من میخواستم بلوری رو حذف کنم تا بتونم 3400 این مدل رو بگیرمنقل قول:
فقط موندم اگر بلو ری رو حذف کنم اون فیلم و دانگل و یکی از عینک ها رو حذف میکنن یا نه فقط به جای 3 تا عینک 2 تا عینک میدن؟!!
بعد این که دقیقا کار این دانگل که میگید چی هست ؟
من میخواستم بلوری رو حذف کنم تا بتونم 3400 این مدل رو بگیرمنقل قول:
فقط موندم اگر بلو ری رو حذف کنم اون فیلم و دانگل و یکی از عینک ها رو حذف میکنن یا نه فقط به جای 3 تا عینک 2 تا عینک میدن؟!!
بعد این که دقیقا کار این دانگل که میگید چی هست ؟
این دانگل چیه که روش گرفتی؟؟؟
وصل میکنی به تلویزیون امکان ارتباط از طریق وایرلس را برای تلویزیون محیا میکند که بتوانی به کامپیوتر یا اینترنت وصل بشی(خود تلویزیون به تنهای این امکان را ندارد). ولی من هنوز نتوانستم به این روش به لپتاپم وصل بشم باید یک برنامه را اجرا کنم و از آن طریق به کامپیوتر وصل بشم (برنامه تحت ویندوز هست من سیستم عاملم مک هست هنوز امتحان نکرده ام).نقل قول:
و آنگونه که من دیدم دانگل با bd بود! فیلم هم جدا بود متوجه نشدم با تلویزیون هست یا با bd
فکر کنم برای اتصال هدفون بی سیم به تلویزیون هم کاربرد داشته باشد:13:نقل قول:
سلام من بالاخره داستان اين گزينه هايی که ميگفتم راجب 3d رو فهميدم شما وقتی ميری رو بخش 3d سه گزينه برای انتخاب داره که يکی دو بعدی رو به سه بعدی تبديل ميکنه يکی هم تصوير رو دوتا ميکنه از بقل و آخری هم تصوير رو دوتا ميکنه از بلا پايين
من ديشب يک رس ی و ر خريدم hd داشتم تو کانال ها ميگشتم ديدم يک کانال sport 3d داره بازش کردم ديدم تصوير دقيقاً از وسط tv دوتا شده زود زدم دکمه 3d و حالت دوتاهی از بقل رو زدم شد 3d جاتون خالی چه حالی کردم يک کانال ديگه هم شنيدم آلمان داره فقط film 3d ميزاره هنوز گيرش نياوردم اگه کسی اسمی ازش داره بهم بده ممنون ميشم:11:
با سلامنقل قول:
رس ی و ر که خریدی مارکش چی بود آیا hdmi 1.4 رو ساپورت میکنه ممنون
نقل قول:
من گوشی سامسونگ گلکسی دارم که اين سيستم رو روش داره ولی تلويزيون رو نميدونم داره يا نه چون بعضی ها ميگن داره بعضی ها ميگن بايد بخری کسی اطلاع نداره مدل تلويزيون c8000 3d
رو تلويزيون قسمت all share ميرم چيزی پيدا نميکنه رو گوشی قسمت all share ميرم اونم چيزی پيدا نميکنه
با درود.من 46c6900 گرفتم!
1- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
راستی اینها رو گفتم که متوجه منظورم بشید , میدونم علمی نبود
راهی هست؟
2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3-یه سوال برای اطلاع عمومی از دوستانی که LED 3D مدلهای 8000 و 7000 و 9000 خریدن و مدتهاست دارن استفاده میکنن دارم! آیا در مجموع از قابلیت 3D تلوزیون هاشون راضی هستن و فکر میکنن مثلا تا چند سالی با همین تلوزیونهایی که دارن تصوایر 3 بعدی رو جواب میده یا اینکه هنوز این تکنولوژی تثبیت نشده و باید تا رسیدن به یک استاندارد واحد صبر کرد؟؟ یعنی خلاصه همین الان این تلوزیون در حالت پخش 3D کاملا براشون کارا هست یا اینکه این تلوزیونهای فعلی 3D براشون فقط جنبه استفاده از تکنولوژی جدید و سرگرمی گهگداری رو داره؟؟؟
اعلام شده سال 2014 حدودا 2/3 مردم ایالات متحده تلوزیون 3 بعدی خواهند داشت.
منم 6900 دارم ولی به این مسئله دقت نکردم :19:
احتمالا مربوط به گزینه کاهش نویز میشه که تصویر را ثابت نگه میداره و زمانی که یکم تکان خورد مشکل بلور پیش میاد
1- احتمالا مربوط به گزينه هاي تنظيم تصويرتون هست نويز يا ----- يا Eco mode ...نقل قول:
- نمیدونم چرا همش رو تصویر عملیات محیر العقول انجام میده! دیوانه کننده ست برام! اینطوری براتون توضیح بدم که انگار یکی توش هی تصویر رو بین گزینه blur و sharp عوض میکنه! یعنی چند دهم ثانیه طرف منافذش پوستش بخوبی معلومه (sharp ) و چند دهم ثانیه پوست صورت طرف رو بدون جزئیات نشون میده (blur ) و هی این قضیه رو تصاویر مختلف ممتد تکرار میشه چه وقتی از ماهواره تصویر میگیرم چه دی وی دی و چه تلوزیون جمهوری اسلامی!
باز تصاویره از نزدیک رو بهتر نشون میده مثلا وقتی تصویر تو صورت هنرپیشه هاستش , ولی وقتی یه محیط وسیع رو با جزئیات نشون میده که افتضاح میشه انگار یکی توش داره هر چند دهم ثانیه anti aliasing رو بین حالت افتضاح و 1x عوض میکنه!
راستی اینها رو گفتم که متوجه منظورم بشید , میدونم علمی نبود
راهی هست؟
2-من این دستگاه رو از بانه سفارش دادم قیمت 1.850 برام در اومد.میخواستم ببینم گیرنده دیجیتالی داره یا بصورت مخفی هستش توش؟
من هم اين tv رو دارم وبا چنين مشكلي بر نخوردم
2-من هم مثل شما گرفتم از همين مدل متاسفانه فعال نيست وهمچنان دنبال راهي براي فعال كردن اون ميگرديم :46: