امروز بعد از ۴ ماهه هدیه های من که ۶ تا عینک و موشن کنترل و ۲ عدد فیلم همراه با مودم و اکانت بود به دستم رسید
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
امروز بعد از ۴ ماهه هدیه های من که ۶ تا عینک و موشن کنترل و ۲ عدد فیلم همراه با مودم و اکانت بود به دستم رسید
Sent from my iPhone using Tapatalk
هدیه من هم اومد و فیلم هم بلوری هست ولی خب دستگاه ما قادر به پخش dvd هست بلوری نمیخونه ! :13:
آیا راهی هست واسه تبدیل بلوری به DVD ؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
میتونید با واحد هدایا تماس بگیرید
09685
امیدوارم بزودی مشکل حل بشه
سلامنقل قول:
اگه صفحات قبل رو با دقت مطالعه کنید چند سایت دانلود کلیپهای سه بعدی رو گذاشتم
الان هم چنتا دیگه اضافه میکنم به علاوه یک فروشگاه فیلمهای سه بعدی که قیمتهاش بنظرم خیلی مناسبه
اگه تصویرتون سایه داره ممکنه بتونید از تو تنظیمات درستش کنید
وقتی که حالت سه بعدی رو انتخاب کردید دکمه Q.menu رو بزنید و روی تنظیمات سه بعدی کلیک کنید
حالا تو سطر اول یه گزینه حالت سه بعدی دارید که جلوش یه عبارت چپ/راست نوشته
میتونید اون رو به راست/چپ تغییر بدید
شاید مشکل حل بشه
اگر حل نشد با واحد آموزش و پشتیبانی الجی 09685 تماس بگیرید البته اگه تهرانید میتونید84733 رو هم بگیرید.
چند سایت دیگه واسه دانلود و خرید فایلهای سه بعدی:
این سایت برای خرید فیلمهای سه بعدی بروی بلوری یا هارد و یا حتی دی وی دی هست
بنظرم قیمتهاش مناسبه
بازم تاکید میکنم که من فقط معرفی میکنم و شناخت بیشتری ازشون ندارم
www.3dbaz.ir
این سایت هم فایلهای سه بعدی زیادی واسه دانلود داره ولی باید خودتون بگردید و خوباشو پیدا کنید
روش دانلود هم به این صورته که وقتی از روی عکس، کلیپ رو انتخاب کردید؛ تو صفحه ای که باز میشه یه کلید هست به اسم download video که وقتی روش کلیک کنید زیرش یه گزینه میاد که میتونید انتخاب کنید 3d video file یا 2d video file یا حالتهای دیگه اون کلیپ رو دانلود کنید.
دقت داشته باشید که فایلهای با پسوند flv رو من نتونستم دانلود کنم ولی mp4 ها خوب بودند و از روی usb هم برای تلویزیون قابل خوندنهکد:www.studio3d.tv
این آخری هم یک صفحه از یک فروم دیگس که مربوط به یه فروشگاه سه بعدی هست
خب برای امروز بسهکد:http://forum.persiantools.com/t212273.html
خوش باشید
یا علی مدد
seyedsoft جان قرار شد فیم 3d که از نصاب گرفتی آپلود کنی پس چی شد؟:5:
seyedsoft عزیز سلام
مشخصات : LED 57000 3D جدیداً گرفتم . کلیپهای3 الی 4 دقیقه ای از انیمیشنهای سه بعدی با کیفیت عالی دانلود کردم و توسط فلش نگاه می کنم ولی تصویر مثل تبلیغ مغازه ال جی بیرون از تلویزیون نمی آید و عمق آن غیر فعال می باشد (تا عدد 20 است ) البته بصورت سه بعدی میبینم . آیا کلیپ تبلیغاتی ال جی غیر از این فیلمها است یا چون بنده با فلش نگاه می کنم این چنین می باشد . دضمن می خواهم رایتر بلوری برای کامپیوتر بخرم چون کیسم را به تلویزیون وصل کردم آیا رایتر بلوری بخرم بهتره یا دستگاه بلوری و یا پلی تری بهتره البیته کارت گرافیکم 260 GTX و ساپورت خوبی از بازیها داره منتظر راهنمایی شما دوستان عزیز هستم . باتشکر
شرمنده به خدانقل قول:
هنوز وقت نکردم
در اسرع وقت حتما اینکارو انجام میدم
---------- Post added at 11:41 PM ---------- Previous post was at 11:38 PM ----------
نقل قول:
سلام
البته کلیپهای اینترنتی عمق دار و جالب هم هست ولی بعد دوماه که من دنبال این مدل کلیپها میگردم چنتا بیشتر پیدا نکردم
کلیپهای خود الجی بسیار با کیفیته و خب سعی کردن به بهترین وجه عمق و بیرون زدگی رو نشون بدن
سعی میکنم بزودی یکی از تیزرهای الجی رو که از یه نصاب گرفتم براتون بزارم
یا علی مدد
سلام من آخرای مرداد مدل 42 اینچ 57000 را گرفتم 1850000 تومن با سینمای خانگی به قیمت 300 تومن با 300 تومن کارت هدیه و مدل 47 اینچ که قیمتش 2690000تومن بود با کارت هدیه 400000 تومنی کمتر از 40 روز که 42 اینچ را گرفتم 47 اینچ قیمتش شد 2290000تومن با کارت هدیه 700000 تومن که در کل میشه 1900000 تومن یعنی من پول 47 اینچ دادم ولی 42 اینچ بردم که به نظرم این اصلا درست نیست تو ابن مدت کم از این به بعد اگه بخوام تلوزیون بگیرم یا به کسی پیشنهاد خرید بدم ال جی نیست به نظره منم تو کل تلوزیونا بهترین تصویر برای sharp هست ولی متاسفانه اون زمان که گرفتم شارپ مدل سه بعدیش تو بازار نبود یا من ندیدم چون تو جمهوری که نبود اون زمان
سلام دوست عزیز ali_440magnum
من 42LW57000 خریدم با سینمای خانگی
ازش هم راضیم
الان که دارمش بعضی وقتها با خودم میگم کاش 47 اینچ خریده بودم که حدودا 500 تا گرون در میومد
تا الان هم که این پیج ها رو خوندم تفاوت آنچنانی در بین این دو مدل LW57000 و LW65100 ندیدم
بین این دو مدل هم حدودا 500 تومنی اختلاف هس
من اگه امکان مالی داشتم همون اول 47 اینچ میخریدم. به نظر میاد بین 47LW57000 و 42LW56100 ، همین سایز بزرگ رو ملاک بدی بهتر باشه تا نظر اساتید چی باشه. من که تو هایپر این دو مدل رو کنار هم می دیدم چشمی فرقی باهم نداشتن
یا علی