سلام
206 صندوقدار وی8 و وی 9 صفر الان چنده ؟
ممنون
Printable View
سلام
206 صندوقدار وی8 و وی 9 صفر الان چنده ؟
ممنون
206 sd v8 صفر:24000000نقل قول:
206sd v9 صفر:31500000
سلام به همه دوستان و صاحب نظران...تصمیم به تعویض ماشینم گرفتم نظرم روی 207 و lifan 620 و mvm 530 و mvm315 و پارس اتوماته...البته من اکثرا صفر میخرم...چون حوصله تعمیرگاه رفتن ندارم سالی یکبار عوض میکنم که از دردسر تعمیر و اینا راحت باشم..پس میخوام ماشین اصلا اذیتم نکنه..الانم بین ماشین های اتومات و ماشین دنده ای یکم مردد شدم به نظرتون کدوم بگیرم؟؟
اگه زحمتی نیست دوستان یک راهنمایی در مورد انتخاب ماشین کنن که پرشیا اتومات بگیرم یا mvm 530 یا لیفان 620؟
ماشین الانم البته 206 تیپ 2( از ماشینهای 207 و a315 mvm هم خوشم میاد ولی نمیدونم کدوم انتخاب درست تر و بهتره),فضای ماشینم اصلا واسم اهمیتی نداره,ولی بین این ماشینها گیج شدم کدام انتخاب کنم(اینم بگم ماشین باز هستم و سالی یکبار ماشین عوض میکنم)الانم بین اینا موندم کدوم بخرم که هم افت قیمت نکنه هم اینکه راحت فروخته بشه هم اینکه اذیتم نکنه..بودجمم در حدود 26 میلیون تومنه..
دوستان بازم ممنونم از راهنمایتون..منتظر نظرات خوبتان هستم..فقط خواهشن اینکه تعصبی نظر ندهید و با منطق و دلیل نظر بدید..:40:
سلام.نقل قول:
دوست من شما چند تا خودرو معرفی کردین اما ملاک هاتون رو دقیق ذکر نکردین همچنین سقف بودجه ای که
برای خرید خودرو در نظر گرفتین چقدر هست؟
انتخاب بین اتوماتیک و دنده ای امروزه خودرو با دنده اتوماتیک پیشنهاد میش به این دلیل که
رانندگی راحت و روان و لذت بخش هست و فشار کمی به بدن میاد اما خوب اگر اهل شتاب گیری و معکوس کشیدن های دائمی هستین دنده ای
بیشتر به درد میخوره.
ملاک های خودتون رو مشخص کنید.
سلام. L90 اتوماتیک از کجا میتوانم پیدا کنم؟ چون چند جا و تو روزنامه پیدا نکردم! اصلا این L90 حدود قیمتش چنده؟ اتوماتیک دارد؟ خوب هست؟ قیمتش چنده؟ نمیخواهم کلی تو نوبت کارخانه باشم . چون به نظرم تاریخ تحویل کارخانه اصلا قابل اعتماد نیست. این نظر درسته؟
توی این حدود قیمت ( L90 اتومات )چه ماشین اتوماتیکی میتوانم بگیرم؟
پراید اتومات داره؟ خوب هست؟
نظرتون راحع به ورنا اتوماتیک سفید سال 87 با حدود 80 هزار کارکرد چیه؟لطفا اگر میتوانید حدود قیمتش را هم بفرمایید. البته درش خوردگی زیاد داره. اما تصادف شدید نداشته و فقط در حد تصادف تو شهر و سبک بوده
لطفا به همه سوالاتم جواب بدهید. ممنون
سلام .حیر دوست عزیز ال90 اتوماتیک الان توی بازار و شرکت موجود نیست و قراره که در بهمن ماه امسال پیش فروش بشه.نقل قول:
قیمتش الان مشخص نیست.
حدود قیمتش مشخص نیست ولی طبیعتا باید دروبر 25میلیون باشه.206 تیپ 6 اتوماتیک و پارس لتوماتیک هم میتونید انتخاب کنید ,اولی33000000 دومی 250000000
پراید اتومات خیلی کم وجود داره که توی سالهای 83 و 84 برای جانبازان تولید شد.
