نقل قول:
چشم آقا علی ببینم چی میشه
Printable View
نقل قول:
چشم آقا علی ببینم چی میشه
نقل قول:
آقا امین منظور من اسپلینتر سل 3 بود نه 4 ولی اسپلینتر سل گرافیکش کمی بیشتر از هیتمنه امروز تو قسمت خرید بازی هیتمن یه پچ گفته باید دانلود کنی من کردم ریختم ولی بازی گیر می کنه :sad: :sad:
آپدیت کردی؟
نقل قول:
آره کردم کندی تو بازی کمتر شد دستت درد نکنه علی جان ;) ;) ;) ;) :cool:
ممنون ولی برو تو تنظیمات بازی که تنظیمات بسیار پیچیده ای دارد همه چی را امتحان کن مال من هم گیر داشت ولی وقتی سایه را فعال کردم به جایی که گیرش بیشتر شود کمتر شد به همین دلیل بهتره به تنظیمات سری بزنی و حسابی بشینی تنظیم کنی
امیدوارم درست بشه و بازی را تموم کنی مشکلی هم در مراحل داشتی حمید هیتمن جان هست البته خودم هم هستم ولی چون من یک بار تمام کردم یادم نیست ولی خواستی بپرس
نقل قول:
چشم می کنم اگه شد بهت خبر می دم ;)
با سلام
آقا من این blood money رو گرفتم. اما تو نصبش مشکل دارم. کارایی که من کردم به این شرحه:
1- ایمیج 6 cd رو ریخت برنامه روی هاررم. بعدش بوسیله deamon tools نسخه 4 یه ایمیج ساخته شد.
2- درایو مجازی deamon رو اجرا کردم و بازی رو توی یه دایرکتوری دیگه( نه اون دایرکتوری که ایمیج 6 بازی توی اون بود) نصب کردم.
3- توی cd باز ی یه کرک بود به نام play hitman blood money game اونو توی دایرکتوری که بازی رو نصب کرده بودم ریختم. یه فایل به نام asr ساخت.
4- فایل asr رو اجرا کردم و از توی اون کادری که میاد فایل hitman bloodmoney رو اجرا میکنم. اما ارور زیز رو میده
Conflict with Emulation Software detected.
Please have a look at [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] for further, more detailed information.
البته بگم که اولش یه ارور دیگه هم میداد که مربوط به فایل dll بود که من از یه گیم دیگه کپی کردم و ریختم تو فولدر بازی و دیگه اون ارورو نداد
خیلی پر حرفی کررم. خواهش میکنم مشکلمو حل کنید. مرسی.
نقل قول:
از کرک زیر استفاده کنید.
نقل قول:
شما اگه هنوز بازیت کنده میتونی از پچی که eidos واسه دانلود گذاشته واسه سری fx استفاده کنی ...شاید بهتر بشه..
اینم لینکش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام.
آقا این hitman اعصاب منو بهم ریخته. به چه زحمتی نصبش کردم. بعدش patch ver1.2 رو که ماله خود شرکت سازندشه نصب کردم. تا مرحله 2 خوب بود. اما به مرحله 3 که میرسه یهو از بازی میزنه بیرون. طبق گفته دوستان تو این سایت، کرک جدید بازی به نام hitmanbloodmoney1.1nodvdfixedexeenglish رو هم گرفتم و نصب کردم. اما بازم درست نشد. بازی رو ناچارا دوباره نصب کردم. بازم نشد و مدام مرحله 3 5 دقیقه که میگذره میزنه بیرون.
راستی سیستمه من اینه :
Cpu: 3.2 intel full
Ram: 512
Graphic: geforce 7100gs 256mb
سیدی هم ماله شرکت تکین هستش. خواهش میکنم کمک کنید. خیلی تو کفه بازیم اما ..............................