ماتیاس سامر: خدیرا، الگوی بزرگی برای جوانان است
یکی از مسئولان اتحادیه فوتبال آلمان در صحبتهایی اعلام کرده که سامی خدیرا، ستاره آلمانی باشگاه رئال مادرید، الگوی خوبی برای جوانان است
سایت گل- ماتیاس سامر، مدیر فنی اتحادیه فوتبال آلمان در صحبتهایی زبان به تمجید از سامی خدیرا گشوده و اعلام کرده که او الگوی فوق العاده ای برای بازیکنان جوان است.
سامر در گفت و گو با اشپورت بیلد گفت:« فوتبال آلمان باید به او افتخار کند. زمانی که خدیرا را در حال بازی کردن می بینم، دلم گرم می شود. او یک الگوی خوب برای بازیکنان جوان ماست.»
سامر ادامه داد:« او در کارنامه ورزشی اش به نسل جوان نشان داده که با فروتنی همه چیز ممکن است.»
خدیرا در بازار نقل و انتقالات تابستانی از اشتوتگارت به رئال مادرید پیوست. این ستاره 23 ساله در 17 دیدار برای تیم مادریدی به میدان رفته است.
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
گفتگوی اختصاصی توماس مولر با گل:می خواهم رکورد گلزنی رونالدو در جام جهانی را بشکنم
این ملی پوش جوان تیم بایرن در مورد احساسش به خاطر کسب کفش طلا با سایت گل گفتگویی انجام داد
سایت گل- برنده امسال کفش طلا نه داود ویاست، نه دیه گو فورلان، مسی یا رونالدو؛ بلکه یک آلمانی جوان این جایزه را به دست خواهد آورد: توماس مولر. این ملی پوش جوان تیم بایرن در مورد احساسش به خاطر کسب این جایزه با سایت گل گفتگویی انجام داد.
سایت گل: توماس! بردن کفش طلا برای تو چه معنایی دارد؟
توماس مولر: من در ابتدای دوران حرفه ای ام صاحب این جایزه می شوم و این برایم افتخار بزرگی است. نمی توانم واقعا توصیف کنم که به چه چیزی دست پیدا می کنم. فقط فکر کردن به بازیکنانی که آنها پشت سر گذاشتم، دیوانه کننده است. این اتخار بزرگی است و من احساس غرور می کنم. غرور کلمه ای است که من کمتر از آن استفاده می کنم.
سایت گل: از نظر ذهنی توانستی با چنین جام جهانی فوق العاده ای کنار بیایی؟
توماس مولر: نه، همه چیز خیلی سریع رخ داد. وقتی جام جهانی به پایان رسید، خیلی سریع تمرکزم را روی بازی های بایرن گذاشتم.
سایت گل: اما احتمالا تو از خودت پرسیده ای که " واقعا چه اتفاقی برای من در آفریقای جنوبی رخ داد؟"
توماس مولر: مطمئنم. من کاملا می دانم که سال فوق العاده ای را پشت سر گذاشتم اما نمیتوانم خودم را از همه این اتفاقات بیرون بکشم و از بیرون به آن نگاه کنم. با این وجود امیدوارم بتوانم زمانی به عقب برگردم و بتوانم بگویم:" وای، چقدر فوق العاده بود."
سایت گل: در طول جام جهانی بحث زیادی در آلمان به وجود آمده بود که چطور میروسلاو کلوزه می تواند رکورد رونالدو 15 گله به عنوان بهترین گلزن تاریخ جام جهانی را بشکند. هم تیمی ات نتوانست از عهده این کار بربیاید. آیا توماس مولر می تواند روزی به این رکورد برسد؟
توماس مولر: البته این مسئله قبلا در ذهنم بود (خنده) اما موفقیت تیم اهمیت بیشتری دارد. برای رسیدن به این هدف باید در تمام تورنمنت از آمادگی بالایی برخوردار بود و باید خوش شانس باشم و مصدوم نشوم.
سایت گل: آیا از افزایش محبوبیت خودت در کشورهای دیگر در طول جام جهانی مطلع هستی؟
توماس مولر: بله، در طول جام جهانی من مقالات نشریات خارجی را روی اینترنت می خواندم. این البته برای من افتخار بزرگی است. این به من نشان می دهد که به چه چیزی دست پیدا کردم و این باعث افتخار من است.
سایت گل: تو در آفریقای جنوبی در مدتی کوتاه لحظات خوب زیادی را پشت سر گذاشتی؟ کدام را ترجیح می دهی؟
توماس مولر: نمی توانم انتخاب کنم. لحظات زیادی بود و انتخاب یکی از آنها ساده نیست.
سایت گل: علاوه کفش طلا، تو عنوان بهترین بازیکن جوان جام را هم به دست آوردی. کدام عنوان برایت جذاب تر است.
توماس مولر: البته کفش طلا زیرا رقابت بیشتری در آن وجود داشت. در حالی که برای عنوان بهترین بازیکن جوان تنها بازیکنانی که در یک محدوده معینی به دنیا می توانند نامزد شوند. در حالی بردن کفش طلا و پشت سر گذاشتن بازیکنانی مانند وسلی اسنایدر، داوید ویا و دیه گو فورلان فوق العاده است.
---------- Post added at 10:16 PM ---------- Previous post was at 10:15 PM ----------
یورگن کلوپ: بازیکنان آلمانی زیادی می توانند در رئال بازی کنند
سرمربی دورتموند از شایعه حضور مهاجمش در رئال راضی نیست
سایت گل- رسانه های اسپانیایی چند روز قبل گزارش دادند که باشگاه رئال به دنبال به خدمت گرفتن لوکاس باریوس، بازیکن بورسیا دورتموند است اما یورگن کلوپ، سرمربی دورتموند از این شایعات چندان راضی نیست.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" رسانه های اسپانیایی فقط راه ساده را انتخاب می کنند. آنها می دانند گونسالو ایگواین مصدوم است و برای مدتی نمی تواند به میدان برود؛ به همین دلیل به صورت رندوم بازیکنی را به رئال وصل می کنند!
با این وجود این طور نیست که چون آنها به دنبال مهاجم هستند، همه مهاجمان اروپا بخواهند به این تیم بروند. علاقه آنها به لوکاس من را نگران نمی کند.
بازیکنان زیادی در آلمان هستند که می توانند برای رئال بازی کنند. شاید برای بارسا نتوانند بازی کنند اما برای رئال چرا."
بورسیا دورتموند امشب در لیگ اروپا مقابل سویا قرار خواهد گرفت و برای صعود به مرحله بعد رقابت ها باید حتما در این دیدار به پیروزی برسند.
---------- Post added at 10:17 PM ---------- Previous post was at 10:16 PM ----------
شواینی خواستار حضور نوئر در بایرن
بایرن مونیخ در حال حاضر هشت ملی پوش آلمانی حاضر در جام جهانی را در اختیار دارد و با حضور مانوئل نوئر میتواند این تعداد را افزایش دهد
سایت گل- به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ ؛ شواین اشتایگر هافبک خوش تکنیک بایرنی ها که به تازگی قرارداد خود را با قهرمان بوندسلیگا تا سال 2016 تمدید کرده است در صحبت هایی که با تلویزیون آلمان انجام داد خواستار انتقال مانوئل نوئر به بایرن شد.
نوئر تا سال 2012 با شالکه قرارداد دارد، شواینی علاقه مند به حضور او در بایرن و بازی در کنار او می باشد. اشتایگر در این مورد به شبکه تلویزیونی sport 1 میگوید:" ما در حال حاضر مشکلی درون دروازه نداریم اما ما میخواهیم با جذب مانوئل نوئر فرصت حضور در باشگاه را به بهترین دروازه بان آلمان دهیم"
او ادامه میدهد:" من همیشه علاقه مند و حامی این سیاست باشگاه یعنی جذب بهترین ها هستم"
بایرن مونیخ در حال حاضر هشت ملی پوش آلمانی حاضر در جام جهانی را در اختیار دارد و با حضور مانوئل نوئر میتواند این تعداد را افزایش دهد. بایرن مونیخ در حالی به بررسی و ارائه پیشنهاد برای جذب مانوئل نوئر در تابستان سال آینده می اندیشد که او آخر هفته از احتمال حضور خود و تمدید قرارداد با شالکه خبر داد.
---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:17 PM ----------
رومینیگه: بایرن همتراز با بارسلونا است
هنگامی که مصدومان تیم به شرایط مناسب و ایده آل خود بازگردند ما برای تبدیل شدن به بهترین تیم باشگاهی جهان چیزی کم نخواهیم داشت و حتی بارسلونا نیز در رویارویی با ما کار راحتی نخواهد داشت.
سایت گل - به گزارش وبسایت کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ؛ در حالیکه بایرنی ها مکان مناسبی در جدول رده بندی بوندسلیگا ندارند و از صدر جدول اختلاف 17 امتیازی گرفته اند رئیس باشگاه پیش از انجام قرعه کشی دور دوم لیگ قهرمانان، بایرن را همتراز با بارسلون میداند.
در روز جمعه قرعه کشی دور حذفی لیگ قهرمانان در مقر یوفا در سوییس انجام میگیرد و تیمهای حاضر رقیبان خود را خواهند شناخت دو تیم بایرن و بارسلونا که صدر نشین گروه های خود بوده اند با تیمهای دوم گروه های هشت گانه روبرو خواهند شد.
