چرا این شکلی شدشنقل قول:
اومدم تنظیمات دسته رو طبق نوشته ها انجام دادم
در عوض یه مشکل بزرگ رخ دادن و کند شدن بازی و و اسلو شدن حرکت ها برام رخ دادش
چرا این طوری شدش
چی کار کنم درست شه
شوک سمت راست که درست نشد هیچ چی بازی هم داغون شدش:((
Printable View
چرا این شکلی شدشنقل قول:
اومدم تنظیمات دسته رو طبق نوشته ها انجام دادم
در عوض یه مشکل بزرگ رخ دادن و کند شدن بازی و و اسلو شدن حرکت ها برام رخ دادش
چرا این طوری شدش
چی کار کنم درست شه
شوک سمت راست که درست نشد هیچ چی بازی هم داغون شدش:((
سلام خدمت دوستان
من وقتی exe.fifaconfig بازی fifa12 رااجرا میکنم با (error (0xc000007b برخورد میکنم و Microsoft .NET Framework 4 را هم نصب کردم وwin7 روی سیستم نصبه .ولی من با fifasetup_default.ini که توی fifa12 پیش fifaconfig.exe هم هستش
تونستم اندازه ی تصویر (Resolution ) را تغییر بدم . میخواستم بدونم اگر fifaconfig.exe راتغییر دهیم
Fifasetup_default.ini هم تغییر میکنه یا نه .اگر تغییر میکنه fifaconfig.exe را روی آخرین حد خود بزارید وfifa_defaut.ini را برای من بزارید ممنون میشم.:20:
سلام
من تمام کارها رو کردم و لگ بازیم کم نشد و چشم رو میزنه فکر کنم از سی پی یو باشه حالا
اگر اینو رو بخوام نصب کنم که تماشاچیها حذف بشن روشش چطوریه کسی میدونه؟
کد:
http://www.fileserve.com/file/frU388Z/FIFA12__CROWD.rar
یا یه سایتی معرفی کنید تا من روش ریختن این پچها رو توش به فارسی ببینک چون به امگلیس گفته و من نفهمیدم
من پچ گیم پلی و فیفا رنگرتور رو هم دارم ولی بلد نیستم بریزمو فایل اپتیمایزر (اگر درست نوشته باشم اسمشون رو)
لطفا یکی راهنماییم کنه
مرسی
کسی نمیدونه باید چی کار کنم؟نقل قول:
اصلا نخواستم دروازبانم شیرجه بزنه
فقط مثل قبلش بشه
نمیدونم چرا دوستان راهکاری رو که مطمئین نیستن میزارن و باعث دردسر میشن!!
اول اینکه میشه قسمت user game customisation رو توضیح بدین که هر کدومش چه تعغییراتی رو انجام میده و اینکه باید اعداد user و cpu مثل هم باشه تا وقتی که با cpu بازی میکنی حالت تعادل برقرار باشه؟ بهترین حالت این مقدارها چنده؟
دوست عزیز اون تنظیمات برای گیم پلی بازی هستش
مثلا pass error
میزان اشتباه تو پاس دادن رو تنظیم میکنه که پیش فرضش 50 من اون کردن 25 دیگه بازی خیلی توپ شده
شما طبق گفته های این پست رفتی و بازم مشکل داشتی!!؟؟؟:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=6558048&postcount=430
فکر کنم پست رو اشتباه گرفتی چون نقل قولت اصلا مال من نبود!!
اين لگ هم مسئله اي شده كه معلوم نيست چه غلطي كردن كه اينجوري شده ولي بيشتري ها هم كه خودمم اون كارا رو كردم راحت بازي رو انجام ميدم تماشاچي هم سر جاشونن :31:نقل قول:
نقل قول:دوست عزيز اولا من به شما جواب ندادم دوست عزيزمون Mehdy.Z جواب شما رو داد :21:نقل قول:
دوما تو همون پست اگه كار هارو درست انجام مي دادي به مشكل نمي خوردي :21:
ببيشتر دوستان انجام دادن و مشكلشون حل شد :21:
دوست عزیز من هم همه رو دنبال کردم دسته هم درست شد مثل هلو:31:نقل قول:
فقط یه مشکل دارم: دسته ی من ایکس باکس نیست! دستم دسته ی PS2 با تبدیل زدم حالا من باید با انالوگ چپ بازی کنم و تاکتیک هم با فلش های اصلی عوض میشه!
میخواستم بگم یه بزرگواری کنید و جای این دو رو با هم عوض کنین فایلاشو اپلود کنین تا مشکل من هم حل بشه!
لطفا توضیح ندین چون خودم بلدم ولی به دلایلی نمیتونم عوض کنم:8:
هر کی تونست این لطفو بکنه به ما:27:
ممنون:11:
نقل قول:
دوست عزيز من دسته ي PS3 رو وصل كردم شما هم اينجا يه سر بزن دسته ي PS2 هم ميشه
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=521697
[QUOTE=shahin_mp3;6588862]اين لگ هم مسئله اي شده كه معلوم نيست چه غلطي كردن كه اينجوري شده ولي بيشتري ها هم كه خودمم اون كارا رو كردم راحت بازي رو انجام ميدم تماشاچي هم سر جاشونن :31:
شما سيستمت چيه؟
چيكار كردي كه ديگه لگ نداري؟