نظرت درباره بازي تيم ملي با پرتغال چيه؟
Printable View
نظرت درباره بازي تيم ملي با پرتغال چيه؟
آقا سلام
من عضو جدید و آماتوری هستم
میشه منم بیام صندلی داغ؟
سلام آقا سعيد
خسته نشتن رو اين صندلي داغ نباشي
اولش مرسي كه با حوصله به سوال هاي همه بچه ها جواب مي دي دومش خيلي خوشم اومد تو عنوان هر جوابت مي نويسي جواب كيه ( ولي اين دفعه اسمم را بنويس اگه خواستي نه اي ديم . بلدي كه ؟ ) بعد چندتا سوال ديگه :
1- بهترين خصوصيت اخلاقيت چيه ؟
2- بدترين خصوصيت اخلاقيت چيه ؟
3- اگر خانمت در محل كا رئيس و مافوقت باشه راستشو بگو راحت با اين مسئله كنار مي ياي؟
4- نظرت راجع به اين جمله چيه ؟ اصلا قبولش داري؟ " به آسمون نگاه ميكني پر از ستاره است ٬ دوست داري كدوم مال تو باشه؟به اوني كه كم نورتره قانع باش و قدرش رو بدون چون به اوني كه پررنگتره همه نگاه ميكنن "
5- اهل كتاب خوندن هستي؟ اگه آره اسم 3 تا از كتابهايي را كه خيلي دوست داشتي بگو
6- بيشتر به كدوم تاپيك يا انجمن پي سي علاقه داري؟
7- بلدي تركي حرف بزني ؟
يه سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط bb
انگيزتون از استفاده كردن صورتك اخمالو در آخر اون جمله كه هاي لايت كردم چيه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بهروز جون قبلا جواب دادمنقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
2- سربازی خیلی خوبه به شرطی که فرصت پیشرفت رو از آدم نگیره
بازی خوبی بود ولی کاش مکزیک رو می بردیم .نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
تیمی که بازی های تدارکاتی نداشته باشه می بازه دیگه . :sad:
1- مهربونم و سادهنقل قول:
نوشته شده توسط magmagf
2- عصبی هستم و تحمل حرف زور ندارم
3- بستگی داره . هنوز خانم ندارم که بگم ولی زیاد برام مهم نیست که خانمم کار کنه یا کار نکنه
4- همون ستاره پر نوره رو انتخاب مبکنم .
5- قدیما - به ذهنم چیزی نمی رسه الانا بیشتر کتاب های زمین شناسی و کامپیوتر میخونم البته بیشتر مطالبی که این روزا میخونم یا پی دی اف هستن یا مجله و روزنامه
6- همینی که الان توش هستم خیلی با حاله
7- چرا بلد نباشم ؟ خوبم بلدم
ممنون
خب شما اگه یکی ازت اشکال بگیره خوشحال می شینقل قول:
نوشته شده توسط shahabmusic
درسته که دوست خوب کسی هستش که عیب آدم رو میگه ولی اولش آدم ناراحت میشه دیگه
بعدش هم دوست خوب کسی هستش که پیش جمع آبروی آدم رو نبره و تو خلوت اشباه آدم رو بهش گوشزد کنه .
ممنون
با اون حرفت خيلي حال كردم.دمت گرم.نقل قول:
نوشته شده توسط bb
آقا سعید ممنون از جوابهاتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا جوب این یکیو ندادید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از چه آیکونی بیشتر از بقیه خوشتون می آد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
MerC & BYe [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]