فروم همیگشی من ، p30world ...
سلام
بذارید اول از آدمین های فعال و آگاه فروم تشکر کنم
نه فقط بابت ارتقا ورژن vb ،
نه فقط به خاطر اپ to دیت بودنشون ،
نه فقط برای ارزش گذاشتن به اشکالات دوستان ،
نه فقط برای مهم بودنمون واسشون ،
که برای این بستر بی نظیری که فراهم کردن و من و همه شما ، چندین ساله توش دوستان و «آدم» های خوبی رو پیدا کردیم . مشکلاتون حل شد . سوادمون رفت بالا . همدم پیدا کردیم ! محبت دیدیم . محبت کردیم و ... . به همین دلایل بی شمار ، بی نهایت ممنون و سپاسگذارم Meisam و Sina عزیز ...
ماینورلد همیشه قدردان این زحمتهای شماس ... :11:
--------------------------------------------
راستی ، باورش شاید سخت باشه ولی باید بگم با تجربه بیش از ده فروم ، هیچ قالبی رو به اندازه قالب قبلی p30world دوس نداشتم . طوری که تو فرومای دیگه همش تعریفش رو میکردم . شاید باورتون نشه ولی این حس رو شخصا پیدا کردم و احدی حتی یک بار تعریف این قالب رو واسم نکرد که منم به خاطر حرف اون دوسِش داشته باشم . هیچ وقت پستیم ندیدم که بگه قالب زیباس و من به خاطر حرف اون پست ، دیونه قالب قبلی شم . میخوام بهتون بگم شخصا و بی هیچ پیش داوری و شنیدن نظر قبلی ، من قالب قبلی رو شدیدا دوس داشتم . فکرم میکنم خیلیا مثل من این تجربه رو داشته باشن . واسه همین تقاضا میکنم سعی کنید قالب حاضر رو نه مشابه قالب پیشین (که باهاش عمق وجود p30world رو میشناخیم) که دقیقا اونو برگردونین به ما ! خواهش میکنم آدمین عزیز ...
این درخواستای بیشمار به خاطر جوگیری ، اپیدمی ، فاز و حس "دورو برهم بودن" نیست . واقعا ما تکتکمون خواهان این تغییر اساسی قالب هستیم .
مچکرم ...