آمار های جالب ازدواج و طلاق !
اولا که باید بی تعارف بگم که نسبت ازدواج به طلاق در کشور داره کاهش پیدا میکنه یعنی به زبان ریاضی مخرج این کسر یعنی طلاق داره زیاد میشه و صورتش یعنی ازدواج کم ، که خودتون میدونید اصلا به پول و اقتصاد و این حرفا ربط نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به همشهری های آذری خودم تبریک میگم که
و نسبت ازدواج به طلاقشون هم از همه بیشتره و نشون دادند زلزله هم تکونشون نمیده
! البته اگه یکم دقیق تر نگاه کنیم میبینیم که این درصد برمیگرده به فرهنگ آذری ها اونم همون فرهنگ لباس سفید و خونه ی بخت و این حرفاست که به نظر من که آذری هستم توی آذری ها بیشتر از خود فارسی زبان ها جا واکرده پس نباید گفت طلاق نمیگیرن بلکه باید گفت طلاق عاطفی میگیرن و در آمار هم خب زیاد نشون داده نمیشه !
که بعضی آمار هاش رو نگاه کردم اینجوری شدم
منظورم همون ازدواجهاییه که از به هیچ وجه سنشون به هم نمیاد ! درضمن اگه خوب نگاه کنید میبینید که میزان ازدواج دخترهای جوان با مردهای سن بالا خیلی خیلی خیلی بیشتر از میزان ازدواج مردهای جوان با زن های سن بالاست ، که با دیدن اون میفهمید ازدواج اصلا به پول ربط نداره
اما میرسیم به باحال ترین قسمت آمار ها که همین که وارد
میشید جلوی چشم هاتون ظاهر میشه ،آمار ازدواج و طلاق در نقاط روستایی و شهری هستش، که اگه خودتون نسبت ازدواج به طلاق رو حساب بکنید میبینید که روستایی ها یازده و شهری ها پنج هستش ، یعنی تقریبا میشه گفت شهری ها دوبرابر طلاق دارند یا از دید دیگه میشه گفت نصف روستایی ها ازدواج دارند که گفتن دلایل و بررسیش رو به عهده ی خودتون میسپارم !
به پایان آمد این آمار دادن های من ولی قسمت خیلی زیادی از این حکایت در
منتظر شماست که سری بزنید به آمارهای کشورتون ببینید که در چه وضعیتی به سر میبره ، امیدوارم لذت ببرید