سلام
خدایی هرکی یه چیزی میگه!
یکی میگه شارپ یکی میگه پلاسما پاناسونیک یکی هم میگه سونی و ال جی و سامسونگ!!
من برام کیفیت تصویر مهمه هم اس دی هم اچ دی!!
تا حداکثر 3 تومان چی یا چیا واقعا بهتره؟
این پاناسونیک و شارپ اینجور معلومه srt جواب نمیده؟!
Printable View
سلام
خدایی هرکی یه چیزی میگه!
یکی میگه شارپ یکی میگه پلاسما پاناسونیک یکی هم میگه سونی و ال جی و سامسونگ!!
من برام کیفیت تصویر مهمه هم اس دی هم اچ دی!!
تا حداکثر 3 تومان چی یا چیا واقعا بهتره؟
این پاناسونیک و شارپ اینجور معلومه srt جواب نمیده؟!
بهتر ه خودتون از ا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به نتیجه برسید!نقل قول:
:5:
سلامنقل قول:
من الجی 4 میلیونی دارم که وقتی خریدمش بهترین مدل ال جی بود
سونی داشتم
سامسونگم داشتم
کیفیت تصویر توی سامسونگ بهتره
الان یکی از اقوام 40D5550 از سامسونگو داره و خودم 47LW98000 از الجی
اختلاف قیمتشونم 2 میلیون و نیم بود
ولی توی تصاویر ای دی و اچ دی سامسونگه بهتره
سونی که اصن:2:
اینا در مورد ال ای دی بود
اگه پلاسما میخواین فقط پاناسونیک
خودت به نتیجه برس به منم بگو !نقل قول:
پاناسونیک که vt30!نقل قول:
خب نظرت در مورد شارپ چیه؟ 8300x بعضی ها خیلی تعریف کردن ! چند نفر هم نه!!
از سامسونگ چند تا مدل بگو بالای 40 اینچ
فرقی نداره پلاسما یا ال ای دی گفتم فقط کیفیت !! اگه ال ای دی باشه و کیفیتشم عالی چه بهتر!
نقل قول:
سلام.دوستان خسته نباشید.من تلویزیون 47 اینچ مارشال خریدم.با 3D و تکنولوژی Flikker Free IPS و چهارتا عینک داخلش بود.دوتا عینک هم به قیمت 10 هزارتومن خریدم.تلویزیون ال ای دی و واقعا باریکه.خیلی خوبه و کیفیت تصویرش عالیه.سه بعدیش رو که نگو.آدم نمیتونه از پای تلویزیون بلند شه.اصلا چشم رو اذیت نمیکنه و فوق العاده صاف و با کیفیته.فقط کیفیت صداش خوب نیست و بزرگترین مشکلش نداشتن خروجی صداست.فقط خروجی صدای دیجیتال نوری داره که اصلا کاربردی نداره.خروجی هدفون هم داره که بدرد نمیخوره.نمیشه سینما خانگی رو مستقیم بهش وصل کرد.قیمتش نمیدونم خوب بود یا نه.من 1.470.000 تومن خریدم.مدل MARSHAL E-4716.من که راضی هستم.جنس های مارشال اگه تا دوماه خراب نشدند بعدش عمر طولانی دارند.از نظر پروسسور باید بگم از تلویزیون های ال جی با تکنولوژی مشابه قویتره!(یک جایی تو اینترنت دیدم CPU ARM 1Ghz دارند اما نمیدونم واقعیه یا نه). چون دقیقا یک صحنه سه بعدی از یک فیلم رو که خیلی شلوغ و سریع بود توی دوتا تلویزیون تست کردیم.ال جی با افت فریم مواجه شد و تصویر آهسته شد! اما مارشال اصلا افت نداشت.فقط ال جی سایه اش کمتره.مارشال تو بعضی صحنه ها سایه داره.اما لرزش اصلا نداره و تفاوتش زیاد قابل احساس نیست.دوستان که دنبال تلویزیون ارزون قیمت و خوب هستند به نظرم یه نگاهی به این مارشال سه بعدی هم بندازند.
با تشکر
رفقا هرکی شارپ le830 داره دمش گرم یه اطلاع راجب کیفیت sd به ما بده.
به نظرمن و کسایی که ال سی دی صنام منو دیدن گفتن که تو تصاویر SD از سونی و سامسونگ بهتره - شماهم اگه تصاویر SD مثل من واست مهمه به صنام هم فکر کن
دوستان عزیز سلام
لطف میکنید نظرتون رو راجع به مدل Plasma LG 42" PA45000 بدین ؟ بخصوص از نظر کیفیت تصویرش و صدا :20: . ممنونم
با سلام
دوستان ازتون برای خرید تلویزیون LED سامسونگ 40 اینچ دو بعدی ، قیمت حدود 1500 راهنمایی میخوام...(البته یکم بالا پایین زیاد فرقی نداره)
مواردی که برام مهم بود یکی خوندن زیرنویس اس آر تی بود یکی هم ساپورت بیشتر فرمت های تصویری از روی فلش و کیفیت خوب تصاویر اچ دی و اس دی... و ترجیحا کم نیاوردن موقع پخش تصاویر سریع...
خودم چند مدل رو چک کردم . تو نمایش فرمت های تصویری و زیرنویس اس آر تی مشکلی نداشتن ولی تمام مدلهایی که بودو فروشنده ها روشن نمیکردن متاسفانه تا بشه مقایسه ی درستی انجام داد...
لطفا چند تا مدل 40 اینچ رو به ترتیب کیفیت تصویری و مواردی که در بالا ذکر کردم ، لیست کنید...
با تشکر
یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که تو این رنج و مارک کدوم یکی FUll LED هستش؟
به ترتیب قیمت اینا هستن (بدون هدیه قیمتا 60 تومان کمتره):نقل قول:
40EH5550
1550 تومان
40EH5560
1650
40EH6920
1650
فرق اولی با دومی اینه که دومی اسمارته ولی اولی نیست و فرق اولی و سومی تو اینه که سومی انطباق تصویرش دو برابر (200 هرتز) هست.
فول LED ها اکثرا سه بعدی هستند (به غیر از ال جی LW95000) و با این قیمت ها پیدا نمیشن و سامسونگ کلا فول LED نمی زنه.