اما با این حال رومینیگه رئیس باشگاه بایرن در اظهار نظری جالب میگوید در صورت بازگشت مصدومان این تیم آنها همسطح با بارسلونا میشوند و دیدار مقابل بایرن برای مردان کاتالان دیدار ساده ای نخواهد بود.
بیلد به نقل از رومینیگه مینویسد:" به نظر من هنگامی که مصدومان تیم به شرایط مناسب و ایده آل خود بازگردند ما برای تبدیل شدن به بهترین تیم باشگاهی جهان چیزی کم نخواهیم داشت و حتی بارسلونا نیز در رویارویی با ما کار راحتی نخواهد داشت."
روبن و میرو کلوزه پس از تعطیلات زمستانی و با شروع نیم فصل دوم رقابتهای بوندسلیگا به ترکیب بایرن بازخواهند گشت. بوندسلیگا پس از دیدارهای هفته 17ام به مدت 3 هفته تعطیل خواهد شد و تیمها به تعطیلات زمستانی خواهند رفت.
علاوه بر بازگشت مصدومان، بایرن در نیم فصل اول موفق به حفظ دو اسطوره آلمانی تیم فیلیپ لام و شواین اشتایگر نیز شد که بیانگرعملکرد بسیار خوب و سیاست های موفق مدیران بایرن می باشد.
اضافه کرد:" با شروع نیم فصل دوم ما روبن را دوباره خواهیم داشت و باستین را نیز آماده تر از گذشته در تیم داریم. ما میتوانیم نسبت به آینده خوشبین باشیم ما میخواهیم تیم را در مسیر پیشرفت و توسعه قرار دهیم و برای این منظور میخواهیم پول خرج کنیم اما بهمراه آن باید کیفیت را نیز افزایش دهیم."
های رسیده بیانگر این است که مانوئل نوئر دروازه بان ملی پوش شالکه احتمالا با چندین میلیون یورو برای فصل آینده به بایرن خواهد پیوست و جایگزین یورگ بوت 36 ساله میشود.
در این مورد میگوید:" این را با تمام اعتقاد میگویم که تیم درون دروازه هیچ مشکلی ندارد یورگ بوت یک دروازه بان در سطح جهانی است و توماس کرافت نیز یک ذخیره کلاس بالا محسوب میشود بنابراین هیچ دلیلی برای صحبت کردن در این مورد وجود ندارد و اینکه ما در آینده چه تصمیمی خواهیم گرفت را در حال حاضر نمیتوانم به صورت قطعی بیان کنم"
اما رومینیگه تقویت قوای تدافعی تیم را از اولویتهای باشگاه میداند و میگوید:" ما در حال بررسی و تحقیق برای تقویت بخش تدافعی تیم هستیم و باید آنرا با بهترین کیفیت انجام دهیم"
بایرنی ها یکشنبه در آخرین هفته بوندسلیگا در سال 2010 در حالی به دیدار اشتوتگارت میروند که تونی کروس را بدلیل مصدومیت در اختیار نخواهند داشت و فن بومل نیز بدلیل ابتلا به آنفولانزا امیدوار است تا با تلاش پزشکان تیم برای حضور در میدان آماده شود.
---------- Post added at 10:19 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------
وولفسبورگ به دنبال جذب فان بومل
سران باشگاه آلمانی با ستاره هلندی بایرن در تماس هستند؛ چرا که قرارداد فان بومل با بایرن رو به پایان است
سایت گل- به نظر می رسد که کادر مدیریتی و فنی باشگاه وولفسبورگ عزم خود را برای جذب مارک فان بومل، کاپیتان بایرن مونیخ جزم کرده اند و طبق گزارش منتشره در روزنامه بیلد ممکن است در بازار نقل و انتقالات زمستانی برای جذب ستاره هلندی وارد عمل شوند.
فان بومل یکی از کلیدی ترین مهره های بایرن اززمان پیوستنش به رختکن این تیم از سال 2006 تاکنون بود. او پیش از آن هم در بارسلونا سالهای خوبی را سپری می کرد. البته این روزها شایعات در مورد احتمال جدایی این ستاره 33 ساله از رختکن بایرن قوت گرفته است.
دیتیه هوینس ، مدیر ورزشی وولفسبورگ در صحبتهایی به بیلد گفت:« ما به بازیکنانی مثل فان بومل نیاز داریم و اگر او در تیم ما بازی می کرد، بسیار خوشحال می شدیم.»
فان بومل هم در صحبتهایش درمورد وولفسبورگ گفت:« وولفسبورگ تیم خوبی است. در حال حاضر صحبتها و گمانه زنی های زیادی درمورد انتقالات به گوش می رسد و من نمی خواهم در این رابطه صحبتی کنم.»
گزارشهای منتشره حاکی از آن است که سران بایرن به دنبال لوئیس گوستاوو، ستاره خط میانی هوفنهایم هستند که جای فان بومل را پر کند.