سلام. دوست عزیز همچین گزینه ای توی منوی تیوی بنده نیست!!نقل قول:
البته هنوز اپدیتش نکردم و ورژنش 2.223 هست.
چرا همچین گزینه ای نیست؟
Printable View
سلام. دوست عزیز همچین گزینه ای توی منوی تیوی بنده نیست!!نقل قول:
البته هنوز اپدیتش نکردم و ورژنش 2.223 هست.
چرا همچین گزینه ای نیست؟
راستش من الان به منوی w800b دسترسی ندارمنقل قول:
تنظیمات تصویر را خوب جست و جو کنید
امکان نداره نباشه
بگردید حتما پیداش میکنید
ممنون بابت راهنمایینقل قول:
اما تمام منو ها رو گشتم و متاسفانه چیزی ندیدم
خواهش میکنمنقل قول:
دوست عزیز ابتدا کلید HOME را فشار دهید
سپس مسیر زیر را دقیقا طی کنید
select Settings ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) > Display > Picture > Motionflow
اگر نبود وارد Advanced Setting شوید و با دقت تنظیماتش را بگردید
نقل قول:
دوست عزیز همچین گزینه ای وجود نداره!!
فقط یه گزینه به نام LED MOTION MODE هست که حالت off , on داره که وقتی ON میکنم تصویر شروع به لرزش میکنه که البته این گزینه توی اکثر تیوی ها مثل سامسونگ و ال جی هم وجود داره!
نقل قول:نقل قول:
جالب هست امروز منوی یک تیوی 800A رو چک کردم این گزینه وجود داشت اما توی 800B نیست!!
نمیدونم شاید ورژن نرم افزاریش قدیمی هست و با اپدیت به منو اضافه میشه یا اینکه اصلا این گزینه توی این مدل وجود نداره!!
از دوستان کسی 800B نداره؟
من w800b آپگرید شده دارم در مسیرنقل قول:
select Settings ( ) > Display > Picture > Motionflow تنظیمات وجود دارد
البته گزینه the desired o ption ندارد چند گزینه دیگر دارد مثل خاموش، واضح، وضوح بیشتر، سینمای واقعی، استاندارد، حرکت سریع قاب ها و یکنواخت دارد.
سپاس دوست عزیزنقل قول:
پس مشکل نبود گزینه، اپدیت نبودن دستگاه هست
جالب هست من با اخرین اپدیت تیوی رو اپدیت کردم اما باز هم این گزینه توی تنظیمات تصویر نیست!!
مشکل از چی میتونه باشه؟
اپدیت هم از این سایت گرفتم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم عکس منوی دستگاه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه مورد دیگه هم متوجه شدم ، توی 800A توی قسمت تنظیمات سه بعدی یک گزینه به نام شبیه سازی سه بعدی یا simulatie 3D وجود داره که این مورد توی تیوی 800B بنده نیست!!
ایا ممکن هست که تیوی بنده تقلبی باشه؟ یا اینکه نرم افزار دیگه ای باید روش ریخته شه!!؟