقه روستایی شبکه دستی رو می گردم یک گزینه میاد RAT IR_MCI LTE .اما در حالت اتوماتیک گوشی فقط 3G کار می کنه .کسی اطلاع داره این همراه اول هست یا مبین نت؟و میشه ازش استفاده کرد؟
ممنون
الان دو هفته هست من سیمکارت رو سفارش دادم. تحویل هم دادن به پست در پیگیری مرسوله پستی قید شده تحویل گیرنده شده ولی معلوم نیست کجاست.:eh:
الان دو هفته هست من سیمکارت رو سفارش دادم. تحویل هم دادن به پست در پیگیری مرسوله پستی قید شده تحویل گیرنده شده ولی معلوم نیست کجاست.
سامانه پاسخگویی به شکایات و درخواستهانقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این سامانه برو و شکایت رو واضح و محترمانه مطرح کن و پیگیرش باش _ تا الان هم خیلی صبر کردی زودتر از این باید پیگیرش میبودی
سلام ، سایت کاریزنو هم تا چند روز دیگه راه اندازی میشه.با توجه به فاصله شما تا سایت وضعیت پوششتون کامل میشهنقل قول:
سلام ، سایت کاریزنو هم تا چند روز دیگه راه اندازی میشه.با توجه به فاصله شما تا سایت وضعیت پوششتون کامل میشهنقل قول: