مربی ایرانی ایول دمت گرم
بچه ها به نظر شما 2014 این بازی کی میاد اگه دیر میاد همین 2013 رو بخرم
Printable View
مربی ایرانی ایول دمت گرم
بچه ها به نظر شما 2014 این بازی کی میاد اگه دیر میاد همین 2013 رو بخرم
سلام دويت من.خوش اومدي.٣ ماه ديگه حدودا مياد و تا كركشم بياد فك كنم يه ٩ ماهي طول بكشه.همين ١٣ رو هم بچه كمتر از يه ماهه در بازي مكنننقل قول:
معمولا Football Manager برای تعطیلات اخر سال میلادی عرضه میشه یعنی 6 ماه دیگه ولی اینبار زودتر کرک میشه مثل ac2 بود که اولش کرک نمیشد بعد راحت کرک شد.نقل قول:
چطوری میشه از fmrte 2013 ادیتور استفاده کرد ؟ کمک کنین
دوست خوب من...بهت توصیه میکنم زیاد استفاده نکن چون هیچ لذتی نداره...اما بازی رو که نصب کردی برنامه رو هم نصب کن و استفاده کن...من تو ورژن های 7 8 سال قبل استفاده می کردم واسه اضافه کردن دیتا بیس به سابقه باشگاهی برخی بازیکنان((چون خبرنگار فوتبال هستم واقعا خوره ی اطلاعات سابق بازیکنان هستم))....
کدوم باشگاه ها خوبن مثلا قرض ندارن و پول نسبتا خوبی دارن نمیخوام بزرگ باشن؟
استاندارد لیژ چطوره ؟
میگم یکی بچه ها اومد گفت یک 6 - 7 فصلی رفته.
شما چجوری دارین به این سرعت پیش میرین؟ من حدود 2 ماهه هنوز فصل اول هم تموم نشده!!! تازه دارم به آخرای فصل نزدیک میشم.
نقل قول:
من بازی رو ارجینال خریدم و فصل چهارمم هست.3 ماه زودتر از بچه ها شروع کردم بازیو...هر روز هم بین 3 تا 5 بازی انجام میدم با حالت comprensive
من بعد از دوسال که تو اینتر بودم یه اسکودتو یه لیگ اروپا و یه جام حذفی آوردمو تیمو دادم دست مورینیو و رفتم تازه میخوام با تیم کویینز پارک رنجرز شروع کنم
پل اسکولز دستیارم هستش.کریستین چیوو و دژان استانکویچ هم کادر مدیریتی
الان شما سال چندمت هستی کلا تو این ورژن؟