خوب شما ببین من نمی گم چون 12 مگاپیکسله بالاتره!همون که شما گفتی هم خودش در مورد 12 یک نقطه قوت دوربینه که درواقع وقتی شما می تونی یه عددی رو توی عکسی ببینی که کیفیت بالا باشه پس همون میشه(شما هیچ وقت رو فیلم زوم نمیکنید ولی رو عکس که زوم میکنید)!شما بدون هیچ مقایسه ای دارید نظر میدید طبق همون آزمایش gsmarena انجام داده میبینید که Xperia S رو در رده اول نوشته!پس اگه اینجوریه چرا میگید دوربین xperia s خیلی مضخرفه آخه؟من نمی گم بهترینه ولی از این اعصابم خورد میشه که هیچ دلیلی وجود نداره و از روی تعصب دارید این رو میگید!من نمیگم داشتن تعصب بده!بالاخره هر کسی طرف یک برندی رو میگیره!من طرف سونی رو میگیرم شما سامسونگ رو.ولی تعصبی که الکی باشه و هیچ دلیلی واسه حرفتون وجود نداشته باشه بی خود هست!این چه نوع تعصبی هست؟!!من حرف شما رو قبول دارم عدد مگاپیکسل خیلی زیاد روی کیفیت تاثیر نداره و بیشتر لنز هست که مهم هست.مثلا یه گوشی Nokia 5 مگاپیکسله ولی خیلی عالی تر از همین موبایل ها عکس میندازه!
و در ضمن من در مورد دوربین سونی با توجه به فیلمی که دیده بودم نظر دادم و من کاری با S3 و HTC ندارم!
و همچنین به طرفدارایه سامسونگ بر نخوره. گوشی های Galaxy s2 و Galaxy s3 بهترین گوشی های بازار هستند و شکی در این نیست!
و اینکه شما نوشنی 0.2 مگاپیکسل!اصولا 4 مگاپیکسل
با 0.2 که .....