-
هشدار رائول به پورتيوو
---------------------------------
رائول گونسالس بلانكو كاپيتان رئال مادريد به خاوير پورتيوو هشدار داد که دست از تلاش براي ترك رئال مادريد بردارد.
پورتيوو كه از چندين باشگاه معتبر جهان پيشنهاد رسميدريافت كرده، نميخواهد در رئال مادريد بماند. در اين بين ايتالياييها جدي ترين مشتري او هستند.
رائول در اين خصوص گفت: دپورتيوو بايد بداند نيمكت نشيني در رئال مادريد بسيار با ارزش تر از بازي در سري A ايتاليا است و نبايد بهاين همه هوادار خود پاسخ منفي بدهد. اين رئال مادريد است كه او را به فوتبال جهان معرفي كرده و بهتر است وي قدر تمامياين توجه و اختصاص دادن امكانات را بداند
-
كاسياس: مذاكرهاي با مقامات نداشتهام
--------------------------------------------------
ايكر كاسياس دروازه بان سرشناس رئال مادريد تأكيد كرد، در اين مدت هيچ مذاكرهاي بين وي و مقامات رئال مادريد براي تمديد قرارداد وجود نداشته است.
كاسياس در اين خصوص گفت: مسلم است مسؤولان رئال مادريد در پي آن هستند كه من قراردادم را تمديد كنم، اما هنوز هيچ مذاكرهاي بين وكيلم با آنها صورت نگرفته است. من نگران چيزي نيستم و هميشه گفتهام كه باشگاه مرا ميخواهد و اين يك ارتباط دوطرفه است. اطمينان دارم كه بزودي با رئال مادريد وارد مذاكره خواهم شد، اما شايعات مبتني بر تمديد قرارداد خود را قوياً تكذيب ميكنم. هيچ پيشنهادي نيز از باشگاههاي ديگر دريافت نكردهام ولي باز هم تكرار ميكنم كه ميخواهم در رئال مادريد بماند
-
منبعه این اخبار روزنامه ی پاس جوان بود
-
منبعه این اخبار روزنامه ی پاسه جوان بود
-
سلام دوستان اومدم تا بگم آقا خبر ورزشی نخرید چون من یک صفحه از این روزنامه رو دیدم که بهتون قول می دم کذب محض
شما هم ببینید می فهمید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
جام جم
زندي: جواد به لاترن بيا
مصطفي دنيزلي زير بار انتقال جواد نکونام به کايزرسلاترن نمي رود و مي خواهد اين ستاره ملي پوش را هر طور که شده براي ليگ قهرمانان آسيا حفظ کند.
در اين شرايط نه تلاشهاي سران کايزرسلاترن که قول جذب نکونام را داده اند کارساز خواهد بود و نه توصيه برادرانه فريدون زندي ، بازيکن اين تيم که از نکونام خواسته است به تيم کايزرسلاترن برود. اين توصيه زندي که از قول او در روزنامه فوکوس آلمان به چاپ رسيده ، شايد بتواند در راه انتقال نکونام به لاترن کارساز باشد.نکونام يکي از بازيکنان بي حاشيه و تواناي پاس و تيم ملي فوتبال ايران است و منطقي است اگر مسوولان کايزرسلاترن اين همه براي انتقال او به تيم خود اصرار داشته باشند.بازيکن خط مياني تيم ملي ايران توانايي بازي در چند سيستم را دارد و با تيمي که مجيد جلالي در ليگ برتر فصل قبل شرکت داده بود و همين طور تيمي که مصطفي دنيزلي براي مرحله يک چهارم نهايي ليگ قرمانان آسيا مهيا کرده کاملا سازگار است. بايد ديد در جنگ دنيزلي با کايزرسلاترن کدام يک پيروز خواهند شد
-
دادگاه قربانيان آزادي ، باز هم تعويق
به خانواده قربانيان حادثه ورزشگاه آزادي که به مجتمع قضايي شهيد قدوسي مراجعه کرده بودند ، گفته شد براي برگزاري دادگاه رسيدگي به اين حادثه 13 مهر تعيين وقت شده است.
اين ، يعني طولاني شدن انتظار خانواده هاي داغديده اي که تا همين الان هم از روند رسيدگي به پرونده ناراضي اند. هنوز احضاريه اي براي برگزاري دادگاه در روز 13 مهر به دست خانواده هاي قربانيان نرسيده است.
-
سنسي:
كاسانو مي خواهد در رم بماند
-------------------------------------
بعد از اظهارات لاپو الكان نايب رئيس کارخانه فيات در رابطه با آنتونيو كاسانو، روزلا سنسي بلافاصله اعلام كرد که اين مهاجم جوان، رم را ترك نخواهد كرد.
الكان اذعان داشته بود كه يوونتوس در سال 2006 مي تواند كاسانو را پس از اتمام قراردادش به صورت مجاني به خدمت بگيرد، اما دختر رئيس باشگاه جالوروسي تاكيد كرد که اين بازيكن تصميم دارد قرارداد جديدي را با رم به ثبت برساند.
وي گفت: "در حال حاضر درهاي فروش رم بسته شده است و ما فقط به دنبال بازيكنان مورد نياز هستيم. پيشنهاد جديدي را به كاسانو داديم كه خيلي اهميت دارد. من به آنتونيو اعتماد دارم و مطمئن هستم در اين شرايط وي قصد ترك رم را ندارد. ما به او نياز داريم و مي خواهيم با تركيبي فوق العاده فصل جديد را آغاز كنيم.
-
نيبت با مراكش خداحافظي كرد
-------------------------------------
نورالدين نيبت مدافع مراکشي تاتنهام بازنشستگي خود را از فوتبال ملي اعلام كرد.
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، اين بازيكن 35 ساله با تيم ملي مراكش خداحافظي كرد تا تمام تمركز خود را بر فوتبال باشگاهي و در كنار تاتنهام قرار دهد.
نيبت در گفت و گويي با تلويزيون مراكش اظهار داشت: "براي اتخاذ اين تصميم مدت ها فكر كردم و احساس كردم حالا زمان خداحافظي با تيم ملي است و وقت آن فرا رسيده كه فوتبال حرفه اي خود را وقف باشگاهم تاتنهام نمايم.
-
منچيني: اتفاقي رخ نداده است
--------------------------------------
پس از شكست اينتر در جام تروفئو مورتي، روبرتو منچيني از عملكرد بازيكنانش ابراز ناراضايتي نکرد!
به گزارش گروه فوتبال جهان ايپنا، منچيني پس از شكست گفت: "اين مهم است كه هيچ كدام از بازيكنان ما بد كار نكردند و ما بايد اين را باور كنيم كه اتفاقي رخ نداده و ما چيزي را از دست نداده ايم."
مربي نراتزوري در ادامه به سيستم و تاكتيك تيمي اينتر اشاره کرد و گفت: "اينتر در اين ديدار دو يار جديد خود به نام هاي لوئيس فيگو و والتر ساموئل را براي نخستين بار در تركيب خود مي ديد که حضور اين دو تاحدودي روش کار ما را تغيير داد