ديني قبل يا بعد عيد ... مساله اين است
سلام عرض شد بر همگي مخالفان عزيز و اندك موافقان اين صحبت قبلي من مبني بر موكول كردن معارف به بعد...
متاسفانه دعوت به بحث كردم و نبودم كه دفاع الانم 2 دقيه مانده به سحر ولي اين بحث خيلي مهمتره و قصدم هم پافشاري از روي تعصب و اين صحبتا نيست.
به احتمال قوي همتون بايد قبول داشته باشين كه به هر حال اگر بخوايم همه ي دروس رو در اين زمان بخونيم ناخواسته بخشيش جا ميمونه و ميوفته برا بعد عيد...
كدوم رو ترجيح ميدين تو اون زمان كم و اوج خستگي بخونين؟؟؟
الان كه اول راهه و انرژي دارين چي؟
تستاي سخت از مبحث گراف از گسسته...
يا
تستاي سخت از از الكتريسيته
زدن كل تست هاي سخت سخت سخت و خيلييييي مفهووومي معاد از دين و زندگي 2+مبحث هدايت از دين و زندگي 3+بخش خانواده از فلان ديني + خواندن ديباچه ي زيباي سعدي از ادبيات با كل تستاش + داستان عشق ويس به راميييين تستاش + و .......
البته ايني كه گفتم فقط يك مثال في البداهه بود...مباحث بكار رفتش هم همينطوري گفتم.....
اميدوارم منظورم رو گرفته باشين كه ميخواستم چي بگم...
اصلا خوشم نمياد حرفاي تكراري يه سري مشاور خوش الحان رو بزنم نه بخاطر مطرح شدن و پررو گري،
بلكه بخاطر اينكه هممون درك كنيييم كه الان زمان خيلي حياتيه.(مخصوصا براي اونايي كه تا الان هيچي نخوندن)
يك دليل ديگه اي كه علمي هم هست اينه كه مطالبي كه ما تعليم ميبينيم دو بخشن يه بخش مربوط به حافظه مثل حفظ كردن سال غيبت صغري و كبري و ديگري يادگيري مثل فهميدن اينكه مشتق يه تابع رو چطوري ميگيرن را يادگيري رانندگي كردن و ...
بخشي كه در مغز ما مربوط به حافظه هست خود به خود بر اثر زمان مستهلك ميشه و دير يا زود اون رو فراموش ميكنيم (بر حسب تكرار).... ولي اوني كه ياد گرفتيم عمرناش كه يادمون بره مثل توان كه تو اول راهنمايي خونديم ولي خداييش كي الان كي يادشه كه اون موقع درس اول ديني چي بود؟؟؟؟
اين است دليل زور زدن مبني بر تمركز گذاشتن در اين زمان بر روي ياد گرفتن اختصاصي . نه حفظ كردن 4 خط و 5 آيه و خوشحالي زودگذر.
عذرخواهي از بابت ويرايش نكردن متن آخه ساعت 5:30 صبحه منم بدجوري خوابم مياد