البته توی تهران یه نمایندگی میشناسم که پراید رو اتوماتیک میکنن.اگر خواستید پخ بدید.
متشکرم. میشود راجع به اون ورنا اتومات سفید هم توضیح دهید؟ حدود قیمتش چنده؟ میترسم به خرج افتاده باشد نه وقت تعمیرگاه را دارم نه حوصله اش را ! شنیدم تو این حدود کارکرد باید توربین و پولوسش عوض بشه.نقل قول:
امانمیدانم اصلا این را بگیرم یا بروم سراغ گزینه های دیگه! نمیدانم حدود قیمتش چنده؟ این ماشین یکی از آشناها است. کسی قیمت دارد؟
راجع به L90 که اتومات نداره مطمئن هستید؟ کس دیگه خبری دارد؟ شنیده بودم اتومات دارد.
سلام دوستان عزیزم,ممنونم از بابت پاسخگویتون..ملاک خاصی ندارم برای تنوع میخوام عوض منم و ملاکام مشخصه از ماشین اونم اینکه قیمتش افت نکنه زیاد و اینکه اذیتم نکنه..سقف قیمتم که گفتم حدود 26 میلیونه و اینکه کمی هم از ماشینهایی که داشتم واستون نوشتم و تجربیاتم گفتم,حالا اگه میشه راهنمایی کنید منو..نقل قول:
عرض کنم خدمتتون ماشین قبلیم ال نود بود خیلی راضی بودم ولی مشکل جوش آوردن داره و اینکه بعد از دوسال که از صفرش بگذره همینطوری توی سرما و گرما جوش میاره(این مورد فقط در النود من نبود و دو تا دیگه از دوستامم که با من صفر خریدن هنوزم همین مشکل دارن و تعمیرکاراشم اصلا بلد نیستن درست کنن هم نمایندگی بردم هم بهترین تعمیرکارام تازه الانم که به قیمتش اصلا نمیرزه این ماشین با این قیافه 20 میلیون خیلی واسش زیاده هرچند که بگم خیلی مقاومه)
با دوستان تعمیرکارم که صحبت کردم نظرشون روی لیفان 620 بود چون تا حدودی قطعات ماشینهای دیگر بهش میخوره (البته مدل موتور 1600) و وقتی راجع به mvm 530 ازشون سوال کردم گفتن تا بحال هیچ کس نیاورده که درست کنن,توی کلوپ هودارهای mvm رفتم کسانیکه ماشین داشتن از ماشین راضی بودن ولی از مدیران خودرو بسیار ناراضی بابت خدمات دهی بسیار افتضاحش..
به سرم زد که یک ماشین اتومات بخرم که کمی توی ترافیک تهران راحت باشم ولی مدلهای اتومات 206 و 207 رسیده به مرز 30 میلیون که اونم به نظرم سنگینه..
در نتیجه آخر به پرشیا اتومات رسیدم که قیمتش باز قابل قبوله که متاسفانه بازار دست دومش زیاد تعریفی نداره..
حالا میخوام بدونم با این اوصاف چی بخرم؟؟
و اینکه mvm دارین که ازش تعریف میکنید یا شما هم مثل من توی خیابون دیدین این ماشینو خوشتون اومده؟؟؟
بازم از دوستان عزیزم یک دنیا تشکر میکنم که وقت میزارن و جواب میدن..
در مورد فنی ورنا و محدوده قیمتیش اطلاعات زیادی ندارم .نقل قول:
بله در مورد ال90 این جیزی که گفتم قطعیست,و فعلا توی بازار موجود نیست.اتومات داره ولی توی ایران هنوز به تولید نرسیده.
نظر من هنوز روی ام وی ام 530 دوست من.نقل قول:
تجربه ی رانندگی با این خودرو را دارم ,بسیار با امکانات در محدوده ی قیمتی خودشه,بسیار نرم البته کمک های عقب یکم اذیت میکنه. شتاب خوب البته از 206 شتابش کمتره.
لیفان از نظر موتوری خودروی بسیار خوبیست همون طور که میدونید موتور این ماشین تیرتیک است که تا سال 2005 روی مینی کوپر قرار میگرفت.قیمتش جدیدا بالا رفته و 1600ccدیگه تولید نمیشه