همین کمان رایانست دیگه گفت نداریم
Printable View
همین کمان رایانست دیگه گفت نداریم
نقل قول:نقل قول:نقل قول:من سه تا نمایندگی پاساژ ایران رو که پرسیدم هفته پیش، دوتاشون داشتن ... باید بگردی و از روی "یه نمایندگی نداشت پس دیگه وجود خارجی نداره" قضاوت نکن ...نقل قول:
من مگه کفتم وجود خارجی نداره شما اصلا دیدی من این حرفو بزنم میگم اون نمیایندگیه نداره
متوجه منظورت شدم رفیق ... راستی من امروز پاساژ ایران رو هم چک کردم این مدل ex35 همچنان موجود بود ...نقل قول:
من یه دونه هدفون (از اینا که بزرگه نه اونایی که تو گوش میره) خریدم ، ولی وقتی به پلیرم وصل می کنم باید صداشو 12-13 درجه بیشتر کنم تا مثل ep-830 کرتیو با درجه خیلی کمتر شه ، می خواستم بدونم مشکل از هدفونه ؟
و اینکه این طوری باتری پلیرم زودتر تموم میشه با توجه به اینکه صدا ،همون صدای قبلیه یعنی بلندتر نشده ولی درجه صدای پلیر 12 درجه بیشتر شده ؟
ممنونم
مدل هدفونت چیه؟نقل قول:
همین چند وقت پیش هم صحبتش بود که هیچ ربطی به باتری نداره.
نمیشه با in-ear مقایسه کرد. اونایی که تو گوش میرن چون صدا رو مستقیم و با کمترین فاصله میفرستن (یا شاید بشه گفت پمپاژ میکنن!) داخل گوش به نظر بلندتر میان. همین مساله در مورد bass هم صادقه. in-ear ها بیسشون خیلی قوی نیست ولی چون داخل گوش بیس میدن بیشتر به نظر میاد.
مدلش سونیهنقل قول:
ببخشید اگر سوالم آماتوریه من اطلاعاتم کافی نیست ،مگه هر چی درجه صدا رو بیشتر کنیم پلیر صدا رو بیشتر تقویت نمی کنه ؟! پس باتری باید زود تر تموم شه !!
نقل قول:نقل قول:در واقع هم حرف شما درسته و هم حرف دوستمون ، از یکسو اگه قرار باشه in ear ها (تو-گوشی ها) رو با سایزهای بزرگتر (مثل این سونی شما) مقایسه کنیم ، طبیعیه که در یه level صدای معین ، in ear بلندتر به گوش بیاد چون همونطور که دوستمون گفت صدا با سهولت بیشتر/مزاحمت کمتر به گوش شما می رسه ...نقل قول:
اما از سوی دیگه حرف شما هم درسته ، چون در این حالت طبیعتاً شما برای رسیدن به سطح صدای مشابه in ear مجبوری وقتی از اون سونی استفاده می کنی صدا رو زیاد کنی که به معنای مصرف بیشتر باتریه ... بنابراین اطلاعات شما درسته ، صرفاً بستگی به زاویه بحث داره ...
این وسط یه نکته سومی هم هست : هدفونهای جمع و جورتری مثل همین 830 امپدانس پایین دارن (16 اهم در این مورد خاص)؛ این یعنی به قول معروف "راحت تر صداشون درمیاد" ... هدفونهای بزرگتر که گاهاً امپدانس بالا دارن (که می تونه تا صدها اهم بره) نیاز به انرژی بیشتر دارن و طبیعیه که باید صدا رو زیاد کنی تا صدای اینا در بیاد و این یعنی باتری بیشتری مصرف میشه ... (البته من نمی دونم دقیقاً مدل سونی شما چیه تا این فرضیه تایید یا رد بشه)
درسته. من فکر کردم منظورشون تفاوت هدفون فول سایز و in ear با یه ولووم معینه.نقل قول:
آقا چند روز یش تو پایتخت یه هدفون Cresyn C750E دیدم به قیمت 45 تومن (یعنی همون مفت) شدیدا وسوسه شدم بگیرمش(البته بعد از اینکه اون آقا مهربونه نماینده sennheiser هدفون 450 تومنیشو بهم پیشنهاد داد!!:18:)، شما نظر تون چیه؟ ندیدم کسی اصلا در مورد کارای cresyn اینجا چیزی بگه..