نقل قول:
سلام و ممنون اما من نفهمیدم الان این ورودی hdmi ال ای دی من درست است یا نه
مثلا من ps3 یا apple tv رو به هر کدوم از این 4 تا ورودی hdmi که وصل میکنم پیغام no signal می ده
Printable View
نقل قول:
سلام و ممنون اما من نفهمیدم الان این ورودی hdmi ال ای دی من درست است یا نه
مثلا من ps3 یا apple tv رو به هر کدوم از این 4 تا ورودی hdmi که وصل میکنم پیغام no signal می ده
سلام به دوستان
من یه ال ای دی سامسونگ توی عسلویه دیدم مدل eh5003 جلبیش اینجاست که 39 اینچ هستش
کسی نمیدونه که این مدل تقلبی هستش یا واقعا در همچین ابعادی همچین مدلی رو سامسونگ زده؟
قیمت هم میگه 1530000
احتمالا مونتاژ امارت یا مالزی هست چون تو ایران نه مدل با این نام هست نه با چنین سایزی.نقل قول:
عجب!!! یعنی امارات هم تلویزیون مونتاژ می کنه ؟نقل قول:
این اپتیکال به قرمز و سفید اگر باشه مشکلی نیست گرون باشه چون سینما از نظر کیفیت خیلی خوبه و یک سینما نجات پیدا میکنهنقل قول:
فقط مشکل اینجاست که همچین کابلی هست یا نه . اینکه واقعا می تونه این تبدیل به درستی انجام بده
کابل نیست تبدیل هست (DAC) چون دیجیتال باید به آنالوگ تبدیل بشه. مثل اینا:نقل قول:
از روی کنجکاوی سینما چه مدلی هست؟کد:http://www.amazon.com/Menotek-Analog-Audio-Digital-Converter/dp/B0045UWXB0
http://www.amazon.com/Digital-to-Analog-Audio-Converter/dp/B002KY4SQ6
دوست عزیزنقل قول:
بله چنین مدلی هست این مدل سفارش امارات که میتوان از سایت امارات فریمور آن راهم دانلود کرد
اینم سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان چطور میتونم تحت شبکه هارد متصل به تی وی رو تو پی سی ببینم ؟
تی وی هم 6980 هست
دوست عزیزنقل قول:
تلویزیون ورودی دارد نه خورجی یعنی که شما می توانید به آن دستگاه برای پخش وصل کنید نه اینکه دستگاهی به آن وصل کنید و آن را از طریقه کامپیوتر تماشا کنید در حقیقت تلویزیون شما یک مانیتور است که می شود به آن موبایل- لب تاپ- دوربین - فلش مموری - هارد- و در بعضی از مدلها یعنی سری 7 به بعد پرینتر- سینما خانگی و غیره را برای پخش و نمایش در تلویزیون به آن وصل نمایید.
دوست گرامی شما احتمالا متوجه منظور من نشدید !!!!نقل قول:
بنده حافظه تمام دستگاه های تحت شبکه رو میتونم تو قسمت نتورک ببینم مثل گوشی لبتاپ ----- و ... منظورم این بود که برای جابه جای فایل بین پی سی و هارد متصل به تی وی نیاز به جدا کردن هارد از تلوزیون نباشه و بشه تحت شبکه فایل ها رو جا به حا کرد یعنی هارد تی وی رو شیر کنم
فکر نکنم خیلی چیز عجیبی باشه !!! البته با برنامه SAMSUNG PC Share Manager میتونم این کار رو بکنم اما سرعتش جالب نیست