باز معلوم نیست چه خبره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
باز معلوم نیست چه خبره!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
هر كي ندونه من كه ميدونم .
منتظر باش خبرت ميكنم .
تحليل مونيكا خانم 2 .....
حواسمون باشه اگه جایی بمب گذاری شد..
زیر سر این دوتاست
نقل قول:
من و ووكمن همه جا رو ميتروكنيم .
ادرس بديد تا ببينيد
با چی می ترکونید ایا؟
با هر چي دم دست باشه . شما كدومشو ميخواي؟
الان 4 ستون بدنت در حال لرزیدنه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اون که بحث ثابته ! یه بحث دیگه هم راه میندازیم ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بابا ما کجا شبیه طالبانیم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
الان 4 ستون بدنت در حال لرزیدنه ؟
خوب می دونی که من بیدی نیستم که با این نسیما بلرزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ضمنا ستونه پنجم رو واسه همین جاها گذاشتن دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکنه اون دختره که تو پارک جارو میکشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو بیدی !؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دیدی چقدر باهوشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ... لو رفتی ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
افرين به هوشت همشهري . خوب مچش رو گرفتي
اين مونيكا همشهري ماست ولي ....