دس دس نکن اگه بااین قیمت میتونه بگیره که خیلی عالیه درحالت معمول اول که بیادحدوددومیل قیمتشه ولی تا دی به این قیمتی که شماگفتی بعیدمیدونم برسه.نقل قول:
قیمت بازیهای تاپش هم 300 ومعمولی 200خواهدبود.
Printable View
دس دس نکن اگه بااین قیمت میتونه بگیره که خیلی عالیه درحالت معمول اول که بیادحدوددومیل قیمتشه ولی تا دی به این قیمتی که شماگفتی بعیدمیدونم برسه.نقل قول:
بروبچ کسی یه مغازه خوب که بازی اوریجینال هم بفروشه هم تعویض کنه میشناسه؟ قیمتشم خوب باشه. نزدیکای شهرآرا هم باشه.نقل قول:
اره کسی تو تهران همچین فروشگاهی میشناسه ؟؟ خیلی وقته از بازار کنسولها دور بودم ولی ps4 چشممو گرفته ^^ و دنبال فروشگاه خوب میگردم/ :n16:
پولش هست که خود کنسول رو بگیرم همین الان ولی هنوز دو دلم که بازی هاش رو کجای دلم بزارمنقل قول:
دس دس نکن اگه بااین قیمت میتونه بگیره که خیلی عالیه درحالت معمول اول که بیادحدوددومیل قیمتشه ولی تا دی به این قیمتی که شماگفتی بعیدمیدونم برسه.
اخه من ادم تنوع طلبی هستم و نمیتونم چند وقت یه بازی رو انجام بدم:n09::n15:
......................................
این فروشگاه تو پاساژ نخل اهواز هستش
ادم منصفی هم هستش و تو خوزستان خیلی ها میشناسنش
بهم گفت میتونی بازی هم تعوضی بکنی ولی شاید مثه قدیم با 5-10 نشه و تا 40-50 هم بره
واقعا نمیدونم چه کار باید کرد با این اوضاع
........................
قیمت یه PC واسه گیم هم 5 میل میشه :n04::n28:
بازي انلاين رو تا ٥ سالم بازي كني خسته نميشي
من از فروشگاه نميگيرم از سايتا سفارش ميدم تو سايتا ميفروشم يا تعويض ميكنم
جايي كلا بلد نيستم
چقدر خوب :n09:آدرس سایته رو میدی؟:n29:نقل قول:
دوستان فقط یه نکته ای رو ذکر کنم،اینجا تاپیک اخبار هستش..............
در ضمن،کلا توی هیچ تاپیکی این صحبت های شما آزاد نیست،یا تو پ.خ کاراتون رو انجام بدید یا توی پروفایل،رعایت کنید./
یا علی./
مقایسه وضوح تصویر و فریم ریت و جزئیات BF4 روی کنسولهای نسل بعد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت معتبر digitalfoundry اولین مقایسه بازی BF4 روی کنسولهای نسل بعدی را انجام داد.متاسفانه خبری از زولوشن 1080 روی هیچ کدام از کنسولهای X1 و PS4 نیست اما خبرها حاکی از برتری PS4 نسبت به X1 است هر چند که هنوز هیچی قطعی نیست.
رزولوشن نسخه PS4 برابر 900*1600 هست و نسخه X1 برابر 720*1280
فریم ریت نسخه PS4 بهتره
AA توی نسخه PS4 بهتره و Image Quality خیلی بهتری داره
شفافیت و رنگ آمیزی در نسخه X1 بهتره
DF هم توی مقاله ـش این رو گفته :
Jack Frages نیز در این مورد در تویتش میگوید:نقل قول:
On the merits of what we've seen so far, Battlefield 4 is already set to be a formidable launch window effort from DICE. Our observations so far reveal a clear gap in fidelity between PC and PS4, and again to Xbox One, but sub-pixel break-up aside, based on what we've seen so far, the Microsoft console manages to hold up despite the undeniable, quantifiably worse metrics in terms of both resolution and frame-rate
اینم یک تصویر Gif مقایسه ای :
VideoGamer نیز در این مورد می گوید:
و اما چندین تصویر مقایسه ای که بهتر است خودتون ببینید و قضاوت کنید:نقل قول:
Battlefield 4 on PlayStation 4 looks stunning, with DICE clearly utilising the console’s additional firepower to yield a superior image quality on Sony’s machine. Images are pin-sharp, appearing to run at a native 1080p and fluid 60 frames per second. But while the Xbox One version effortlessly maintains the same frame-rate, the image quality is perceptibly worse, sporting a softer, jaggier look that carries all the hallmarks of a game upscaling from a sub full-HD resolution
PS4:
Xbox one:
برای اطلاعات بیشتر مقاله یویو گیمر رو بخونید:
----------------------
نظر من: در مورد این اخبار فعلا هیچ نظری ندارم و اگر واقعا نسخه ای Xbox one این بازی که این نقد و مقایسه ها روش انجام شده همون نسخه نهایی باشه واقعا مایکروسافت خیلی در این مورد ضربه می بینه چون خیلی ضایع هستش بیای بازی رو با 720p بدی بیرون یعنی همون رزولوشن کنسول قدیمی و کهنه Xbox 360 . اما شخصا خوش بین هستم و نیمه پر لیوان رو میبینم و معتقدم یا این نسخه نهایی نبوده و یا اینکه سازندگان BF4 نتونستن از نهایت قدرت X1 استفاده کنند.من بعضی تصاویر هم میبینم توش PS4 خیلی ضعیف تر از X1 هستش.
Infinity Ward تایید کرد که Call of Duty: Ghosts روی ps4 رزلوشن بالاتری از xbox one داره.
رزلوشن نسخه ps4: 1080p
رزلوشن نسخه xbox one : 720p