به هرحال از هیچی بهتره
باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ؛ لا اقل اینجوری شبا میشه 2 گیگ دانلود کرد.
Printable View
به هرحال از هیچی بهتره
باید بین بد و بدتر انتخاب کرد ؛ لا اقل اینجوری شبا میشه 2 گیگ دانلود کرد.
خب منم که adsl دارم اما 6 گیگ دانلود با 2 گیگ دانلود هیچ فرقی نداره چون هردوش کمه و هیچی نمیشه دانلود کردنقل قول:
اما برا من ایرانسل هم ارزون تره هم دیرتر تموم میشه ..اما adsl مال من تاحالا رکوزد 2 هفته بوده و هیچوقت نشده که 1 ماهه تموم بشه
حالا نسل سوم بیاد ببینیم ایراسل نامحدود میذاره یا نه؟
میگم این اینترنت ماهواره ای چجوریاس؟ از adsl بهتر نیست؟ تاحالا نشنیده بودم ..یه سرچ بزنم ببینم چجوریاس
اره ...اینکه خوبه درش شکی نیسنقل قول:
اما من یکی که انقد پول ندارم یهو 350 تومن اونم بخاطر اینترنت پیاده بشم ..
اگه ماهانه ها رایگان داشت خیلی خوب میشد ..
ولش کن زیاد دنبالش نگردنقل قول:
:n16:
اما قطعا از adsl بهتره حداقل نامحدوده و سرعتم بالا
خیلی از بچه ها تو نت اصلا اسمشم نشنیدن و نمیدونن چیه
بنظرم بهترین کار اینه که آدم هرچندوقت یکبار سرویس های نوظهور رو توی شهر پیدا کنه چون اوایل شون خوب سرعت میدن
یه دوستم که نمایندگی آسیاتِک رو هم داره بهم پیشنهادش کرد.اصرار داشت که ما وقتی ip پر بشه دیگه یوزر نمی گیریم و پهنای باند دیگه پایین نمیاد بلایی که الان به جون مخابرات گرگان افتاده و شاید در آینده بدتر بشه.
مثلا همین سرویس 1مگ من, سه ماه پیش با سرعت 220kb شبا سرعت میداد ولی الان شبا بین 10 تا30 میره و روی ip داخل حداکثر تا 130kb میره.
اره نامردا شب از سرور خارجی که اصلا نمیشه دانلود کردنقل قول:
همه یا به 195 اعتراض کنید (یلی موثره این شماره)یا زنگ بزنید 2020نصف شب و اعتراض کنید
دیشب از سرور خارجی فکر کنم سرعت 13 بود که قطع کردم اما رو سرور ایران به من 190 میداد
با سلام
سوالی داشتم ممنون میشم جواب بدین
برای کار وبگردی و دانلود هر از چند گاه چه سرعت و تعرفه ای رو پیشنهاد میدین این مودم رایگان و قرارداد یکساله کدوم گزینه ها بهتره مودماشون چیه و ارزششو داره؟
آیا مودم wifi وجود داره که سیم کارت ایرانسل بخوره برای استفاده از gprs استفاده کرد؟ کذوم مدلاش ممنون میشم کمک کنید خیلی ضروریه
البته چند منطوره باشه هم کابل بخوره و هم سیمکارت ایرانسل و هم وای فای شر کنه همچین چیزی وجود داره؟
سلامنقل قول:
شما برین تو این سایت bpg-co.ir اونجا رو تعرفه کلیک کنین و خودتون ببینین ...
واسه دانلود شبانه تعرفه کمتر از 1 مگ باشه سرعتش بدرد نمیخوره ...مودم هم دقیق نمیدونم اما فک کنم تی پی لینک میدن که حدود 70-80 قیمتشه ...
کلا با این قیمتای نجومی اگه پول دارین همون یکساله و 1 مگ رو بگیرین خوبه ..
تو نت که گشتم آره همچین چیزی هست ...مودم سیم کارت خور وایرلس که با باتری کار میکنه ...تو اینترنت سرچ کنین براتون میاره ..اگه تو شهر پیدا نکردین میتونین از اینترنت سفارش بدین پستی براتون میفرستن ..پولشو هم به مامور پست میدین ..خیلی شیک
ولی در کل روی سرعت اینترنت ایراسل حساب باز نکن ...adsl خیلی بهتره. ..فقط چون حجمیه یکم هزینه هاش بیشتره که باز از ایرانسل ارزونتره ...
یهو سوتو کور شد این پیج :D
بیاین بگین بحرفیم :n02:
از سرور داخلی شبی 3.5 گیگ میشه گرفت