[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :n16:نقل قول:
Printable View
4d1 هست روزانه 100 ها نفر هستیم داریم بازی میکنیم کلی سرور ایرانی هم هست با پینگهای پایین :n16:نقل قول:
الان بهترین روش بازی همون 4d1 هست که باید یسری فایلها رو دانلود کنی + مپها و خود لانچر 4d1 و میتونی با سرچ تو گوگل به یه سایت ایرانی که زیاد هم هستن و با توضیحات کامل به همراه لینک دانلود مپها و فایلهای لازم و لانچر و .........رو براحتی بدست بیاری...:n16:نقل قول:
شما بیا 4d1 همه ایرانیها اونجا هستیم...کلی سرور ایرانی هست ...و راحت میتونی از بازی لذت ببری :n16:نقل قول:
سلام بچه ها.منم میخوام آنلاین مولتی پلیر بازی کنم.مولتی پلیرا نه اسپیشل آپس.باید چه کنم؟
سلام
من بازی Call Of Duty Modern Ware 3 رو نصب و کرک کردم و از طریق TeknoMW3_2.7.0.1- انلاین میشم اما وقتی توی قسمت SERVER بازی میرم و قسمت INTERNET انتخاب میکنم و REFRESH رو میزنم هیچ سروری نمایش داده نمیشه که CONNECT بشم ! چیکار کنم ؟
رفیقم ۴ ماه از همین طریق داخل سرور میشه و اونم جدیدا دیگه نمیتونه داخل سرور جدید بره ( سرور جدیدی شناسایی نمیشه ) و از طریق HISTORY وارد سرور های قدیمی خودش میشه .
مشکل چیه ؟
یک نفر گفت ورژن جدیدترش دانلود کنم درست میشه و من TeknoMW3 2.92 دانلود کردم و میگه این نسخه مخصوص این ورژن نیست و داخل بازی هم نشد !
اگه با اپدیت درست میشه کسی لطف میکنه لینک مستقیم دانلود بده
در غثر این صورت راه صحیح بگه
ممنون
شاید باورتون نشه ولی الان من 5 ساعته دارم از صفحه اول این بحثارو میخونم ولی به نتیجه نرسیدم.من همه ی کارا رو کردم ولی نمی تونم مولتی بازی کنم.وقتی یکی میره تو سرور اون یکی سیستم که میخواد بره تو سرور ارور سرور تایم اوت میده بعد هر دو تا میان بیرون.
در ضمن فیلهایی که توو صفحه 17 واسه دانلود گذاشتین همش پریده.خواهش میکنم یکی دوباره اینارو آپ کنه.من اصلا فایل bat. ندارم.اون فایلای bat. که واسه دانلود گذاشتین اکسپایر شده.اگه میشه همه ی فایلهای صفحه 17 رو از اول بزارید واسه دانلود.فایل teknogod مورد نیازش رو هم بزارید ممنون میشم.واقعا کلافه شدم.
در ضمن از اینکه اسم یوزر هام یکی نباشه وتوی یه workgroup نباشن هم مطمئن شدم. و توی فایل teknogods.ini , آی دی سیستمهام با هم فرق دارن.
شاید به خاطر این باشه که فایلهایی که گرفتم ناقصه....من دیگه مخم کار نمی کنه یکی کمکم کنه....
سلام ، لطفا یه عکس از بازی بزارین ببینم چه طوریه ؟ شاید خوشم اومد !:12:
دوستان هنوز هم بازی میکنید ؟! اگه آره ، چطوری ؟! من قبلا با Tekno بازی میکردم.وقتی داغون شد رفتم با 4d1 بازی میکردم ولی نمیدونم چی شد اونم داغون شد !
حالا شما با کدومش بازی میکنید ؟!
کسی نبـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــود ؟نقل قول: