سلام.نقل قول:
از دیجیتال خاطره هارد مشابه دارم:46:
خط درست انتخاب کردین چون سابقه ترکوندن مین هم داشتید!!
y560 لپتاپ خیلی خوبیه اما فقط 1 ایراد داره. این که در بعضی مواقع کورسر موس ناگهان بزرگ میشه و تا ری استارت نشدن به حالت درست بر نمیگرده. این مورد تو یوتوب هم میتونید در رویو ها ببینید و خیلی ها این مورد گزارش کردند حتی در فروم ها. این مورد برای هر کسی که این لپتاپو داره اتفاق نیوفتاده و به جز این مورد این لپتاپ هیچ ایراد و ضعفی نداره. در لینوکس هم این مورد تا حالا با این لپتاپ گزارش نشده. بله lenovo thinkpad خر کاره و واقعا حقش هست که اینو بهش بگن! اما از ideapad خرکارتر thinkpad هست و latitude شرکت دل هم همسطح thinkpad هست. تصویر مونیتور دارندگانش راضی هستند البته در ریوو های یوتوب گفتن. سری idapad کیفیت تصویر جذابی داره و در thinkpad ها کیفیت تصویر مثل ideapad نیست. این مورد نمیدونم.
پس همکاریم. شما که usage بالا داری بهتره به فکر core i7 sandy bridge باشید چون این سری با سری قبل core i7 تفاوت چشمگیری در پرفورمنس داره و اگر منبع مالی خوبی دارین میتونید از سری t لنوو خرید کنید.
در مورد لپتاپ ایسوس که نامشو گفتید لپتاپ بسیار خوبی هست اما همون طور که گفتید کمتر کسی سمتش رفته. البته اگر بتونید از سایت ایسوس اینترنتی خرید کنید انتخاب شایسته ای انجام دادین. مقایسه این دو مدل به این صورت اصلا درست نیست اما اگر بخواهید از نظر قدرت سخت افزاری مقایشه کنید مدل ایسوس که گفتید بسیار قویتر هست و اگر مشکل چیپست حل شده باشه من بین این 2 مدل ایسوس بر میدارم. اما فراموش نشه که کیبورد لنوو 560 خیلی راحت تر هست برای تایپ کردن تا کیبورد چیکلت تایپ ایسوس. کلا شما که coder هستی سعی کن کیبور کلاسیک تهیه کنید. به عنوان مثال thinkpad ها این نوع کیبورد دارند.
راهنمائیتون میکنیم اما شما میگین که وضعیت مالی خوبی ندارین و از طرفی روی لپتاپ های قدرتمند دست میزارین!!؟ امیدوارم که خوب و سلامت و پولدارتر باشید و بشید!! اما اگر دوست دارید که انتخابتون از ریسک فاصله زیادی داشته باشه لنوو های سری t بخرید. مانند t410 . t410s . t510 . t510s و ... . و اگر نمیخواهید 2 سال دیگه عوضش کنید حتما روی سری sandy bridge فکر کنید و i7 . اما اگر از نظر مالی کمی مشکل دارید میتونید با حدود 950 تومان dell 5110 core i7 بردارید و خودم هم الان دارم ازش استفاده میکنم و تا امروز مشکلی نداشتم که حل نشده باشه. میتونید به lenovo y570 یا y470 یا y560p یا y460p هم که جدید و sandybridge هستند فکر کنید. ideapad ها خوب کار میکنند در اینترنت با سرچ ساده میتونید ببینید که مدل های ideapad قدیمی کاربران هنوز هم خوب کار میکنه با این که تقریبا عقیقه شدن بعضی مدل هاش!
y560p نسخه جدیدتر y560 هست که سایت لنوو چند ماه پیش در home page قسمت خاورمیانه هشدار داده بود که یک سری از لپتاپ هاش در خاورمیانه الوده هستند به چیپست مشکل دار که y560p هم در اون لیست بود. حالا چون ما تو خاور میانه هستیم این یک ریسک هست انتخابش و میتونید به جاش از سری y570 خرید کنید که ماه ها بعد از رفع مشکل چیپست ها به بازار عرضه شده و فکر کنم تا چند ماه دیگه تو ایران عرضه بشه و خیلی هم تا حالا تو ایران طرفدار پیدا کرده.
در مورد این که بین 5110 و 560 گیر کردین از نظر سخت افزاری دل قویتر هست. اما شما یه جوری مینویسی کسی جرئت نمیکنه جواب بده که خدای ناکرده فردا مدیونی بیاره. ببین عزیز لپتاپ هنوز نمیتونه جای دسکتاپو پر کنه چون اگر cpu روی یوزیج بالا روتین وار کار کنه عملا شما لپتاپو داری با دستای خودت از بین میبری و این بعد از دراز مدت خودشو نشون میده. مینت هم احتمالا برای همین خدا بیامرز شده و از سری thinkpad و latitude خر کارتر پیدا نمیکنی تو بازار لپتاپ. حالا این که خیلی ها میگن دل خرکارترین موجو زمینه والا خودم دل خریدم دیگه نمیگم بده اما بعد از یکی دوسال اون موقع میام میگم که خر کار بوده یا نبوده اما داشتیم که دل هم خدایی خوب کار کرده به شرط این که به جای دل به مشتری قلوه نفروخته باشن:46: تصمیم با خودت.
در رابطه با گرافیک اطلاعی ندارم و میتونید از منبعی که گفتید اطلاعات کامل و خوبی به دست بیارید.
27 سالگی سن نصیحت و پند و اینا نیستش اما اینو از من بشنو که تو خرید عجله نکن تا بعدن راضی باشی.