سلام بر همگی.
من زیادی تازه کارم میخاستم بدونم راهی هست که بازی های جاوا رو تو ppc اجرا کرد؟
Printable View
سلام بر همگی.
من زیادی تازه کارم میخاستم بدونم راهی هست که بازی های جاوا رو تو ppc اجرا کرد؟
با سلام مي خوام بدونم تا حالا كسي با وايرلس كار كرده.. چند روز پيش جمينم رو بردم مجتمع پايتخت
كه وايرلس رايگان داره ولي نتونستم از اينترنت استفاده كنم..! مرسي
من qtek s200 دارم مشکل داشت و no service شده بود همه contact ها پاک شده بود برنامه phone اصلا اجرا نمیشد
hard reset کردمش ولی بالا نمی یاد روی align screen گیر کرده و خارج نمیشه نمیدونم چکار کنم لطفا کمک کنید
لطفا یه نفر کمک کنه من گوشیم qtek s200 پس از هارد ریست رفته رو align screen و خارج نمیشه دوباره هم ریست می کنم فایده ای نداره چطوری می شه از این align screen خارج شد هر چقدر tap می زنم + این ور اون ور می ره و تموم هم نمیشه خلاصه گوشیمون کلا تعطیل شده لطفا اگه کسی راهشو بلده راهنمائی کنه
ممنونم
برو بچ به نظر شما با 1000000 تومن چه پاکت پی سی ای بگیرم نمیدونم jasjar . jamin . kjam . everex , .... لطفا راهنمایی کنید ممنون
در مورد اینکه با jasjar میشه به اینترنت وصل شد یا نه اگه اطلاعاتی دارید بدید لطفا """گ""گگگ""گگگ""گگ"گ
اینم یه سایت انگلیسی برای برو بچز
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سایت در مورده پاکت پی سی
اینم یه سایت دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستی من از این به بعد معرفی سایتهای مربوط به ppc رو به عهده میگیرم امیدوارم راضی بشید نظر بدید تا بازم سایت بزارم بیش از 1000 تا سایت دارم فقط باید نظر بدید تا بزارم
دیگه از aminzikzak خبری نیست تاپیکو ول کرد به امونه خدا بابا بیمعرفتی نکن امین جان یه دستی به سر روی این تاپیک بکش یسننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننننننننننننننننننننننننن ننن