گواردیولا در اولین مصاحبه رسمی اش به عنوان سرمربی بایرن چه گفت؟
مراسم معارف پپ گواردیولا سرمربی جدید بایرن مونیخ عصر روز گذشته در دفتر این باشگاه واقع در 'زابنراشتراسه' برگزار شد.
به گزارش قدس آنلاین مرد اسپانیایی که به نظر در این ماه ها حسابی به زبان آلمانی مسلط شده پس از خوش بش با خبرنگاران به سوالات حاضران پاسخ داد که مشروح آنرا می خوانید:
* از تیم جدیدتان در زمین چه خواسته هایی دارید؟
من دوست دارم بازیکنانم هجومی کار کنند.از این سبک لذت می برم. این ایده فوتبالی من است: حمله
* تفاوت بین بایرن و بارسا، همان 7گل است؟ تمایلی به جذب برخی از بازیکنان بارسا برای بایرن ندارید؟
فکر نمی کنم که تفاوت دو تیم درحد 7 بر صفر باشد. ولی بایرن تیم برتر میدان در آن بازی بود. من به بازیکنان احترام می گذارم. بازیکنان به این خاطر که گواردیولا اینجاست، از بارسا به بایرن نمی آیند. اگر بازیکنی از بارسلونا جدا شود، به این خاطر است که باشگاه می خواهد او را بفروشد یا او می خواهد دقایق بیشتری بازی کند.
* در اولین سال حضورتان در بارسا انقلاب به پا کردید. در بایرن چه خواهید کرد؟
من نظر رومنیگه و سامر را نمی دانم ولی به نظر من وقتی یک تیم 4 جام قهرمانی به دست می آورد، نیاز کمی به تغییر دارد و این تیم، تیم خوبی است. این نظر من است.
* بعد از اتمام قرارداد هاینکس، تماسی با او داشته اید؟
نه هنوز با هاینکس صحبت نکرده ام. امیدوارم که به زودی او را ببینم. چون خیلی خوب است که نظر او را داشته باشم. من برای کارهایی که او، نه تنها در سال گذشته بلکه در طول کارنامه ورزشی اش انجام داده، احترام زیادی قائلم. من نتوانستم زودتر بیایم .چون استاد زبان آلمانی ام طرفدار دورتموند بود و به من اجازه نمی داد
* در این تیم چه چیزهایی را عوض می کنید؟
زبان آلمانی من آنقدرها خوب نیست. ولی سعی می کنم که سطح بالای تیم یوپ هاینکس را حفظ کنم. بعد از آن هر سرمربی ایده ها و دیدگاه های خاص خودش را نسبت به فوتبال دارد. ولی چیزهای محدودی را تغییر خواهیم داد.
* با توقعات ایجاد شده چه خواهید کرد؟
کمی عصبی هستم ولی ما در مورد بایرن مونیخ صحبت می کنیم. تیمی که سال گذشته تمام جام ها را فتح کرده و این طبیعی است که سطح توقعات خیلی بالایی وجود دارد. در بارسلونا هم ما تمام جام ها را فتح کرده بودیم و این سطح توقعات طبیعی است. من آماده ام. این یک چالش بزرگ پیش روی من است. دوران حضورم در بارسا فوق العاده بود ولی من به یک چالش جدید نیاز داشتم و بایرن این فرصت را دراختیار من قرارداد. مطمئنم که تمام هواداران بایرن همچنان با غرور بازیهای تیم را دنبال خواهند کرد.
* آیا روی ماریو گومز حساب باز می کنید؟
فکر می کنم که این سوالی است که باید از ماریو گومز پرسیده شود. او بازیکن بایرن است و من با او مثل بقیه رفتار می کنم (رومنیگه وارد بحث شده و اعلام می کند که ماریو گومز در اولین جلسه تمرینی بایرن مونیخ شرکت خواهد کرد؛ هرچند که چیزی درمورد انتقال او به تیمی دیگر نمی گوید)
* در بایرن از چه سبکی استفاده خواهید کرد؟
بازیکنان بایرن مونیخ با بارسلونا متفاوت هستند. من باید با این بازیکنان تطبیق پیدا کنم. درمورد سیستم فرقی نمی کند. مهم این است که تحرک بالایی داشته باشد.
* از تیم های پایه ای بایرن بازدید کرده اید؟
در طول 4ماه گذشته یک فرد مورد اطمینان من به مونیخ آمد و از نزدیک عملکرد تیم اصلی را زیر نظر داشت؛ او اطلاعاتی را دراختیار من قرار داد و وقتی کار را شروع کنیم، درک خواهیم کرد که شرایط به چه ترتیب است و از نزدیک عملکرد تیم پایه ای را دنبال کرده و در مورد اینکه کدام بازیکنان سطح کافی برای حضور درتیم اصلی را دارند صحبت خواهیم کرد.
* چه چیزی بایرن را خاص و ویژه نموده؟
تاریخ این باشگاه. باشگاه های معدودی در سرتاسر دنیا هستند که اینقدر خاص و ویژه باشند. بایرن یکی از این تیمهاست.چون وقتی به تو زنگ می زنند، حضور در اینجا برای تو افتخار بزرگی است. به همین خاطر هم تصمیم گرفتم که به اینجا بیایم؛ به خاطر تاریخ بایرن، بازیکنان تیم وتمام چیزهایی که نماینده این تیم هستند.