دوستان بالاخره 40 درصد يا 60 درصد ازين كفش هاي دورنگ به سر:27: ميكنن؟
Hamidreza:40%
Homi-gta:60%
بچه ها ديگه جو گرفتشون تو تاپيك هم سوتي ميدن.:31:
مرسي
Printable View
دوستان بالاخره 40 درصد يا 60 درصد ازين كفش هاي دورنگ به سر:27: ميكنن؟
Hamidreza:40%
Homi-gta:60%
بچه ها ديگه جو گرفتشون تو تاپيك هم سوتي ميدن.:31:
مرسي
اول باید خلوص نیت داشته باشینقل قول:
نقل قول:کلی خندیدم ، وای این هلاکت عجب سوتیه باحالی بوده ! حیف شد من ندیدم !نقل قول:
واقعا گفته به هلاکت رسید؟!!! خوبه نگفته به سزای اعمالشون رسیدن !:31:
حاضرم شرط ببندم 40 درصد هست:31:نقل قول:
اون دو تا مجسمه هستن میان پای لپ تابن همیشه واقعا بی مزه ترین افراد ایرانن:31:
معلوم نیست اصلا چی میگن
میگه من زیاد وقتتون رو نمیگیرم تا رضا جاودانی و کارشناسا درباره بازی حرف بزنن
بعد یه ساعت میاد درباره ایرانسل و عدد 41 و 42 و 43 و 44 و 45 و 46 و 47 و... :31: حرف میزنه
بعد میره سراغ همراه اول دو ساعت حرف میزنه
آخرشم میگه در مصرف برق صرفه جویی کنید:31:
یه تیکه ی باحال داره پیمان یوسفی
وقتی خطا میشه یا گل میزنن یا موقعیت گل ایجاد میشه و دوربین دوباره صحنه رو نشون میده میگه:
"ببینیم این قصه از کجا شروع شد":31:
اره این تبلیغات شورشو دراورده اند
من چون با pc نگاه میکنم واسه همین میزنم تی وی
گزارشهای خارجی بهتره مثل TRT1
اما شبکه 3 هم باحاله با گزارشهاش مارو کلی میخندونند
حالا سوتی ها رو ولش یه سوال :31:
سه تیم برتر به نظرتون ؟! :31:
این سوتی گزارشگرا نیست. ولی دقت کنید اکثر تماشاگرا رو نشون میده در حال نوشیدن(نمیدونم چی:31:) هستن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا خوبه بقیشو نشون نمیده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نميدونم چي يعني چي؟ خب معلومه ديگه همه چايي:46: ميخورن البته 1كم رنگ پريدس چاييش:27:نقل قول:
حالا شانس آورديم اونجا پاييزه:31:
نقل قول:
من که وقتی اینو گفت مردم از خنده
مجری برنامه هم به زور جلوی خندشو می گرفت
اوه اوه اون یارو که مثل نوار پشت سر هم تبلیغات و میگه بدجوری روی نرو راه میره! مخصوصا با اون لبخند های مصنوعیش!! کلا برنامه های قبل و بعد از بازی هاشون اسفناکه!
چاییش چرا تو بطریه؟نقل قول:
پنميدونم چي يعني چي؟ خب معلومه ديگه همه چايي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ميخورن البته 1كم رنگ پريدس چاييش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]